Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Alice, vazut placut pozele
zi-mi cum e dentistul play-doh, merita banutii ?
Crisal, deci azi va dixtratzi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
BLUE ANGEL spune:
Monica , sa-ti traiasca sarbatoritii si felicitari pentru promovarea sotului !!!petrecere frumoasa !!!
Carmen , LA MULTI ANI pentru Ionut !!! tare e frumos
Alice , ce muuulte jucarii a primit Andrei .... si voi sunteti cu jucarii de fetite ?si noi avem bucatarie plus toate dotarile aferente ...
BLUE ANGEL spune:
azi nu bucataresc , nu ies cu masina ..asa ca mai stau pe aici si petrec cu voi ...
astept sa se trezeasca coco sa iesim pe afara ..cu toate ca este o mare flescaiala ..dar el va fi incantat sa calce prin toate baltile
vroiam sa va recomand ...pentru cine nu a vazut inca ultimul desen de la Pixar ...Up .. este senzational ..
si filmele documentare pentru copii 3d de la IMAX ...efectele sunt super !!!
roxanaz spune:
aaaa, asa mai zic si eu mandrelor, cand dupa 3 ore sunt 2 pagini scrise si am la ce sa raspund. tot asa sa o tineti
Cristal, sa-ti traiasca sefu de laborator. se serbeaza singur?
Carmen, Ilinca e fata desteapta.... a vazut ca mosu nu e corespunzator
Robi cat de faine is fazele astea cu "vai, ne-am inzapezit".. cu ras pe sub musatat.
la noi vine primavara azi, cu ocazia gerului bobotezei . cica daca e cald de boboteaza o sa fie o iarna lunga.... yuck.
noi am evoluat de la bucatarii de jucarii la bucatareala de-adevaratelea, ati vazut. mai avem de luat niste seturi de oale de la Ikea si gata, suntem complet dotati
Cori, fa cont pe picasa, se incarca ff usor pozele cu totul si se vad mult mai bine, merge mai repede ca webshots, nu-s reclame.. astea-s rezonurile ptr care m-am mutat si eu la ei.
alice2004 spune:
Ahahaha, Simo, dap, de jucaria aia cu stefi nu am scapat in magazin, initial Andreiushu isi luase un set de roboti, dar a trebuit sa ne uitam la raftul de fete pen ca era aniversarea nepoatamii de la Tgv, si iote asa a lasat rapid robotii si a imbratisat striiins setul ala cu doctorita veterinara ! Io una nu ma supar, ba dimpotriva, ca la cit izbeste si se lupta cu robotii astia, zau ca stefi a fost o oaza de liniste !
Daria, play-dohul cu dentistul a fost categoric pe lista de cadouri de la mosh, ca nah, daca la noi mere Disneiul channel mult de tot, vedea toate promourile !! Dar nu e chiar atit de captivant, mai mult ma joc eu, ca mie una imi place teribil sa mesteresc la plastilina ! Plus ca avem enshpe cutiute cu toate culorile, plus un milion de forme de facut figuri ... asa ca am ce face, haha !
Am terminat cu bucatareala, Florin s-a apucat de dentist, isi reface dantura si acu e retrogradat la categoria "bebelusi", adicatelea nu poate minca altceva decit pasat/foarte moale, sou am meniu separat pentru el ! Noroc ca gizmoul mere la gradi si maninca de prinz acolo !
Ma duc sa vad ceva poze din urma si mai viu io !
Aaa, si peseu - felicitari pentru sheful John, Cristalina, , aveti dubla petrecere, si acasa si la job, ntzzz, is invidioasa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Bonjur!
La multi ani, Ion si Ioana! Sa traiti cu numele! Petreceri placute!
IO despre scoala nu vreau sa ma gandesc. Ma doare capul numai la idee. Daria, la Vic la gradi ni se dau caietele doar la sf de an. Anul trecut am avut minunata surpriza sa vaz ca la matematica e brici si la restul n-are rabdare. Acum stiu din povestile lui ca face bastonase, aduna si alte alea. Invata si litere, silabiseste. Eu nu ma bag, nu stiu cum sa-i spun sa le lege si (din cauza oboselii) nu am rabdare.
Pozele le vad calup in week-end. De la job scapa ocazional ceva de webshots (cred ca n-au blocat toate posibilitatile de accesare). Restul sunt blocate. Iar seara... numa' calculatorul nu-mi vine sa-l deschid. Mai ales acu' cand nu e tati acasa.
Despre dorintele de anul asta? Sa imi revin la cap , sa fiu mai diplomata si mai activa, sa am mai multa rabdare. Sa am mai mult curaj, sa-mi fac 2 vacante cu copii si una cu mine si sotu'... Cred ca iar visez...
mitzura spune:
Neata fetelor,
Am intrat si eu sa urez La multi ani Ioanelor, Ionilor, Ionutilor #537;i Ionicilor! Sa fiti sanatosi si norocosi! Ce e de baut pe aici?
Noi inca doua zile pe acasa si apoi gata, fiecare la treaba lui. Va fi greu pentru Maruta, ca s-a invatat cu Tudor acasa si se joaca foarte mult impreuna. Pe ea am zis ca o duc abia din semestrul 2, da trebuie sa mai muncim, ca inca are pampers la somnul de amiaza si noaptea (din cauza ca mi-e mie lene sa o dezvat ).
Ce-mi doresc eu pentru 2010, pe langa sanatate? Sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus profesional (asta e cel mai greu, ca am o gramada de proiecte).
Sa ma joc mai mult cu copiii si sa reusesc sa-i invat lucruri noi, care sa le placa si sa fie antrenante pentru ei, dar in acelasi timp utile (ca mai ales cu vacanta asta, am asa senzatia ca prea pierd timpul cu desenele sau cu calculatorul). S-o mai rupem cu astea si sa mai facem si altceva.
Sa reusim sa mergem in vacanta, ca ne-am propus vreo patru destinatii anul asta...
Si nu in ultimul rand simt nevoia unei schimbari de garderoba si de look in general.
Si mie mi-e teama de scoala cu Tudor, de aceea am si decis ca va incepe abia in 2011. Am remarcam ca are un oarecare deficit de atentie, dar selectiv. Poate fi extrem de atent si de concentrat cu lucrurile care ii plac, dar nici nu se atinge de cele care il plictisesc. Si mi-e teama ca scoala noastra nu va fi atat de antrenanta, incat sa-i suscite interesul (plus oboseala, temele, etc). Va mai spuneam si alta data ca el e genul zapacit, visator, uituc...poate se mai schimba pana incepe scoala. In schimb consruieste si asambleaza chestii de ne lasa cu gura cascata.
Hai ca sunt vorba lunga azi, ma duc la lucru, ca imediat se intorc copiii de afara (sunt cu buni).
BLUE ANGEL spune:
Dana , multam ptr mailurile pe care mi le trimiti ...sunt faine !!!
mai activa zici ? pai esti una din cele mai active persoane din cate cunosc ...
si mi-am mai propus sa vad si cate o piesa de teatru pe luna ... si sa citesc mai mult ... offff,
sa ma intrebati prin Iunie ce am facut din toate astea si sa ma trageti de urechi daca nu m-am tinut de ele ...
profesional nu indraznesc sa-mi propun ceva ..ca nu stiu ce si cum ...chiar nu stiu incotro sa ma indrept ...
daca m-ar intreba cineva ...as vrea sa fiu stewardeza... sa nu radeti de mine ...
gata ies afara ...
pup
bunny spune:
La Multi Ani ! La toti Ioanele mici si mari si Ion ! O zi frumosa si cu soare !!!
Diferenta de 2h dintre noi ...ma face sa ajung tirziu la cafea ...deja voi luati prinzul. Ne-am trezit cu mult soare - fara scoala dar cu tuse.
Nu am apucat sa vad poze ...bineteles copilul asteapta sa ma joc de-a soldatii ...a intrat si el in verva Star wars ( asta numai ca a auzit la cei cu frati mai mari ) . El inca e la cbeebies -gen minimax.
Daria - eu nu cred ca Giulia sa nu lucreze la gradi - dar fiecare copil are alt gen de preocupari,se dezvolta diferit. Cind alex a inceput anul trecut reception daca stia sa -si scrie numele sia sta ca au insistat la gradi ...iar la el in clasa erau copii la nivelul care este el acum. Dar ..la scoala li se se cere diferentiat...au carti de citit pe diferite grupe , nu toti la gramada. Va dati seama ca 9 luni diferenta intre copii la virta asta inseamna enorm.
Deci cei care si-au terminat paginile...poate nu stiu sa se joace, nu au alte preocpari - iti spun asta sa nu te necajesti.
Si ..cu patinoarul ...spunei sa imite mersul pinguinului cu talpile lipite si virfurile departate ,cu pasi mici ... fara ajutor sa prinda curaj. Sa vezi ca isi da drumul singurica!!
of... cite pagini ..ma duc sa scot copilul la zapada !!!
va pup
szivarvany spune:
Problema mea de fapt e ca nu stiu cum sa o iau, ea e foarte incantata de ea insasi si nu accepta critica si decat sa se lupte si sa nu razbeasca, mai bine renunta din start ; iar ce nu-i place ei, nici nu exista ... cunosc modelul trebuie doar sa-mi aduc aminte de cum eram/sunt eu
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID