Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Bunny, ce mare e Alex
Rain, asa e, aveam o frica teribila de orice caine, inclusiv de Sela, acum se stie ca eu sunt alpha-mama si acum pot sa spun ca sunt tare fericita cu bichonita noastra. Si si Giuliei ii face bine, are si ea obligatile ei
Roller, nervi de otel
Alice, Gizmo e un dulce cu optionalel lui
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
alice2004 spune:
Vreau si io catel !! La mama acasa am avut pisici, si acum mai are doi motani ... dar toata viata mea am vrut ciine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Uitasem sa va zic, miine mi-am facut programare sa vaz neste rochii de mireasa, dar pina atunci va las o avampremiera !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Hehehe, Nicole, 2 cupii mi-e de ajuns. Desi as vrea si o fetita, dar io zic pas acu'. Poate infiem mai incolo, sa vedem cum stau cu nervii Poze, la semnatura in albumul cu no 4.
Mey, ce ma 'nerfeaza astia ca nu poci vedea poze la birou.
kim222 spune:
Saluti!
Corinai..de adaptat,nu ne-am adaptat (mai greu dupa 9 ani traiti in civilizatie..ordine),dar cu toate acestea eu nu as pleca, sotul daca-i dau doar 10 minute sa faca bagajele..il gasesc la usa:) Ce job incepi? Bafta!
Rain bine ai revenit!! Poze nu am vazut dar mereu ai parut atit de tinara!
poze nu am vazut..
Luca azi nu a plins pt ca ne promisese..dar la 11 m-am trezit cu tel de la educatoare..plingea Luca ca vrea acasa!..io nu stiu ce ma fac..sincer..
kim222 spune:
...si ultimele pozici:
http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/Kaprun?authkey=Gv1sRgCJTAlMeJm8v2Vw#slideshow/5420286642192887970
alice2004 spune:
Ce frumoooos, Olivia ! Poza aceea cu crestele muntilor e super ... si cea unde se vede castelul de pe culme !
Pe Lucaciu trimite-l aici la Bucuresti, ca io tot stau acasa ! Andreiushu ar fi tare fericit sa aiba tovaras de joaca !
Alice si Andrei
kim222 spune:
Cori ce l-as mai trimite daca am fi in acelasi oras!Rochia este frumoasa..dar nu genul meu..eu as face o rochie dreapta 9asa am si avut) si nu alba..as face un gri deschis..un bej...dar nu te superi ca am indraznit ..fiecare face asa cum ii place!
szivarvany spune:
Kim, ce poze frumoase si ce curajos e Luca
Eu va recomand tuturor un blanos
Alice, ce tare esti
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !