Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
rain spune:
Simo, ma faci sa rosesc
Par mai tanara din cauza frizurii si a machiajului!
Lasati ca ne-am luat noi casa veche si nu facem nimic cu ea, trebuie s-o demolam, stam de 2 ani si ne gandim si razgandim, poate anul asta vom fi mai hotarati si vom avea casa noua. Sper!
rain spune:
Alice, stiu ca au "ceva" copii nostri. In vacanta Andreea a cumparat un breloc pentru Andrei, i l-a dat in prima zi de gradi, iar a doua zi Andrei i-a dat doi magneti, asa ca se intampla ceva
alice2004 spune:
Ahaha, daaa, stiu de brelocul acela, a venit tare fericit Andreiushu acasa si mi l-a aratat, il tine la loc de cinste si toot intreaba de el, a luat doi magneti de pe frigi special pentru ea, nu stiam ca i-a dat, mie imi spunea mereu ca a uitat !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Simo, cand zici mobex inseamna mobexpert? daca da eu am canapele si bucatarie de la ei, plus niste mobila la Patrick. sunt extrem de multumita de toate, bucataria e din cea importata, nu facuta la ei.
Alice, Nicole, hehehe copiii se plac mai.....
Cori haha eram sigura ca intelegi aprecierea linistii de la servici
szivarvany spune:
Rain, arati bestial. Punct
Sa ne povestesti despre dans. Asta viseaza si Giulik.
Alice, wow, esti cea mai tare, spor la patinat
Eu am primit o declaratie de iubire neconditionata de data asta de la fi`mea (deci nu-i trebuia nimik, da?): mi-a spus ca nu vrea sa fiu rapita/furata niciodata de langa ea A sunat haios, eram amandoua ingramadite pe ur, cu cainele langa noi. Am intrebat-o ce-i veni, a spus ca asta vrea ea si gata I-am spus si repetat ca ma voi cara in cealalta camera cand ma scoate ea, asta a incantat-o mult
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
alice2004 spune:
Veeezi, mai Daria, si tu te plingi de copila ta ! Sa stii ca si eu eram tipul taciturn, nu vorbeam cu mama mai deloc (nu ca acum s-ar fi schimbat tare situatiunea, bine, si mama e o alta fire, care se asteapta mereu sa ii dai dreptate, orice spune, celelalte pareri care nu sint ca ale ei nu le accepta aproape deloc).
Nicole, unde o duci pe Motzata la dans ? La noi aici in cartier ? Cind a fost sa alegem optionalele, l-am dat pe gizmo la karate si engleza, dar in ziua cind au fost dansurile aerobine, a fost mare jale ca el de ce nu merge, asa ca acu face si aerobica, ce-o reprezenta asta la gradi nu stiu exact !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
bunny spune:
Buna dimineata de la noi ...la prinz la voi !
In sfirsit azi s-au redeschis scolile, l-am dus pe copil im bocancii noi - unde aici strict uniforma - dar i-am zis daca mi-l trimite acasa sa fie sanatosi , eu nu las copilul in pantofiori pe zapada -mocirla asta. Si a mers !!!
http://picasaweb.google.co.uk/marina.hall/IceSkating#
Astea sunt pozele de la patinoara - nu cine stie calitate - dar prea vorbiti de patinoar. Si am aavut supriza sa aibe ghete la inchiraiat de patinaj artistic nu ale de pastic ca claparii care sunt ok ...pina le scoti din picioare si nu poti sa mai mergi.
Mi-a cerut sa-l duc din nou ..sa vedem ca e departe ... masina e la tati in fiecare zi - ramine wk-endul
AZi avem innot ... mi-e frica de frigul de aici din interior ...de la bazin la vestir , care e linga usa de la intrare ... e un frig . Asia nu au nimic sau nu le pasa ... in piciaorele goale ... i-am pregatit slapii si halatul de baie ...el o sa fie singurul , dar tocmai ce ma terminat o raceala de dinainte de Xmas.
Spor la treaba Roxi - ce n-as fugii si eu la munca , poate asa am mai mult timp !
Am vazut poze cu Giulia - e o frumoasa si are niste ochi, wow !!!
Si vazut Moata ...care a crescut si ea si e ... tati si mami impreuna , inca nu pot sa spun ca seamana mai mult cu unul din noi Nicole.
Ai vazut astea?
http://picasaweb.google.co.uk/marina.hall/BucurestiIntinireIntrePrieteni#
Ma duc inapoi sa mai citesc... ca am apucat sa pun de o fasole - va imaginati englezul meu de sot mi-a cerut sa-i mai fac si lui o ciorba de fasole iar copilul e innebunit !!!
Va pup si o zi superba si frumoasa!
rain spune:
Alice, o duc aici la scoala 112, iti spun maine cum a fost, se face de doua ori pe saptamana si costa 83 lei.
Eu la gradi am inscris-o la toate optionalele mai putin calculator, dar in vacanta m-a rugat s-o inscriu si la calculator pentru ca au un joc pe care ea nu il are si nu il stie , asa ca de sapt trecuta face si jocuri!
Pentru cine nu are animalut, si eu recomand catel sau pisica, noi o avem pe Dona (pisica) de un an si ceva si este calmantul ideal pentru noi adultii, partenera de joaca a Andreei si nu imi imaginez acum cum ar fi fara pisica. In vara cand am fost in vacanta am lasat-o o saptamana singura, doar a trecut un prieten din doua in doua zile sa-i dea mancare si apa, n-am gasit nimic distrus, erau toate la locul lor, atunci cand e singura pisica doarme continuu.
Daria, ma bucur sa vad acum ca vorbesti altfel despre catelusa, la inceput nu erai incantata deloc.
rain spune:
Marina, lumea zice ca seamana cu tati, dar e incapatzanata ca mine, deh, leoaica adevarata!
Ce mare s-a facut si Alex, mi-e dor de voi, cand mai veniti prin tara?
Chiar sunt copii nostri in pozele acelea? Incredibil cat de repede a trecut timpul, par de nerecunoscut. Pe vremea aceea mi se pareau atat de indepartate vremurile in care vom discuta despre mers la patinoar, cazut dintii, facut cadouri la gradi intre ei ...
roller025 spune:
Hehehe, parca suntem in vremurile de gravidenie
Nicole, revenire usoara! Bre, da' arati beton! Iar moatza e dulcica...
Alice, am banuit ca in weekend e nebunie, dar nu m-am astepta sa fie inghesuiala aia la ora 10:)) Si oricum, cand am plecat s-a lasat cu plansete. In plan e sa mergem de la 4, pe miercuri, probabil. Am dispensa o zi pe saptamana sa plec mai devreme, din cauza de logoped, dar acum il duce tati, asa ca profit si zic ca-l duc eu si facem alte alea...
Roxa, liniste zici? Ca mare dreptate ai.
Intoarcerea lui Victor acasa a insemnat iar inceputul luptei pentru putere intre frati. Din fericire Paul pare mult mai reconciliant iar eu am stabilit ca nu-i dau apa la moara lui Victor cand devine furios (cu ocazia asta il gestionez si pe tati la capitolul asta) Ca urmare copilul incepe sa se controleze. Acu' sper sa ma tina pe mine bracinarii si nervii