putem vaccina copiii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tab spune:

Medicul meu de familie a zis ca putem sa ne vaccinam acum eu stiu ce sa zic ....
Ca mai are 5 doze si ca azi mai vin alti 2 pacienti sa se vaccineze .
Of este o decizie foarte grea ! Maine vreau sa ma duc sa-i pun mai multe intrebari ca sa aflu mai multe si va spun si voua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa0302 spune:

buna, e prima oara cand scriu pe acest forum.L-am descoperit din intamplare cautand informatii despre acarieni. Am vazut ca va ingrijoreaza atat virusi gripali cat si diversele alergii la praf. Eu stiu o solutie mai simpla decat vaccinarea (pe care o consider periculoasa mai ales ca nu se cunosc efectele adverse). Exista iin comert un aparat de purificare a aerului cu ionizare care distruge atat virusi cat si acarienii, curata aerul de praf, bacterii spori de mucegai etc. Se gaseste si pt uz casnic (il folositi in casa, in camera copilului)dar si pt gradinite scoli etc. pretul este cuprins intre 285(cel casnic) si 699(pt grdinite scoli;se mai gaseste si o varianta de 499.

reclama exclusa din mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tab

Medicul meu de familie a zis ca putem sa ne vaccinam acum eu stiu ce sa zic ....
Ca mai are 5 doze si ca azi mai vin alti 2 pacienti sa se vaccineze .
Of este o decizie foarte grea ! Maine vreau sa ma duc sa-i pun mai multe intrebari ca sa aflu mai multe si va spun si voua .

astept sa ne spui ce a zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tab spune:

Bine,bine !! Purificam aierul ,ne spalam mai des pe maini,dezinfectam clantele , dar eu de exemplu lucrez cu publicul cand stai sa tunzi o persoana stai destul de aproape de el nu? Nu cred ca asta este un rezultat, mai bine iti ti masca medicilala pe fata .Sau chiar toate variantele ca sa fim mai siguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Aseara pe Realitatea a fost invitat printre altii si Strainu Cercel.
La intrebarea daca putem vaccina copii impotriva AH1N1,D-lui a spus asa:
La sf lunii ianuarie vor parveni rezultatele testarilor pe grupa de virsta 6-16 ani si se va decide daca se poate incepe vaccinarea pe aceasta grupa de virsta.La copii mai mici de 6 ani,exclus.
Pentru adulti,persoanele interesate pot gasi vaccinul la medicii de familie contra sumei de 4 lei.Daca am inteles bine.
http://webtv.realitatea.net/emisiuni/ora-de-foc-05-01-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

Nu vreau sa se iste vreu scandal de genul 'Romania- alte tari...' dar cum se face ca in alte tari (cu alte vaccinuri) este ok sa vaccinezi copiii mici si in RO cica este 'EXCLUS' si se gandesc daca se poate pt 6-16 ani.??
De ce nu importa vaccinul daca cel de la Cantacuzino nu e bun si pt copii.
Copii sub sase ani sunt foarte foarte expusi (gradinite, scoala, grupuri de joaca).
Eu daca as fi trebuit sa aleg (de ex daca nu ar fi fost doze suficiente si pt mine si pt copil) alegeam sa i-l fac numai ei.

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu se importa pentru ca trebuia facuta comanda din timp si pentru ca daca s-ar face acum comanda, oricum s-ar astepta destul pana sa ne vina randul si pentru ca nu sunt bani in sanatate, vaccinurile produse de celelalte companii fiind mult mai scumpe decat cel de la Cantacuzino.Guvernantii s-au bazat de la inceput pe vaccinul produs de Cantacuzino.

Mergi la inceput