Mamici cu 2 pitici (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Oana, ma bucur sa aud ca e mai bine cu caminul. Important e ca el se duce cu drag iar faptul ca e aproape e foarte important. Eu l-am mutat pe Stefan de la gradinita de aici din cartier la o gradinita speciala cu profil de dezvoltarea vorbirii caci a fost in interesul copilului dar consider o mare pierdere faptul ca se putea vizita cu colegii (marea majoritate locuiau la 5-10 min. distanta) ca se intalnea intamplator cu ei in parc, pe strada, la supermarket; toate astea ii confereau sentimentul de apartenenta la comunitate, de familiaritate. La noua gradinita sunt copii din toate partile orasului sunt luati si adusi cu microbuzul asa ca vad ca se leaga mai greu prietenii. Sunt foarte multumita de noua gradinita unde si personalul e clar mai bine pregatit si face totul cu daruire, au mult mai multe activitati pentru copii insa... inca imi pare rau dupa gradinita de aici unde dimineata se intalnea cu un coleg sau altul si mergeau pe bicicleta pana la gradinita. Asa ca daca poti face sa-i fie bine acolo unde e, fa tot posibilul.

Mergi la inceput

Iulia, uite aici cateva poze gen inainte si dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

ioi, daca e de poze cu inainte si dupa... iar ma pun jos si jelesc... si kilele asa, cum e e si gata, dar tenul meu... ridurile, cearcanele, petele...

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Iulia, uite aici cateva poze gen inainte si dupa.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Arati tare bine ai tinut si dieta? ca eu una cu asta nu pot - si dupa sarcina cu Paul am slabit fara dieta.. dupa ce n-am mai alaptat. Acum inca ii dau tzitzi la Ana ..

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Merci, Oana! Oarecum am tinut si dieta dar nu cine stie ce: am eliminat dulciurile iar la cina am eliminat complet carbohidratii si am evitat lipidele (deci carne cu salata). Am inncercat sa fac macar de 5 ori pe saptamana ceva sport (pedalez acasa cca 30 min. pe eliptica). Dar am avut perioade mai bune si mai proaste,in care am avut sa nu chef de sport, in care am mai avut week-enduri pantagruelice, in care am fost deprimata si am mai scapat la dulciuri dar in perioadele bune am facut ce am scris mai sus. E deja un an de cand nu mai alaptez asa ca n-am facut mare branza (13 kg intr-un an nu e asa mult). Cu ridurile si petele... nu ma pot plange prea tare. Dupa Stefan am slabit mai repede (12 kg in 3 luni) si efectiv am vazut cum mi s-a incretit fata. De data asta am fost un pic mai inteleapta si am slabit treptat si am folosit tot timpul o crema antirid. Marea mea nemultumire e pielea de pe burta care si-a pierdut elasticitatea. Si acolo nu cred ca mai pot face mare lucru decat sa dau cu creme si sa sper ca in timp o sa-si mai revina. Oarecum insa sunt mandra de aceste semne ale maternitatii si nu mi-e teama ca voi merge la mare si nu voi avea un abdomen plat caci voi fi insotita de cele doua minuni ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,bine ca te relaxezi,doar de asta-i vacanta.Hai si tu cu poze,ca eu is tare curioasaClaudia,waw,super!Inca o data felicitari!Evidenta revenirea
Ioana e mai bine,adica nu mai face febra,dar tuseste si cand ii aspir nasucul tuseste mult .Sper sa fie si mai bine curand.
Uite www.youtube.com/watch?v=08wuv3E6dWY" target="_blank">aici micul recitator iar la semnatura sunt si poze.Oana,hai,nu fi suparata,ti-am vazut pozele pe FB,dar n-am apucat sa comentez ce bine arati,pana acum stateai mai mult ascunsa ,mi-au placut mult cele postate acolo.Sper sa fie ok pana la urma cu Paul,mi se pare foarte bine cum ai procedatIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, am vazut poze cu ingerasii tai. Intotdeauna cand ma uit la poze cu ei ma topesc ochii lor. I-as peti pe amandoi pentru ai mei dar... cu siguranta ca sunt deja promisi la cat de frumusei sunt. Auzi, ia spune-mi tu mie cum o convingi pe ioana sa poarte tot felul de chestiuni cochete pe cap ca fi-mea nu lasa nimic pe cap mai mult de 2 secunde. Ba da, caciula dar numai cand suntem afara. Dar in casa... nimic, nici macar o clama. Multa sanatate domnisoarei cochete!

Haideti sa va destainui un secret: cartile pot fi periculoase pentru copii. La propriu. Lucia a reusit ieri sa-si sparga buza de sus cu o carte. Daca mi-ar fi spus cineva asa ceva as fi zis ca e absurd. Ei bine fetita mea cea draga a reusit. Umbla prin casa cu o carte mare cartonata si evident s-a impiedicat si in cadere a dat cu buza de sus in coltul cartii. Pe interior fiind dintele i-a facut o crestatura de 5 mm. S-a umflat instantaneu. M-am chinuit eu cu comprese reci dar degeaba. Acum arata ca Doroftei saraca.

Mergi la inceput

pe cascadoare, Claudia

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput