Boboteaza si Sf Ioan in gradina cu pitici (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellyshor spune:
Libra
Urasc partea cu sonda si partea cu clisma....pfiuuuuu...nu le pot ocolii in niciun fel????
Babyboom...vino la mami...acum
amy2007 spune:
Nu mananci cu o zi inainte si ii spui doctoritei. Mie la un moment dat, pt alta problema mi-au dat niste laxative si am scapat de clisma. Cat despre sonda, eu nu am avut. Am avut in schimb cand m-am operat de rinichi. Te obisnuiesti cu ideea. Nu te doare, nu te deranjeaza. Eu nu puteam sa urinez, la ideea ca fac in pat. Tare greu mi-a fost, psihic prima data. Apoi m-am obisnuit.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Libra spune:
Eu am refuzat pur si simplu clisma si mi-a zis sa nu mananc nimic cu o zi inainte. Despre sonda n-am stiut, ca gaseam o solutie si la asta. Vb. cu dr.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
mami_vreau spune:
Neatza fetelor! hop si eu la cafea si la discutii despre laparo!
Si eu am scapat de clisma! Nu m-au mai lasat sa mananc cu o zi inainte si mi-au dat carbuni medicinali!
Laura
Ellyshor spune:
Ahammmm...deci sunt cai de atac!!! Yesss!!!!
Pai nu mananc 3 zile daca e...doar sa nu-mi faca nenorocita aia de clisma
Iar cu sonda aia...poate poate ma obisnuiesc...dar nici pe aia n-o prea agreez. Eu sper sa ma simt bine dupa operatie si sa plec si acasa
Ideea e ca nu pot sa lipsesc de la serviciu decat o zi doua...si vreau nu vreau trebuie sa ma refac complet
mami_vreau spune:
alte impresii??? pai pe mine nu m-a deranjat absolut deloc sonda! depinde si de marimea sondei care v-a fost pusa!
eeee... cat despre drena... nashpa... ma durut cat timp am avut-o dar si cand mi-au scos-o... in rest pot sa zic ca au fost dureri acceptabile... doar ca ameteam rau de la anestezic vreo 2 zile dupa!
Laura
mami_vreau spune:
elly nici eu nu am stat mult acasa... dar o saptamana eu tot zic ca iti trebuie pentru refacere! eu atat am stat in concediu medical... o saptamana!
Laura
Ellyshor spune:
Aaaaaaaaa...sa revenim la drena!
Aia e chestia aia prin care iti face perfuzii??? Ca sunt un pic in ceata Eu nu prea am avut de a face cu mediul spitalicesc pana acum
mami_vreau spune:
nuuuu.... aia prin care iti face perfuzii e branula sau cateter!
drena e un furtunas care ti se pune itr-una dintre gaurele ca sa elimini sangele din inteior (nu cred ca am dat o explicatie prea profesionala )... problema e ca celor mai multe fete nu li s-a pus drena!!! nu stiu ce or fi avut cu mine de m-au pedepsit!
Laura
Ellyshor spune:
Laurici am priceput!
Parca si zise una dintre fete ca avea un furtunas in gaura din buric...probabil la drena se referea.
Hai ca ma mai luminai si eu