Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu "ne"-as vaccina ... daca ar fi vaccin adecvat varstei si testat, dar deocamdata spun pas atat mie cat si Giulie.
Eu sunt pro vaccinuri, dar acum n-am incredere deloc. Mai ales pt Giulia.
Pt mine ... nici nu stiu, m-am gandit asa global la noi doua

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Alice, f frumoasa rochia si iti sta bine mireasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Manistai linistita ca a ajuns si zapada de la voi acum pe-nserat
Deci tati a zis ca se vaccineaza daca ma vaccinez si ioasa ca am studiat,discutat si analizat si nu ma vaccinez,deci nu ne vaccinam!!
(Azi am aflat o povestioara trista,aveam un mare prof de organica,de mare tinuta...a povestit cuiva apropiat ca el cand va imbatrani nu vrea sa fie o leguma si sa devina o povara pentru ceilalti,asa ca are pregatita o doza mica de cianura...acum doua luni,a cazut pe strada,si a stat doua luni in coma...pana la urma tot Dumnezeu face cartile cum vrea el)
Daria si Leeloo deci io ma ascund de mandra cand ma uit la pozele voastre cu catzelusi ca altfel o incurc rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria , ce semnatura impresionanta ai !!!Felicitari pentru implicare !!
Eu de la Emma nu am intrat la acel subiect ..nu ma tine inima ...si acum o mai visez ...
cum mi-am propus sa fol cosmetice bio ..m-am hoatarat sa ma vopseasc cu vopsea naturala ..ati incercat vreuna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Simo io m-am vopsit cu henna,multi ani...imi placea tare mult in special aia din Franta(era numai roscata si vreo cativa euro cutia)...dar la parul tau trebuie sa ai nervi tari pana o speli...dupa cateva vopsiri se simtea altfel firul de par,avea luciu si era mai altfel...odata venita in romanika nu am mai fost incantata de nici o vopsea de acest gen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cori asta da! Este superba rochia!
Noi..so far..nu ne vaccinam!
Ioana si Daria..acasa Luca este ok,tambalaul incepe dimineata...mami vino sa ma iei la prinz! Asta este problema..

sa va povestesc ceva ..azi una din paciente, avea o dira de noroi pe pijama ..de sus pina jos..vazind privirile noastre, medicul ne-a explicat...face tumbe! Asa se manifesta pe linga altele, schizofrenia ei! ..si cum nu o lasa in spital..iese in noroi si face tumbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Alice ...rochia e simpla ... dar cu trena pe care o poti da jos. Ce mai mult mi-a placut partea de sus ..asa de discret brodata. O sa caut pe prenuptia sa vad daca gasesc poza 'oficiala' . Ti-am trimis... poze asa sa o vezi din toate partile hiihiihhhhhi... dupa ce le vezi sa-mi spui ca le scot din album !
http://picasaweb.google.co.uk/marina.hall/0304BarbadosBlessing#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mani, gata, am vazut, multumesc ! Rochia este superba, imi place mult, insa singura parte este ca e in forma de a, adica dreapta, pe mine ma cam dezavantajeaza pentru ca sint slaba si am nevoie de partea de jos care sa fie usor mai larga, sa ma faca mai "vaporoasa", intelegi tu ! Te pup inmiit si iti multumesc inca o data pentru gindul bun si pentru intentie!
Olivia, pe mine m-a fascinat mereu partea de psihiatrie ... nu stiu insa cum ar fi sa lucrez intr-un asemenea asezamint !
Ma duc sa culc copilul ... ca iara s-a facut tirziu !
O seara si noapte buna va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Si pe mine avantaja ...ca aveam ceva burtica ( nu de graviduta ...de minacarica!!!) Ca sa numai vorbim acum .... am 4 numere in plus . Tocmai ce reusisem sa le dau jos cu stresul ...ca le-am pus la loc . Dar la 43 de ani se dau mai greu dar ma voi stradui.

o seara frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Ioana, ce faza urata cu profesorul. uite ca te marcheaza lucrurile astea.
Robi, cum mai esti azi? s-a rezolvat problema cu proprietara drumului?
Mani, nu ti-am zis ca iti sta tare bine blonda, nu-i asa? gigea!
Jerry e neschimbat, giizzz barbatii astia!
revin
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput