Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 4
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Mai au innebunmit toti! Cum poti face cantece penru copii cu asemenea versuri: ven a bailaar ven a cantar ven a gozar con las vacas LOBOTOMICAS? la ei inseamna altceva decat la noi? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andreutac spune:
Sondaj: A facut cineva Synflorix in loc de Prevenar? Dr. ne-a spus ca ar fi mai bun deoarece ofera o protectie mai mare. Eu am tot cautat info pe net, dar n-am gasit mare lucru si mi se pare ca e si nou aparut pe piata. Aveti cumva alte pareri/informatii?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!
Vazut poze cu hunii deliciosi de-a dreptul
Ce mai stiti de Andreea???
Si pe unde o fi CD ...speram sa intre cat mai repede.
Andrei inca tuseste noaptea e sigur de la secretii si exact cum a zis Babymom ne-a zis si dr ca la ei se reface mai greu epiteliul si de aia tusesc mai mult.Insa am sa incerc cred cu un sirop din nou cred ca Prospan sau Stodal sunt in dubii pe astea nu le-am incercat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
neata
sint fff suparata. am sunat acum la spiatal la sectia de reproducere asistata ca sa intreb unde e sectia exact, ca aveam programare azi la 6:20 si-mi spun ca eu nu am nicio programare!!!! sa mor!
de cind mi-au dat programarea acum 2 luni stiam ca au avut ceva erori in calc dar nu ma asteptam ca programarea mea sa nu fie salvata! cert e ca normal ar fi trebuit sa-mi trimita o confirmare in scris, insa eu nu am primit nimic... normal! ca doar nu aveam nicio programare.
asa ca urmatoarea programare e la mama dracu' pe 24 feb!!!! o sa mai ramin eu gravida la pastele cailor!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)
lavida spune:
neata si de la noi la amiaza! ![]()
Anca, si eu sunt multumita de programul ei si in primul rand sunt fericita ca acum mananca. Am ajuns cu greu la orarul asta, inainte nu manca mai nimic, indiferent de ora. Ziceam ca e diferit de al altor copii doar asa, comparativ cu ce am citit pe aici sau am auzit de la alte mamici.
Piolica, am reusit sa vad si eu pozele voastre, sunteti 2 frumoase!
Ce frumos ati petrecut sarbatorile si mi-a placut ca sunteti asa o familie numeroasa!
Am vazut si pozele Evei, Noah e dulce foc! Imi place si noua freza dar eu il prefer cu freza de copil rebel, cu suvitele dezordonate pe frunte!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
andy_galro spune:
Neatza! vreau si eu o portie maaaare de
...ca doar am mai baut una
.....
spuneti-mi si mie oare cand or dormi si copiii nostri toata noaptea? fara trezire? se poate asa ceva?
dar macar a inceput sa doarma dimineatza cate juma de ora la cresa
ceea ce este un mare progres
dya de andreea_and intrebai? am vorbit eu cu ea un pic si este cat de cat mai ok, Mina este bine, am evitat subiectul dureros...doar i-am facut niste urari pentru noul an.
ange
ce mai face Crinutza?
lumi
mersi pentru raspunsul cu crema arnica...problema este ca trecut buba dar a ramas o umflatura in frunte
...asta oare cu ce trece?
Pupici tuturor si o zi frumoasa va doresc!!!

Nocom spune:
andreutac n-am auzit de synflorix!!
300 sa va fie de bine rinichii cei noi!
Se vede ca e bine hidratata fata!! BRAVO!! 
andy_galro vezi daca gasesti la farmaile homeopate pastilute arnica. Eu din alea le dau si se retrage umflatura instant!
piolica nu fi supi!!! Nici n-ai nevoie de ei!! La tine e cheia!!! Iti tin pumni!
Am puse de la Revelion dar vreau sa mai pun si de la Craciun si apoi iti dau link!
Desi este fff cald n-am putut sta cu copiii mai mult de juma de ora afara! S-au udat fleasca! daria a cazut intr-o mare balta din fata portii iar Matei a incercat sa se joace in zapada flescaita.....
N-am mai avut nervi sa-i schimb pana la piele apoi cu haine uscate si sa mai iesim...
Astia cica maine sunt 15 grade?!?!?!
Doanme unde am ajuns....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Neata si de la noi Am avut enspe mii de treziri de tzitzi..si la 1.45, la 3.33, la 5 si, la 6 30..offff..ma dispera dintii astia ![]() Haideti la ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
hha eu asa ma trezesc mereu.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Piolica
nu mai fii suparata.Poate pana in februarie nici nu mai ai nevoie de programare.
Stiu ca asteptai cu multa nerbadare programarea asta dar poate o fi vreun semn ca nu s+a inregistrat in calculator![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
babyboy si la mine acest orar descris de tine este unul obisnuit.
Aseara a fost cu plansete de nspe mii de ori...eu sper sa fie maselutzele doar.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)