Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lavida, eu le-am dat ambilor mei copii somon, dupa ce au trecut de 1 an. Ambilor le-a placut - lui Victor i l-am dat, pt. inceput, fiert si amestecat in maglavaisul de legume, apoi prajit, dupa ce l-am condimentat bine cu condimente pt. peste Kotany. Lui Dragos i l-am dat direct prajit - dau la o parte crusta prajita care a fost in contact direct cu uleiul si-i dau doar carnea din interior.

Somonul eu stiam ca se da cu preacutie nu din cauza grasimilor (doar exista pastile sau siropuri care contin numai ulei de peste si care sunt recomandate chiar copiilor), ci pt. ca ar fi o carne mai greu digerabila - asa ca, atentie la cantitati! si pt. ca are potential alergizant inainte de 1 an, la fel ca orice peste cu carne rosie sau crustacee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom am sa aplic si eu metoda ta, Crina papa vreo 10 lingurite cu mancare apoi gata nu mai vrea...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babymom, toate pozele cu hunisorii sunt pe shutterfly. daca nu merge, nu prea am alta solutie incerc sa uploadez cateva pe webshots, apoi sa le sterg repede.... revin cu un mesaj daca reusesc.

babytza, ada, Doamne ajuta sa fie totul bine cu mamicile voastre!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Piolica, ma bucur mult ca ati reusit o reprogramare mai apropiata! E bine ca nu mai aveti de asteptat decat mai putin de 1 luna! Sa dea Domnul sa fie cu succes din prima!

Sa stii ca eu, in ambele randuri cand am ramas gravi, am avut dureri si simptome ca inainte de menstra, doar ca sanii imi erau muuult mai tensionati decat in mod normal, eu ma simteam un pic mai ciudat si... menstra n-a mai venit , asa ca... poate...

Sa ne spui noutatile. Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica tin pumnii sa fie bine,ma gandesc la tine

Lumi superbi hunii...cred ca ma bag si eu la un puf,daca mai pune cineva link-ul

Lavinia super descris ..cred ca urmam noi.

Babytza,Ada si D-ne,D-ne sa aiba grija de mamicile voastre.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

babymom, multumesc de raspuns!

Lumi, am vazut pozele cu hunii, sunt super dragalasi si frumosi, ca intotdeauna! se vede ca a avut succes si la ei puful, sunt tot calare pe el!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, lavida, multumesc pentru aprecieri! creste inima in mine.

www.fotoliipuf.ro

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Piolica tin pumnii sa fie bine,ma gandesc la tine

Lumi superbi hunii...cred ca ma bag si eu la un puf,daca mai pune cineva link-ul

Lavinia super descris ..cred ca urmam noi.

Babytza,Ada si D-ne,D-ne sa aiba grija de mamicile voastre.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Linkul e fotoliipuf punct ro.Ma bag si eu la comanda la inceputul sapt viitoare.Transportul e 10% din valoare si ajunge in 2-3 zile mie asa mi-au spus.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom pot spune ca eu Anda sunt cam in acelsi stadiu cu mancarea, sdar am lasat=o o perioda doar pe san si daca a mai vrut ceva bine daca nu, nu... Si am avut aceleasi simptome ca si ti bne cand am ramas gravi!

ahhh nda ma ciupe de san si urla ea......... Aaaaaaaaaaaaaaaa!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: ieri am fost toata familia la patinoar. Sa fi vazut voi elefantzica pe patine! N-am mai patinat de la 13 ani, dar pana la sfarsit am reusit sa ma descurc binisor pt. o babutza . Am acum o febra musculara, de de-abia ma misc!

Mergi la inceput