Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 5
_giulianna_ spune:
Salutare si de la noi!
LA MULTI ANI, sa aveti un an mai bun decat toti cei care au trecut!
Suntem bine, mancam orice, dormim oricat :) Aseara ne-am culcat la 22 si ne-am mai trezit azi la 11. N-am mai citit nimic din urma, am citit acum vreo 2-3 posturi de pe ultima pagina, ma bag si eu la vizionat poze cu huni ca tare mi-s dragi.
Intrebare: fetele care dati bebeii la cresa, ati inceput demersurile? Daca ati depus ceva acte, spuneti-mi si mie ce si unde ca-s in pom! A, si inca ceva, cresa cand se incepe? E la fel ca la scoala, se incepe la o data anume sau nu?
Pupici!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
babytza spune:
Hello 
Am avut o noapte groaznica...s-a trezit soricelul la 1 noaptea in urlete si asa a tinut-o pana la 2
Nu mai stiam ce sa ii dam /facem...era cu mana pana la cot in gura, il zapacesc 3 masele , a inceput iar baloseala ..uf, sa iasa astea mai repede...nu de alta , dar incep caninii la cum arata de umflat si acolo 
piolica imi pare tare rau de incurcatura
Poate ramai naturel pana atunci 
andy g si la noi a ramas o umfltura , mai ales ca el s-a lovit de 4 ori intr-o luna in acelasi loc , 3 dintre lovituri fiind intr-un interval de 10 zile
Acum ultima oara ,adica a 5a oara tot acolo a dat cu capul 
Dya Rox e bine si Roby cu bobinache la fel
Probabil nu a avut timp sa intre ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Ramo mie mi se par bune, schimb cam 3-4, in functie de zi...de cat face pipi sau kk 
Piolica imi pare tare rau de intamplarea cu programarea 
Andy_galro e bine Crina acum, multumesc lui DD, sper sa fie in continuare 
Andrei cum mai este?
Nici MonycaC nu a mai intrat de mult timp
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
piolica pupici si o imbratisare. Voi faceti treaba pana pe 2 si atunci mai vedeti. Am terminat de vazut pozele tale, suuuuper! Ma asteapta restul
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
neatza si de la noi, pe la pranz!
am avut o vizita scurta acum, de dimineata, bine ca s-a terminat repede si dorm hunii, ca deja sunt capie. mai ales dupa inca o noapte de nesomn. uimitor cum poate rezista organismul meu, al nostru, cu atata nesomn, cred ca au trecut mai bine de 2 luni de cand n-am mai dormit o noapte legata... si asa n-au fost ele prea multe de cand s-au nascut hunii. ma intreb cat mai putem duce?
oana
, merci de aprecieri. imbracamintea galbena mult acoperitoare
e.. trening, bluza si panatalon. e cam mare de ei, trebuie sa le suflec manecutele, dar merge si nici nu e f gros, ptr zi e tocmai bun.
ange, pupice, multumesc mult de complimente la adresa hunilor!
kid
nikole, kllemi, cum sunteti azi?
alessia, noi facem baie zilnic, in cada pe jumatate plina cu apa. e nebunie, peste tot apa si jucarii la final, dar suntem toti patru ff fericiti dupa. aseara a facut tati baie cu ei
, pe rand, ca cica n-au loc. f frumos, oricum.
noi folosim Pampers.
am vazut si pozele, sunteti niste frumoase, toate trei!
babytza, sar'na de aprecieri. am luat un singur fotoliu. le place, dar inca nu m-am decis sa mai iau unul. pur si simplu nu mai am unde sa-l pun. si nu-l pot folosi ca perna noaptea
.
in alta ordine de idei, cum se mai simte mama ta?
dya, noi papam ou intreg, fiert. in mancarica de legume, fara carne la masa sau chiar in ziua respectiva. cam 2-3 oua/sapt de fiecare hun. uneori, le dau omleta, dar nu le prea place. pupici.
multam fain de aprecieri!
ada, demult vreau sa te intreb si pe tine, mama ta e mai bine? ce-ati reusit cu interferonul, ati obtinut aprobare?
andreutac, noi am facut prevenar.
andy_g, exact asta ma intreb si eu, oare cand vor dormi cat de cat mai normal??? ca pe mine deja ma dor toate de la oboseala... oare ficatul doare??
cat despre umflatura, asta trece mai greu, a avut si Edi, am insistat cu crema de arnica si s-a dus. tot un hematom e.
piolica, imi pare rau, poate totusi, cum au zis si fetele, e un semn. capul sus, mami!
giuli

, bine ai revenit!
eu vreau sa-i dau la cresa, dar n-am facut inca nimic in sensul asta. luna asta ma apuc de vizionat crese si ii chestionez cu privire la acte/taxe etc. eu stiu ca la cresa, nu e ca la scoala/gradi, adica ii poti duce si in vacante, mai putin in weekend-uri, evident. ca doar de-asta e cresa, ca nu ai cu cine lasa copilul nici in vacante, nu? dar ma interesez si cum aflu ceva, te anunt!
am scris un carnat. sorry.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
gaia.nevia spune:
Piolica, imi pare rau, nu fii suparata! Te pup mult!
Lumi, mama asteapta cu inima stransa rezultatul biopsiei, care tot intarzie, in ciuda "impinsului"... abia dupa asta stim daca poate obtine interferon.
De simtit se simte bine, dar oboseste din ce in ce mai des.
Noi folosim Pampers (nu premium). M-am intors la acest brand dupa ce am incercat tot ce misca pe piata la noi se se poate gasi in supermarket in Bucuresti.
Fiecare scutec incercat a avut avantaje si dezavantaje, am ales ce s-a potrivit mai bine cu pielea lor.
Ca forma mi-a placut cel mai mult Huggies Disney, pacat ca textura a fost cam scortoasa si s-au iritat amandoi, as zice tipic masculin
, poate la fetite nu ar fi problema aceasta.
Mai folosim destul de frecvent si chiloteii, tot Pampers, mai ales la Radu pe care in schimb in tot felul de pozitii, ca pe spate nu sta.
Sanatate treziciosilor-ditzosi, muciosilor si tusiciosilor! Va pup!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
LUMI K a plans de multe ori azi noapte, se trezea si plangea rau, de abia reuseam sa o calmez.Nu prea vrea sa pape, cere in bratze si tzitzi mult.Dar ma bucur ca nu mi-a mai facut temperatura.Dar starea este de apatie totala, o mai linistesc desenele putin si in felul asta mai gatesc si eu cate ceva rapid.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Lumi multumesc de intrebare
mami e mai bine, o mai doare operatia. NU foarte tare dar o mai doare. Bine e si normal la catai taietura e acolo ....In rest e mai bine, maine o noua serie de citostatice. Sa speram ca nu avem efecte secundare la tura asta 
Ada asa si mama, oboseste imediat
Si o enerveaza chestia asta. Ea a fost o femeie foarte activa la viata ei, obisnuita sa le faca ea pe toate , sa ne ajute pe toti, sa depindem toti de ea ![]()
Acum daca nu mai poate si are nevoie de mine la mai tot ce ii trebuie, sa simte inutila , o povara...mor de ea cand o aud 
Multa sanatate mamei tale 

Niko pupici Karinutei si tie !!!
Sa nu mai faca febra , sa veniti pe la noi 

Babytza si puii
Valentina
David
anca81 spune:
Am o durere de cap, nasoala, nasoala, nasoala...
Piolica, imi pare rau de intamplare 
Giuli
ce n-as da sa avem si noi programul lui Edi.
Scutece noi folosim acum Libero 4, dar se cam uda cu ele
. Am mai primit 4 baxuri de Bebino, e ceva marca "no name" belgiana si sunt absolut bestiale. Mai bune decat tot ce se gaseste la noi, cu exceptia Pampers Premium pe care nu le-am incercat. Si sunt si moka ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)
300 spune:
Andreuta am auzit o singura mama in parc vorbind despre vaccinul asta deci nu stiu mare lucru despre el. In mare spunea acelasi lucru, ca protejeaza impotriva mai multor tulpini.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...