Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

lavida, n-am pus link cu poze, am trimis invitatie pe mailul comun. in mesajul respectiv este si parola site-ului.

am painica cu iaurt in cuptor. nikole, mi-ai facut pofta rau... sunt tare curioasa daca iese, pare muuult prea simpla reteta. si daca iese, sa vedem daca papa si hunisorii mei.

edit: Piolica, ma bucur ca ai reusit programarea mai devreme. azi e Boboteaza si maine Sf. Ion.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Piolica azi e Boboteaza mare mare sarbatoare si maine e Sf Ion.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anca, daca mai ai rabdare (si trebuie sa ai, ca doar vrei s-o faci pe Carla sa manance , nu?)... povestea merge mai departe...

Cred ca treptat, Dragos si-a dat seama ca "a manca" e, pana la urma, o chestie placuta.
A inceput sa deschida singur gura la lingurita cu mancare pe care i-o ofeream eu, in timp ce in fata lui asezam o farfurie din care se putea servi el singur cu mana - asta cred ca-i dadea un sentiment de independenta. Uneori foloseste singur si lingurita, ceea ce pt. mine e o foarte mare realizare avand in vedere stadiul in care se afla frate-su mai mare - acela de copil alimentat de mama, la varsta de 6 ani.

Nu mananca nu stiu ce cantitati, cateva lingurite acolo... dar eu sunt multumita, ca masa nu mai e o lupta. Cand da semne de refuz, adica nu mai deschide gura la 2-3 incercari consecutive, sau cand plange ca nu mai vrea in scaun il dau jos.

Acum, sa nu-ti imaginezi ca pana am ajuns la acest stadiu, sau chiar si acum, cand la unele mese doar ciuguleste sau imprastie mancarea si miezii de paine pe jos, il las nemancat total. Neee! n-am io atata tarie!
Il dau jos, cum spuneam, si-l las in pace o vreme, cam 1 ora, pana uita de mancare, apoi il iau cu distragerea atentiei: il asez pe blatul de bucatarie in dreptul cuptorului cu MW, a cuptorului de paine, a prajitorului, a radioului ... si-l las sa butoneze. Si uite-asa deschide gura si reusim sa terminam portia.
Uneori il duc in garaj, unde e atras de scule si uita ca mananca defapt, alteori in spalatorie, la masina de spalat haine...

Dar tot e bine ca a invatat ce e masa, la ce folosesc tacamurile si nu i se mai pare asa un lucru tragic sa manance.

Are zile in care doar ciuguleste cat o pasare, sau alte zile in care devoreaza si 200 g./masa (dar asta se intampla doar la borcanul cu orez si merluciu )...

Insa, asa cum zicea si Andreutac, are doar 3 mese/zi - mai multe nu pot sa-i dau nici daca stau in cap! la niste ore... cam ciudate, in functie de apetitul lui.

Si inca ceva,... desi in ultima vreme pot sa ma laud ca mananca bine (cu mofturicile lui, si in stilul descris mai sus, dar bine), in greutate n-a mai pus nici un gram de asta-vara, adica are tot 9,2 kg., desi in inaltime a crescut binisor.

Sper sa te ajute "fluviul" pe care l-am scris. Cu rabdarea treci si marea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica ma bucur tare mult de reusita sotului , sa fie intr-un ceas bun

Babytza ne pt mama ta, sa fie totul bine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, ma ajuta mult ce mi-ai scris, multumesc mult

Piolica, ma bucur ca s-a rezolvat.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia multumesc si eu pentru cearceaf

Al meu baiat nu a dorit decat 3 lingurite de musaca, apoi am trecut la favoritul lui borcan Mai am 1 Maine ii fac repede mancarica lui si nu mai ncerc pana nu are toti dintii in gura altceva

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

babymom, am vazut ca ai scris aseara referitor la grasimi... eu nu am teama de grasimi dar pediatra mi-a zis ca somonul e prea gras pt copii asa de mici. Acum daca ea asa a zis, eu nu i-am dat. Tu zici ca e ok, putem sa le dam somon (numai sa le si placa )?

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am vrut sa vad si eu pozele Luminitei, cu hunii in puf (profit daca tot am un moment de respiro), dar n-am reusit. Se pare ca e o problema la mine, ca nu se deschide Shutterfly, pt. ca la fel am patit si cu pozele Babytzei :(

Lumi, exista alta posibilitate de a-ti vedea si eu comorile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

inca o data va multumesc pentru mesaje, ma simt mult mai bine sa va stiu asa aproape, conteaza ffff mult pentru mine.
Nu stiam ca zilele astea sint sarbatori asa de mari, multumesc!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

inca o data va multumesc pentru mesaje, ma simt mult mai bine sa va stiu asa aproape, conteaza ffff mult pentru mine.
Nu stiam ca zilele astea sint sarbatori asa de mari, multumesc!

Tin pumnii iubita, sa fie cu ochisori cat mai curand !!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput