Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
e frumos costumasul sa.l poarte sanatos! cand vad toate lucrusoarele si obiectele care le.ai pus , imi vine si mie sa fac poze :)
poate ma apuc totusi
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Am pus 3 poze cu un costumas primit de la cumnata mea si cu ce am cumparat azi: aici Oana 33+ Eric Nicholas AMR 6+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana, eu mi-as fi dorit Lucas sa ia suzeta , dar nu a vrut nicicum...O tineam fortat in gurita 1-2 minute, dar isi facea greata. Si pana la urma am renuntat. Dar au fost momente in care s-ar fi linistit cu ea. In schimb , a baut lapte cu biberonul pana la 6 ani, si atunci a renuntat la biberon fortat
.M-am uitat la pozic si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma pun serios pe cumparaturi . Din maruntisuri..inca nu am cumparat nimika..Inca mi se pare tare departe momentul nasterii
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
miria_cristina spune:
Fetele!! Pai, voi ati cumparat nu gluma pentru bebei. Eu nici n-m=am inceput si nici nu ma grabesc. Iar de la Dami nu mai am nimic, ca am dat.
Am citit despre serul fiziologic de pus in nas cu pipeta. Poate c-o sa fie eficient, dar .... cel mai bine ste cu o seringa mare.
O spun nu doar din experienta pe fii-mea, ci si pe alti copii si practica din spital din trecut.![]()
La momentul respectiv poate veti vrea sa stiti cum se procedeaza sau (unele dintre fete) stiu deja. Asta ca sa nu va incarc degeaba cu informatii care se uita pana atunci.
Of, mi-e asa greu, nu stiu ce am astazi!
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Eu nu am putut sa-i dau fetei suzeta. Nu a vrut-o si nici nu am insistat din toate motivele obisnuite scries si nescrise. In plus, a fost un bebe tare comod.
DELIA - Bravo ca ai scapat de dentist! Ce medicament ti-a facut acuma in sarcina pentru a fi degajata pe scaunul torturii?
Felicitari pentru toate fetele cu ecografii exceptionale si bebei sanatosi!
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
babyangel ivan n.a mai vrut biberonul cam de juma de an asa ...si mie mi.era rau la inceputul sarcinii, numai ce.l vedeam (biberonul)si ma lua sila si el a zis merci , i.am pus paharul cu lapte si a baut
dar fetita prietenei mele nu a vrut suzeta deloc, in schimb fara biberon nu se poate
oricum bine ca bea lapte, n.are importanta de unde
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lara spune:
Oh, fetelor, ma tot chinui sa va ajung din urma cu cititul de cateva zile bune de-acum si tot nu reusesc, am ajuns sa si gafai ![]()
In ritmul asta, nu mai ajung sa spun nimic, asa ca vad eu cand recuperez si intru rapid sa va urez LA MULTI ANI, Ioane mici si mari, Johni si Joanne
Sa fiti fericiti! 
Acum nu mai stiu nici ce sa va zic.. in afara de faptul ca ma bucur mult de tot pentru vestile bune pe care le-am auzit pe aici, speram sa se se rezolve toate si sa fie bine toti bebeii ![]()
Eu ma simt de jumatate de tona.. abia merg, respir greu si ma misc exact ca tancul.. am pus 15 kg pana acum.. o fi bine, o fi rau.. Abia astept pe 28 sa vad si eu pe bebe, am luxul de a avea parte de o extra ecografie din cauza placentei joase, sa vedem daca voi naste naturel sau nu. Cum o da Dumnezeu, numai sanatos si bine sa fie puiul mic. Ioana ii zice tigrutz pentru ca anul asta e anul tigrului. E convinsa ca toata chestia asta cu zodiacul e pe bune, ca loveste puternic bebe ![]()
Fetele noi, bine ati venit, sa aveti parte de sarcini frumoase si nasteri usoare! 
Va pup, La multi ani!!!
Lara,
26 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Lara spune:
Am uitat sa schimb semnatura.. oau ce trece timpul!! ![]()
Lara,
29 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Ioanact spune:
Buna seara!
Multumim mult pt urari adresate Ioanei!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati la randul vostru de aniversarile copiilor!
Denisa noi am facut asigurarea la Astra (am gasit-o cea m ieftina).
GabyHila da, m-am linistit! 
Astazi singura a cerut 'papa'..a venit dimineata in bucatarie (dupa ce si-a baut laptele) si a vazut castronelul cu iaurt cu biscuiti (i-am pregatit pt cand ne intorceam de la biserica) si a zis :'papa', eu i-am rasp ca vom merge la biserica (la Doamne Doamne), la tati si cand ne intoarcem va papa (am impartasit-o).. acum cand a cerut papa, nu i-am dat..
..dar a mancat cand am venit de la biserica.
Am pus-o sa doarma si m-am 'pus' si eu sa dorm..peste jum de h a venit cineva, si m-a trezit. Il cauta pe sot, iar el plecase..si doar ce adormisem 
In fine..am adormit la loc si m-am trezit la 15, de la 12:30
.
Ioana cred ca se trezise si ea pe la 14:30 (nu parea sa se fi trezit demult)..iar cand s-a trezit m-a vazut in bucatarie si a venit dupa mine, la fel a cerut papa, si de data asta a papat + laptele.
A venit o prietena cu baietelul ei (de 4 ani) si a mancat prajituri si fistic
..sa speram ca si-a revenit cu papa.
freedelia nu stiu cum, dar s-a intamplat
. Multumim, si eu imi doresc sa-si revina, la cat de calma si buna e.
Oana multumim!
Am avut o zi linistita si frumoasa!
Lindal asa am vrut si eu sa-mi dea concediul medical (pt 2 sapt) iar din Febr imi voi lua prenatal..si am vb cu dr de fam, si a zis ca nu poate sa-mi elibereze decat in ziua respectiva, eu vroiam de Miercuri (6 Ian) sau Vineri (8 Ian), cu data de 11 Ian., asa ca Luni pe 11 voi merge sa-mi dea concediul.
Maine merg la serivici sa-mi fac cererea de incepere a activ, iar Luni voi duce concediul, daca aveam concediul il duceam..asa tb sa m fac un drum (100 km)..asta e.
bubu_bu multumim mult!
Ma bucur ca ai intrat sa ne urezi: La multi ani!
babyangel
a avut si ea momente cand isi dadea palme peste cap/fata, dar nu tot timpul.
Stiu ca au dureri groaznice, incat noi oamenii nu le-am suporta.
E bine daca ar dura 1-2 sapt , eu ma gandeam cam 1 luna.
mihaelagrosan asa e!
bebelinu2010 Felicitari!
Sa-ti traiasca finuta! 
samaria 

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vias spune:
Buna seara fetelor,
va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...
Sa nu-i lasam steluta sa cada!
Are nevoie de doar 3000 de euro!!!
Mai multe detalii, la semnatura mea, multumesc mult!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Ioanact spune:
LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele Sfantului Prooroc si Inaintemergator Ioan Botezatorul
!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

AMR 6+