Taxa pe prostie inca nu a fost pusa!
Raspunsuri - Pagina 5
buli spune:
mda, nu poti sa ai o parere contrara ca esti sustinator pdl. ceea ce nu sint.
am avut impresia ca era o discutie deschisa, bazata pe argumente.
daca stiam ca dezbat politica nu ma bagam.
si nici n-am crezut ca sint la sedinta de partid unde trebuie sa aprobam cu unanimitate.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli am avut impresia ca era o discutie deschisa, bazata pe argumente. |
In politica noastra nu exista discutii deschise, bazate pe argumente, ci numai slogane.
Desi initial cred ca Ingrid si-a spus doar pasul, legat de decizia MS, pana la urma tot la politica s-a ajuns.
Unii nu pot concepe si altceva.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
bulinuta27 spune:
daca ar pune taxa pe aditivi...as intelege...dar asta e chiar taxa pe prostie...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ingrid S spune:
Buli, te inseli la fel de mult ca si Rufus. Doar ca nu sunt eu genul de om care sa pun botul jos si sa ma supar. Cum doresti, poti sa scrii sau nu.
Ideea cu care cochetasem in duet cu Iileana era mai mult o gluma. In fond, daca liberalii propuneau asa o taxa (daca am ajuns la politic) ii injuram la fel de copios. Cu toata sinceritatea spun, masura asta o vedeam venita de la PRM mai degraba decat de la niste personaje politice de dreapta.
Lasand la o parte retorica politica (supara si doare, stiu), ramane realitatea ca domnii de la guvernare doresc sa imi faca mie un program dragutz de alimentatie rationala. Recunosc ca n-am tinut niciodata regim. Dar de-acum...zise el cu glas sfarsit, ridicand un piciorus,...dar de-acum s-a ispravit.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
salcia spune:
Eu inteleg foarte bine ce vrea sa spuna Ingrid, si ii dau dreptate, fara nicio legatura cu politica.
Nu mi se pare corect, democratic, moral, decent, civilizat, cum vreti voi sa-i spuneti, ca statul sa ne impuna astfel de decizii (teoretic nu iti taie accesul la produsele incriminate, doar il limiteaza, dar nici asta nu e corect, dupa parerea mea). E vorba despre libertatea noastra de alegere, de faptul ca noi, cetatenii (care oricum platim tot felul de taxe) ar trebui sa fim tratati ca niste adulti responsabili, nu ca niste copiii mici sau persoane cu probleme mintale, sau hai sa zic fara niciun discernamant.
Or daca se pune asa problema, tigarile si alcoolul ar trebui interzise cu desavarsire. BTW, ca sa fie clar, precizez ca nu beau alcool si sucuri decat ff rar, nu fumez, nu mananc la fast-food, doar dulciuri la cofetarie sau restaurant. Chiar asa, de ce nu se pun taxe suplimentare pe toate mancarurile considerate a nu fi foarte sanatoase (mici, sarmale, tochituri, smantana etc.), daca tot intram in logica asta?
Ideea nu e ca putem trai fara produsele acestea (asa am putea taxa suplimentar toate produsele care nu ne sunt 100% necesare pentru a supravietui), ci ca ar trebui ca noi sa alegem cum traim, nu statul. Eu una sunt o fire mai liberala, din principiu, si vreau sa aleg singura cum traiesc, atata timp cat nu fac rau nimanui.
Cat despre protejarea copiilor, dupa parerea mea asta nu se face prin astfel de metode, ci printr-o educatie coerenta si de lunga durata, si in familie, si in societate. Cred ca e suficient sa se impuna niste reguli lanturilor de fast-food-uri (adica sa nu le tranteasca fix langa scoli). Nu cred ca educi copiii tratandu-le parintii ca pe niste fiinte iresponsabile care trebuie “civilizate” cu forta.
Revenind la impozite, o astfel de masura mi se pare ridicola, in conditiile in care avem atatea companii cu datorii de sute de milioane de euro la stat si altele de genul asta. Cred ca statul ar castiga mult mai mult daca ar strange marii datornici cu usa, daca s-ar da amenzi reale (si nu spagi) etc.
buli spune:
Ingrid, nici eu nu ma supar, n-am pentru ce.
dar nu mai am ce scrie. mi-am spus clar parerea, nu vad pentru ce as argumenta aceeasi idee in 10 feluri.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Ingrid S spune:
Salcia, masura de a nu polua scolile cu produse de fast-food e una binevenita. Imi amintesc de Jamie Oliver si cat s-a zbatut sa introduca in scoli un alt fel de hrana decat cel cu care copiii erau obisnuiti. Din vina parintilor si musai subliniat asta. Dar, nu mai departe de atat. Adica extrapolarea devine iritanta. Lasa-ma dom'le sa mananc eu ce doresc. De ce nu se pun taxe pe sarmale? pentru ca n-au ajuns sa intre la noi in case, de aia. Uite, am gasit si un motiv de bucurie.
Buli, uite ce bine ne intelegem pana la urma.
Iileana, mersi. Dar ce greu mi-a fost si ce as mai fuma inca..
Edit: astept aripile picante de la KFC. Acusi vin, cu tot cu sotul din dotare. Ce Dumnezeu, macar sa ma bucur cat mai pot.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
alexandrueduard spune:
Sunt curioasa daca s-ar fi facut atatea discutii si daca s-ar fi marit taxele la salile de sport...
Magda si Alex(6 ani si 6 luni)
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!"
Deus spune:
orice taxa in plus ne supara in special fiindca banii colectati nu sunt folositi cu capul ci cu fundul!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Sa ma educe si pe mine statul in gandire, sa-mi spuna toata ziua la tv ca nu-i bine sa bei carbogazoase si sa te indopi cu junk-food. |
Pai iti zice de nush cate ori pe zi cum e cu "consumul excesiv de...".
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)