Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sarmisa...............deci nu e asa de negru pe cat se arata.... Bafta!
Flobaby.............sa vezi cata personalitate mai capata pe traseu!
Lauraa.................................scaunelul e foarte confortabil si pentru David dupa cum ai privit! Multumim! Ai PM!
Philip.................cred ca esti obosita dupa asa treziri si miauneli! Imi pare rau ca nu ne poti vedea! Vad ca fetele au putut! Linck-ul din semnatura nu merge! Mergi inapoi la pagina in care am dat linckul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Probabil ca o sa ma tineti minte ca "cea cu linkuri si articole"
Asta este pentru Sarmisa si alte mamici stresate:

Actiune Terapeutica
Tonotil-N este o combinatie de aminoacizi cu hidroxocobalamina. Fosfoserina este un aminoacid fosforilat, care interfera in biosinteza fosfoaminolipidelor in tesutul nervos.
Glutamina, amina acidului glutamic, in contrast cu acidul glutamic liber, poate penetra bariera hemato-encefalica.
Glutamina este implicata in biosinteza unor substante biologice, cum ar fi in sinteza acetilcolinei si in reactiile legate de transportul grupelor amino. Fosfotreonina, un aminoacid fosforilat, joaca un rol important in biosinteza lipoproteinelor cerebrale. Arginina este un aminoacid necesar hematopoiezei si s-a constatat ca arginina, la fel ca si hidroxocobalamina sunt extrem de utile pentru functionarea normala a diferitelor enzime necesare sintezei acizilor nucleici.
Cercetari recente in biochimie au aratat ca toate bolile sunt cauza unor dereglari ale metabolismului celular. Caracteristicile principale a acestor anomalii sunt urmatoarele:
1.Defeciente ale fosforilarii oxidative mitocondriale.
2.Descresterea sintezei proteice ribozomiale.
3.Cresterea activitatii lizozomale.
Tonotil-N regleaza metabolismul celular si furnizeaza energie astfel:
* induce reactii de fosforilare
* sintetizeaza creatinina si acidul ketoglutaric
* stimuleaza glicogeneza
* substituie deficienta de glucoza
Tonotil-N are actiune detoxifianta deoarece aceasta previne acumularea de amoniac in celula nervoasa.
Tonotil-N are actiune regenerativa, deoarece;
- induce anabolismul proteic, lipidic, glucidic, formarea de acid nicotinic si transaminaze (acetilcolina, acid aminobutiric, serotonina).
- regleaza balanta potasiului in organism
- retine sodiul in organism
Tonotil-N prin scaderea concentratiei de acid lactic in sange si prin scaderea amplitudinii respiratorii, duce la:
- cresterea rezistentei persoanelor care presteaza munca fizica;
- imbunatatire a metabolismului aerob celular;
Tonotil-N are rezultate excelente in bolile clinice; de exemplu, tulburari psihosomatice si dementa senila in care metabolismului nervos este alterat;
- asigura o functionalitate psihica excelenta;
- creste producerea de energie si consumul de oxigen de catre celulele organismului;
Tonotil-N completeaza componentii biologici deficitari ai celulelor fara a supraincarca organismul cu substante non-naturale.



Indicatii
INDICATII:
Tonotil-N tonifica organismul, stimuleaza apetitul, inlatura oboseala fizica si psihica, combate surmenajul, elimina stressul si ajuta la recuperare dupa interventii chirurgicale si in convalescenta.
Este indicat ca un tonic in conditii de slabire a organismului, in anorexie; in convalescenta.

PROPRIETATI:
Datorita indicatiilor de mai sus TONOTIL-N poate fi administrat in toate "Specialitatile Medicale", dupa cum urmeaza:
PEDIATRIE:
Retardare psihosomatica, convalescenta, anorexie, ameliorarea capacitatii de adaptare, oboseala in urma unui efort intelectual prelungit.
MEDICINA INTERNA:
Surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, stari de slabiciune (anemie, anorexie)
GERIATRIE:
Depresiune senila sau dementa senila, dereglari psihosomatice ale varstei a III a si persoane varstnice, pierderea memoriei, de scadere a performantelor intelectuale, dereglari metabolice si ca adjuvant in tratamentul cu medicamente angiovasculare.
NEUROLOGIE:
Tensiuni nervoase, oboseala asociata cu administrarea de medicamente sedative. Ca supliment in tratamentul cu antidepresive si anxiolitice.
CHIRURGIE:
Este un tonic pentru organism; se recomanda in convalescenta dupa interventii chirurgicale.
OFTALMOLOGIE:
Oboseala oculara, miopie progresiva, boli ale retinei datorate dereglarilor metabolice, proasta vascularizatie la nivel ocular, ambliopie datorata fumatului, atrofia nervului optic Leber, si ca aditiv in tratamentul cu medicatie anticatarala pentru a preveni cataracta senila (datorita efectelor asupra reglarii metabolismului celular, aprovizionarii organismului cu aminoacizi esentiali).
OBSTETRICA-GINECOLOGIE:
Convalescenta, tensiune nervoasa, slabiciune, climacteriu.
ORTOPEDIE-TRAUMATOLOGIE:
Ca un tonic al organismului si ca un tonic pentru pacientii ce urmeaza a fi operati. Convalescenta ( dupa interventii chirurgicale, traumatisme, etc.)
MEDICINA SPORTIVA:
Recuperare psihosomatica a atletilor.


Mod de administrare
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE:
Se indeparteaza sigiliul de metal al fiolei, prin extragere (1). Apoi se impinge dopul rosu in asa fel incat sa se goleasca continutul acestuia in partea lichida din fiola (2). Se agita bine fiola. Se inlatura dopul si se goleste continutul fiolei intr-un pahar.
Tonotil-N are un gust bun si este usor de baut. Daca se doreste, acesta poate fi diluat cu apa.
TONOTIL-N poate fi administrat cu siguranta la pacientii suferind de diabet zaharat deoarece acesta nu contine zahar.

DOZE RECOMANDATE:
Adulti: 1-2 fiole dimineata, inainte de dejun
Copii: 1 fiola dimineata, inainte de dejun


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Buna dimineata albinutelor!eu savurez momentan o cafeluta...si va invit si pe voi sa o savuram impreuna...pt cine vrea.
Vreau sa urez si eu (cu intarziere)La multi ani! tuturor mamicutelor,taticilor albinutelor si bondareilor care si-au serbat ieri ziua onomastica.Vreau de asemenea sa le multumesc tuturor celor care mi-au urat la multi ani pt ziua onomastica.
Ieri nu am mai apucat sa intru pt ca am fost rupta,franta de oboseala dupa o zi in care Alexia a dormit doua reprize de cate 45 min.dar mi-am notat in mare parte ce vreau sa zic.
Asa ca incep pt ca lista e lungaaa...
Andata..."Am luat-o razna, nu ma lasa inima sa ies de pe forum. Ma diagnostichez singura cu obsesie de stup"-esti besiala mersi mult,ma bucur ca am cu cine vb si la cine sa apelez in caz de nevoie.asa a zis si sotul ca e mai bine sa-i facem analize pe cont propriu pt linistea noastra si pt sanatatea fetitei.
Flobaby...sa te auda Dumnezeu!eu sunt asa si asa, putin mai bine fiindca ieri a papat putin pireu dar nerabdatoare sa-i facem analize(abia luni putem).mersi de intrebare.
Bebe_beca...La multi ani si tie si sotului si lui Sara!analizele abia luni pot sa le fac fiindca aici nu se lucreaza prea mult la sf de saptamana,mai ales daca e vb de culturi.am patit-o sa ma trimita acasa cu proba.ma rog sa nu aiba nimik si sa fie bine.ms de sfaturi!
Alynta27...posibil sa nu aiba nimic,dar eu m-am ingrijorat fiindca mi s-a parut cam lunga perioada in care nu a mai pus pe ea(si inainte lua greu in gr dar luna asta deloc)
Clody...stai linistita ca nu e nici o problema daca nu i-ai facut nimik la cuculet.unei prietene care are un baiat de 7 luni i-a recomanadat dr sa nu-i faca nimic pana la 1 an pt ca in caz de probleme si (Doamne fereste!)operatie e nevoie de anestezie generala iar asta se face pe propria raspundere a parintilor daca puiul e mai mic de 1 an.din pacate aceasta prietena a patit-o iar dupa aceea i-a parut rau ca nu a ascultat dr.
Maria,Otilia...mersi mult de sustinere.multi
Relusha...succes si spor la invatat.si eu ar trebui sa dau licenta in februarie dar o aman pana la vara ca acum nu am cum sa invat,mai ales ca am 6 examene scrise si orale plus sustinerea lucrarii.
Oana_mvt...sanatate puiului!
LauraOana...noi avem scaun de masina de la Chicco si e tot de la 9 kg dar il folosim la Alexia chiar daca are doar 6,5 kg(noi l-am luat de la o cunostinta si atunci ne gandeam ca va creste repede fata, dar nu a fost asa)pt ca in landou nu mai incape cum trebuie si nu mai are stare in el.oricum nu sta fff mult in el, decat cand suntem plecati din localitate iar prin oras facem numai drumuri scurte in general.asa ca eu zis ca ok sa-l folositi mai ales ca puiul tau are deja 8 kg.voi stiti cum e mai bine sa procedati.
Ana...ce cuvinte frumoase!
Sarmisa...ma bucur ca Aaron e bine.capul sus ca toate trec si sa revina buna dispozitie.
Alic...mersi de recomandarea Bonisanului.posibil sa il incercam si pe asta daca nu merge numic din ce ii dau momentan.
Phillip...ce frumoasa coincidenta!(sau destin)
Na ca am terminat cearceaful de scris.scriu la el de mai bine de o jumatate de ora.scuze daca am uitat pe cineva.sper sa aveti rabdare sa-l cititi.
Va pup pe toate si revin mai incolo!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Doamne, Sarmisa, ce bucuroasa sunt ca totul e bine Multi pupici lui Aaron si Mayannei sa se insanatasoseasca repede!

Eu am reusit sa aspir cu amandoi copiii acasa si sa sterg praful in 2/3 din casa. Maine am vrea sa mergem pana la Szeged sa luam ceva hainute pentru copii, ca n-am mai fost din vara si preturile de la noi ma dispera. Alyntha, nu e asa greu cu amandoi acasa, ma dispera mai mult facutul mancarii, ca Bogdan mananca la gradi cand merge.

Fata doarme acum, Bogdan se uita la Cars, asa ca mai prind si eu un moment pe forum.

Cana m-am mai bagat si eu sa citesc, bineinteles ca mi-am incantat privirea cu poze frumoase cu Sara si Rebeca, cu printesa Karina, cu Ruxi si Sebi care mi se pare ca seamana foarte, foarte bine, cu Darius cu zambetul lui minunat, cu Bubu si Darius craciunei draguti, cu Saby si Lary frumoase foc amandoua ... na ca s-a trezit gaza, va pup!


Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Andata, o "forum addicted"

Ana, , multu' pentru adierea de primavara din postarile tale


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Dici...foarte bun articolul si folositor.si noua ne-a dat de la LSM pt Alexia Tonotil N.am inceput ieri si trebuie sa-i dau 10 zile.sper sa se vada ceva rezultate.
Gata.fug sa mananc pana nu se trezeste micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neata fetelor!
Andata, e foarte frumos si duios cum ne vorbesti fiecareia dintre noi. Pe mine una ma linistesti f tare
Alynta, multumesc pt incurajari. Sunt convinsa ca o sa aiba o personalitate puternicaaaaaaaaaaaaa! Am mai zis ca deaja tipa la mine cand nu-i convine ceva.........E leita tac-su si la fizic si la comportament
Lauraa, nu te mai stresa cu fata ca ai exagerat cu igiena. Si a mea se irita de la fermoare si eu chiar nu sunt disperata cu igiena..E foarte bine ca e cuminte Maya. Si eu ma umplu de nervi cand imi zice lumea sa-i dau si altceva de mancare. Stau mereu pe langa ea sa nu se trez cineva sa-i dea ceva sa guste ca fac un scandal monstru......
Raluca-ioana.
Sarmisa, multa sanatate puisorilor tai si tie multa rabdare.
Dici, multumim pt articol.
Dana, bafta la sala.
Coraly, Dominic poate e ruda cu mine ca nici mie nu mi-a placut niciodata morcovul.
Oana_mvt.
Sper ca n-am uitat pe nimeni. Revin dc e.

A, parca n-a dat nimeni, dau eu, fara numar.
Pupici tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Lauraa, nici eu nu stiu ce-i ala program cu laptele. Maria e indragostita de tzitzi....Suge des si ziua si noaptea. Dar si mie-mi place....., ador s-o tin la san - mai putin noapea dar asta e.
Carla, voi cum sunteti?
Ioana, si pe mine ma intereseaza oferte din Turcia.
Pupici!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna intregului stup!!
andata, arina s-a distrat super de revelion, a fost primul ei rev fara parinti (chiar daca noi eram la parter, iar copiii erau la etajul restaurantului, noi nu i-am stresat deloc )
andata, si eu ii dau calciu lui matei, calciu gluconic, cate 7 ml pe zi, 10 zile pe luna, chiar daca analizele i-au iesit bune. la sfarsitul lui noiembrie i-am facut analizele, au fost toate bune, exceptie fierul, care era la limita inferioara. am facut analizele pt ca i s-a parut ca matei era cam albisor la fata. dupa analize, ne-a recomandat sa-i dam totusi 2 saptamani fier, pornind de la o picatura de 3 ori pe zi si ajungand la 6 pic de 3 ori pe zi. si dupa tratamentul cu fier, matei avea acceasi culoare la fata. concluzia: asa e tenul lui, mai deschis, el fiind si blond cu ochisorii albastri.
multa sanatate sotului!!!
dicirstea, pt tine sa treaca durerea de spate. pt theo, sa iasa dintisorii mai repede si fara durere!


[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

maria_bunica, voi incerca si eu pastai la matei. multumesc de raspuns. in legatura cu meniul, pot sa-ti spun ca incerc sa i-l fac cat mai variat si mai bun (il gust eu mai intai) , sa nu-i lipseasca nimic. poate asa mai compesez din faptul ca nu l-am putut alapta decat 5 saptamani. uneori ma simt vinovata pt asta, dar trebuie sa merg mai departe si sa-l ingrijesc cat mai bine.
strunfita, multa sanatate lui bogdan. felicitari pt mersul si ridicatul printesei!! de ce nu se sterg urechiusele cu betisoare?? ca si noi le folosim...
oana_mvt, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pt dintisori. fetita cumnatei mele e cu vreo saptamana mai mare ca puiutul tau si nu are nici ea nici un dintisor. asa ca...vor veni la timpul lor. referitor la greutate, cred ca e foarte bine. imi aduc aminte ca in noiembrie matei avea 8,5 kg la 6 luni, iar dr. de familie a spus ca matei are cu 1 kg mai mult decat ar fi trebuit. asa ca...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput