Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Noi folosim Babylove de vreo 2 luni si ceva si varianta clasic si chilotel si sunt fff multumita de ele.Inainte am folosit numai Pampers.Am tot vrut sa incerc Libero dar nu am gasit.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Piolica, imi pare rau de incurcatura! Lasa ca poate ramai natural pana in februarie! priveste partea buna, aveti mai multe rufe de intins, nu?

Lumi, eu am ratat linkul cu pozele hunilor! il mai poti pune o data, te rog?

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Si noi tot pampers folosim deoarece cu ele am inceput si de cate ori vreau sa incerc altceva se irita.... Daca as fi incepu cu alt scutec, sigur s-ar fi iritat cand incercam pampers... si tot asa... Daca de cumparat am cumparat de toate si tare faine mi se par Libero. Din pacate pentru mine sunt si ff greu de procurat, caci au am langa mine Carefour, matreo s selgros si in astea nus e gaseste Libero... deci ramanem la pampers.

Anca nu stiu daca te-ar ajuta dar eu am o reteta fff buna de sufleu de dovlecei, de acte ori am facut-o amandoi copiii mei au mancat ca spartii. poate-poate.....
cureti, speli si tai rondele 2 dovlecei medii. Ii pui la fiert in apa cu putina sare, apoi ii scoti si ii lasi sa se scurga binisor. Separat prepari pe foc un fel de sos. Unt, faina, laptepana cand se desprinde maglavaisul de pe vas. Apoi pui un galbenus de ou si niste cascaval ras. Sosul asta il amesteci cu dovleceii, apoi il dai pe de foc si pui si albusul batut spuma. Amestecul asta il pui la cuptor, la foc mediu, intr-un vas de yena, pana se arameste deasupra. Cam atat. Daca vrei, la inceput poti sa ii pasezi asta fin fin si daca este prea clicos sa-i mai pui laptic, daca nu merge si nepasat (mai bine!) mofturoasa!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom, multumesc mult pentru reteta! Am sa o incerc cu siguranta

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

va multumesc foarte mult pentru gindurile bune, asa ma gindeam si eu, poate ca nu o sa mai fie nevoie de programare, cu toate ca luna asta sint sanse slabe. temperatura e inca ridicata, dar am niscaiva dureri de spate, asa ca rusii sint pe vine... Nu cred ca ar trebui sa ma doara spatele ca inainte de menstra daca as fi gravida, nu?
Oricum, acum sint ok, mi-a trecut supararea. Oricum nu pot face nimic, astia de la sectia de reproducere asistata sint mai mult decit full, chiar am avut noroc sa am programare peste 2 luni.

Ramo, am vazut comentariul tau la una din pozele de pe picassa, mersi, f dragut!

Ada, nu stiam ca mama ta e bolnava. Multa, multa sanatate! Sa dea Dnul ca rezultatul de la biopsie sa fie negativ. Mult curaj mamei tale si voua!

Babytza, multa sanatate si mamei tale si refacere rapida dupa operatie.

Anca, m-am gindit mult la tine aseara. Elsa mai ca mi-a aruncat castronul cu legume in ochi aseara, dar m-am stapinit si m-am prefacut ca nu s-a intimplat nimic. Ieri a fost una din zilele ei mofturoase, de mult nu-mi mai facuse asta, poate a vrut sa se razbune pe mine sa nu mai dau sfaturi aiurea in tramvai. Nu-ti zic ca dupa aceea a fost disco pina pe la 12 noaptea ca dra nu vroia sa doarma, cred ca o durea burtica de la cit mincase.
Mult curaj!

am mai vrut sa mai scriu si altceva, dar am uitat ce am citit. sint cam aiuristica azi.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pio un si o imbratisare calda pt tine. Atat de mult va doriti o fratioara pt Lizuca ca DD o sa va trimita repede barza, chiar meritati. pt voi. Azi si maine sunt 2 sarbatori mari, ia baga o sedinta cu DD

Mergi la inceput

sint happy, happy, happy!!!! a sunat sotul meu la spital si a facut un scandal de nu se poate. asa ca avem programare pe 3 feb, trebuie reconfirmata cu doctorul, ca se pare ca ne-a cam inghesuit si pe noi in ziua aia, insa se pare ca va fi ok. ufffff!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

YUPIII Pio!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anca, pana la urma hotararea de a nu insista cu mancarea e cea mai buna, in cazul unui copil mofturos si plin de personalitate, asa cum e Carla. Asa cum spunea Ramo, lasa-o sa creada ca ea decide daca papa, cand papa si ce papa.
La noi a functioanat, dar abordarea a fost treptata si am mai facut (sau inca fac) unele compromisuri, pt. ca n-am taria sa-l las complet nemancat. Important e sa-ti pastrezi calmul, ORICE-AR FI, pt. ca astia mici ne simt atunci cand suntem tensionate.

Deci iata cum a fost in cazul nostru:
Am inceput cu achizitionarea scaunului de masa de la voi , pt. ca ma saturasem de alergatura in jurul mesei si prin toata casa. la inceput a fost incantat sa stea in el, dar mai apoi se incorda tot cand sa-l asez, pt. ca stia ca urmeaza mancarea.
Asa ca o vreme i-am dat pace, noi toti ne asezam la masa, dar pe Dragos il lasam sa bantuie in jurul nostru pe jos. A inceput sa ceara sa-l luam mai intai in brate, apoi se cerea la el in scaun.

Urmatoarea etapa a fost ca atunci cand ne asezam la masa il puneam si pe el in scaunelul lui, insa... fara sa-i oferim nimic de mancare. Noi ne vedeam de mancatul nostru, iar el se uita. Vazand cum infulecam, dupa o vreme (cateva zile), a inceput sa-si doreasca sa pape din mancarea noastra - se intindea spre farfurii, tipa; l-am lasat sa guste, sa ne dea el sa mancam noi, manca singur cate o firmitura de ceva

LE: n-am terminat "povestea", insa "ajutorul meu" a dat send. Ma duc sa-i schimb scutecul si revin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Pio un si o imbratisare calda pt tine. Atat de mult va doriti o fratioara pt Lizuca ca DD o sa va trimita repede barza, chiar meritati. pt voi. Azi si maine sunt 2 sarbatori mari, ia baga o sedinta cu DD

saru'mina mult de tot!
ce sarbatori sint zilele astea?

Mergi la inceput