Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Stai linistita, Oliv, nu ma supar defel ... aceea era rochia cumnatei mele, eram in vizita la ei si m-a intrebat daca nu vreau s-o probez, sa vad cum imi sta in tipul acela de rochie ! Acu cind am pus-o pe mine, frateee, atirna asa de greu (cumnata mea poarta masura 8, eu 6), asa ca mi-era cam mare, plus ca eu vreau ca rochia sa fie ceva mai "imbracata", imi place modelul acesta... ma duc miine sa il vad in magazin si eventual sa il si probez ... rochiile drepte nu prea ma avantajeaza, ca si eu sint "dreapta" haha !! Si all my life mi-am imaginat cum ar fi sa port o rochie ca acelea de pe vremea regilor, cu crinolina si jupoane multe ! Am vazut si citeva modele faine pe gri sau culoarea untului ... nu le scot din calcul !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice mie imi place mult rochia asta ultima. si ti se potriveste.
Mani, is pe spate la pozeeee.... doamne ce mici erau copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si mie-mi place rochia asta Alice si abia astept pozele de la marele eveniment

Sper ca nu`st singura care se bucura ca ne cresc copiii

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...cred ca Marina a trimis ceatza si vremea mohorata specifica Londrei la Ieshi
Alice si mie imi place tare mult rochia aleasacred ca te avantajeaza fatza de cea a cumnatei...si mie imi plac alea cu jupoane multe.....sunt faine si cele de culoare crem,parca-s mai elegante decat cele albe,parerea mea....unde-i stilistul nostru,Dana-Speel?????
Pupacim Moatza frumoasa si Giulik eleganta chiar si la masa
(Vivia ca sa vezi ce mama rea sunt,cand m-am lamurit ca mandra are doar fitze in program legate de gradi,i-am explicat ca-i grupa mare deci trebuie sa se comporte ca atare...pentru comportament neadecvat i-am luat cate un joc...cand a vazut ca-i dispar jocurile si jucariile si-a schimbat atitudinea...acum nu stiu exact care este problema lui Uka)
Roxi si Cori bafta multa si noroc la job!
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

...imi pare rau ...nu vreau sa aveti parte de vremea de aici . Te deprima numai cind te uiti pe geam,nu ma mira ca copii de aici incl al meu e asa de palid . Dupa ce a fost afara in zapada si l-am vazut zilele trcute imbujorat in obraji ca un copil sanatos am fost tare fericita !

Aud ca se lasa cu nunta Alice!!! pe cind? Daca eram acasa iti donam rochia mea care a fost purtat 30 min - in Barbados - mai mult a calatorit decit a fost purtata... cred ca e masura 8-uk .Atit de mult mi-as dori sa pot sa o dau cuiva care sa o poarte cu drag ! Date te intereaseza... da un semn, vad eu cum o trimit !

Mi-am mai arucat un ochi pe-aici inainte sa plec sa recuperez copilul si sa-l duc la innot ! O seara buna dragele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, cum e Luca ???
Ioana, dispareau jucariile ? Ce tare esti
Bunny, am retinut ce ai zis, daca vreodata voi fi mireasa - inca n-am fost, te voi cauta (nu mi-am dorit niciodata, nu stiu dc, cred ca asa a organizat universul totul, insa cine stie).

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am intrat sa va salut, am avut o zi kamikadze total la job plus una bucata colica biliara...

Dar m-am inveselit cand am vazut-o pe Alice mireasa, si mie imi place modelul ales, cred ca te avantajeaza si cred ca ti-ar sta bine si cu coafura respectiva
Si m-au topit si pozele puse de Mani cu piticlontii in carucioare

Va doresc o dupa-amiaza linistita, revin maine!

Mergi la inceput

Eee, Mani, multumesc tare mult ! Nunta este in septembrie, pe 26 !
M-as bucura sa vad rochita, poti sa imi trimiti pe mail citeva poze, sau cum iti este tie mai usor ! O rochie care a calatorit asa de mult, pina in Barbados, trebuie sa fie speciala ! Inca o data multam mult !
Cuscrela, cam asa vreau si eu sa incep sa fac, treaba cu luat cite un joc, ca parca uneori numa mai inteleg deloc cu gizmoncea ! Mai nou tine gura strimba, adica dintii incalecati invers, si ma scoate din minti ! L-am rugat si tooot rugat sa inceteze si sa revina la normal, dar promite ca da si in secunda urmatoare tot strimb sta ! Dupa care m-am gindit sa jucam un joc, de-a tinutul dintilor normal, sa vedem cine cistiga cele mai multe puncte ... pina acum a mers, nu totalmente dar a mers ! Ma gindesc totusi si la treaba cu luatul a cite o jucarie ... daca nu si nu ! Pupici mindrei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare ..
noi am dat o tura prin Mall ..sunt reduceri mari ..am intrat la Zara Home ..si am vazut numai lucruri faine ..dar am rezistat tentatiei si am luat numai un napron luuung ptr masa ...
Alice , imi place tare mult rochita aleasa ..asa a fost si a mea ...am visat sa am o rochita ca de printesa cum nu o sa mai am ocazia sa port vreodata ...dar si sa ma simt bine ..modelul este ideal pentru asa ceva ...

mai nu mi-ati spus daca v-ati vaccinat ..si apropo de asta cititi asta

Potrivit exper#355;ilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree #351;i gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenin#355;area proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului #351;i de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impoten#355;ei caprine, care, de#351;i nu e o boal#259; mortal#259;, în mod fatal amenin#355;#259; omenirea cu dispari#355;ia.
Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de buc#259;t#259;rie, guturaiul pisicesc, scolioza canina #351;i diareea cetaceic#259;. Amenintarea sifilisului de popând#259;u este mai puternic#259; ca niciodat#259;.
Oamenii de stiinta cerceteaz#259; în acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polar#259;.

sunt pe aici ..a venit si Lucaciu de la gradi ...dar mai arunc cate un ochi si pe aici
pup

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru aprecieri ! Va mai spun miine ce si cum, dupa ce vad rochia, ca una e in poze (gagica aia arata bestial) si una e pe mine, batrinica de patrusiunu de ani !
Simona, super tare citatul ! Ca intrebai, eu una nu ma vaccinez si nici baietii mei nu !

Alice si Andrei

Mergi la inceput