De ce oare?...

De ce oare?... | Autor: Cosmina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, sunt trista si am nevoie de un sfat. Am facut 2 luni de tratament cu Clostilbegyt si nu s-a intamplat nimic. Acum urmeaza sa fac a treia luna tratament. Intrebarea mea e, daca nici luna asta, Doamne fereste, nu se va intampla nimic, care e urmatorul pas? Stiti cumva? Imi zicea cineva de pe forum ca tratam. cu Clostilbegyt e ca un tratam. de inceput. Ce e apoi? Va pupic dulce.

Cosmina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Cosmina, ia-o usor.... Eu am facut tratament cu clostilbegyt 2 luni, dar am descoperit ulterior ca am probleme cu trompele Asta ar fi una: ai verificat permeabilitatea trompelor? Apoi ar mai ceva: ai facut monitorizare ecografica in timpul stimularii? Daca nu, atunci cum stii daca ai avut foliculi maturi demni de ? Te astept sa-mi povestesti..

Pupici si calmo ca ma agiti si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Tia, nu am facut monitorizare in timpul stimularii. Imediat ce mi-a dat tratam., un medic din Ro, a trebuit sa vin in Germania. Asa ca nu am avut cum. Aici inca nu am medic. Alte probleme mi=a zis medicul ca nu am, in afara de lipsa ovulatiei. Si mi-a dat tratam. cu Clostilbegyt. Atat. Peste cateva sapt. merg iar in Ro. Si sa vad ce va zice medicul atunci. Tu ce ai facut? Acum ai bb? Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Hai pe chat - la spital - ca am un milion de intrebari sa-ti pun

Mergi la inceput

Si scuze, pt. agitatie, dar m-am cam saturat de incercari nereusite si sunt cam disperata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu am facut 5 luni stimulare cu Ovamit (care are aceeasi substanta activa ca si Closty) si....nimic.Si pe mine m-a cam apucat disperarea.Am un sentiment de zadarnicie.

Mergi la inceput

Jasmine, hai si tu pe chat - la spital, suntem acolo, eu si Cosmina, cu aceeasi durere

Mergi la inceput

Asa e Jasmine, simti ca bati pasul pe loc. Hai pe chat!

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, e sigur ca tu nu aveai inainte ovulatie?
Eu una nu am prea mare incredere in stimularile astea, mi se par ca o fortare a organismului, si dupa cum ati vazut si voi, multe fete au avut tot felul de probleme, ca hiperstimulare, etc.
Cosmina, m-am uitat peste graficul tau, ai avut clar ovulatie, deci nu dispera. Poate ar fi bine sa faci HSG pt a te asigura ca trompele sunt ok.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput