Boboteaza si Sf Ioan in gradina cu pitici (58)
Raspunsuri - Pagina 6
ANI.G spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei !!!
si uite asa cu Sf. Ion s-au terminat si sarbatorile...
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
MayanMistica spune:
La multi ani pt sarbatoritii zilei de azi.Maine sper sa am putin timp sa va povestesc evenimentele neasteptate din ultimile zile.
Din pacate am numai vesti proaste.
Una din ele e faptul ca nu stiu cum m-am ales cu un chist pe ovarul stang.
Va pup cu drag pe toate
luminita42 spune:
Fetele, Elly, la multi ani si de la mine (cu intarzaiere)!
Azi am avut o zi proasta gagici, in sensul ca m-am simtit obosita toata ziua. Nimic special.
E prima luna in care nu fac stimulare si parca toate-s date peste cap, nu burta umflata , nu dureri de ovulatie, parca nu functioneaza ceva.
Chef de "joaca" am avut intre z6 si z10, aiurea in tramvai. Zilele astea incerc sa fiu interesata da' nu prea sunt. :-(
Sotul- care este H., apropos de prescurtari Mono-Ramono :-))- a parcurs cu bine prima saptamana de munca.
Dupa ce a muncit in RO cu toti alienatii social, aici i se pare floare la ureche. In orice caz partea buna cu romania e ca l-a transformat intr-o persoana mult mai independenta.
Nico ai dreptate cu activitatile trebuie facute cate una pe zi. Azi am iesit la plimbare era soare cu ger/zapada, a fost bine , mi-am luat niste cosmetice marunte asa sa ma aflu in treaba.
Mai nou am primit rugaminte de la fie-mea s-o ajut sa traduca pentru teza de licenta, eram sigura ca asta vine, dar ce sa fac nu ma lasa inima s-o las. am inima slaba rau la copii.
Mayan imi pare rau sa aud de chist. S-o gasi vreo rezolvare si pentru asta. Sper ca fata e bine.
Sorinake, am citit de rezultat si imi pare rau. de acum esti 'libera' la o alta incercare, ce sa-i faci.
Galli io sunt bine, dar eu te-am intrebat prima.:-) Cand ai timp elaboreaza.. Daca ai chef sa-ti lasi barbatul, :-( ori il lasi repede ori nu-l mai lasi deloc. Ca dureros oricum e. Ai grija de tine.
Chiar ca nu stiu cum s-a descurcat Lylymar cu vremea de aici, poate s-o fi strecurat intre doua ninsori cu zburatul spre casa..Sper ca-i bine si ea.
Va pup cu drag pe toate!
amy2007 spune:
Gata sefuta, prezenta ! Multam de cafea ca si asa filtrul meu de la serviciu face 1 ceasca de cafea in 20 de minute .
Mayan imi pare rau de chistulet, dar sa stii ca eu am inteles ca exista medicatie si se retrag.
Luminita, e bine asa, nu te stresa, 1 pe zi cum zisera fetele, ca altfel maine te plictisesti.
Aduto, nasico...mi-e dor de voi .
si restul gastii, ne mai auzim azi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
Sfintii de azi:
Cuv. Gheorghe Hozevitul
Cuv. Domnica
Sf. Mc. Iulian si Vasilisa
Sf. Mc. care prin sfโntul Iulian au crezut
Sf. sfintit Mc. Carterie
Sf. Chir, arhiep. Constantinopolului
Sf. Attic, patriarhul Constantinopolului
Sf. prooroc Sameu Elamiteanul
Sf. Agaton
Sf. Mc. Teofil diaconul si Eladie mireanul
astept inca o minune in viata mea!!!
Lumy_Clt spune:
Neatza si de la noi!!!
F buna cafeaua!!
Inceput-am munca in forta..si inca mai am de tras.deh, cu inchiderea de an...bla ba bla...
In afara unei mici oboseli suntem bine. In lipsa miscarii au inceput sa mi se umfle picioarele...
Cred ca din februarie ma trec pe prohgram de 6 ore.si fara ore suplimentare .
Am fugeat, insa inainte va dulce.
Ma duc sa pregatesc pachetul de pranz si sa o tai la munca, noroc ca ma duce soata D.
Sa fiti cumintele si sa aveti grija de voi.
PS imi lipsiti .......
15+
crestem
Ellyshor spune:
Galli...hai mai, la 6 te-ai trezit??? Eu vreau sa mai dormmmmm!!!
Va pupic dulce dulce si va multumesc inca o data pentru toate gandurile frumoase!
Ieri abia am putut sa respir de aia am intrat doar asa pe fuga
Am fost miercuri seara la dr.
Ziua 13-a...ovarele arata la fel...fara folicul dominant...doar cativa foliculi mici pe acolo rataciti...caracteristici de altfel SOPC-ului meu Endometrul arata binisor...7 mm.
Am vb cu dr si in martie fac drilling laparoscopic.
Sper sa fie bine pana la urma.
Nico si Amy si celelalte fete care au mai facut laparo....va rog eu cand puteti si aveti timp sa-mi scrieti si mie cateva impresii...si cam ce ar trebui sa stiu inainte de procedura. Concluzii...detalii...trucuri
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
la 5
pana m-am dezmeticit
vine azi sormea cu alexia in vizita
astept inca o minune in viata mea!!!