LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 20
DarkBendis spune:
Hehe io mi-s tare happy
. Vineri Mister a papat un pic de supa crema de rosii cu fideluta facuta de mami... iar azi la cina a mancat, tot in premiera, mamaliguta cu branza de vaci si smantana (cam jumatate de castronel). Uite asa incet incet trecem de la mancarica din borcanele la "papica facuta de mami" 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
NEATAAAA!!!!
DARK, bravo pentru mancarica facuta de tine si papata de Mister![]()
Noi suntem matinale, ca azi reincepem masajul la picioruse. Mai avem 2 sedinte din setul de 10 de anul trecut si apoi mergem la dr sa vedem cum continuam.
Pupici tuturor sio zi cat mai frumoasa.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
roxanaz spune:
neata!
la multi ani sarbatoritilor de zilele astea: Ilinca, Eduard, Carla, Tudor! sa fiti sanatosi, norocosi! 

sunt la munca, nu am apucat sa citesc din urma.. revin!
kristinuz spune:
neata fetelor!!!!
Mister bravo pentru papa!
prevenarul am vrut sa-l facem si noi inainte sa impineasca un an ca s-ar zice ca se face imunizarea mai bine ...dar nu am reusit ca de fiecare data cand eram programati alex avea muci,tusea..asa ca l-am amanat ptr dupa un an..cand o sa facem 2 doze...acusica tre sa facem si noi vaccinul de 1 an
parca nici nu imi vine sa cred ca puiul meu are aproape un an
aseara a venit mama la mine asa ca saptamana asta pot sa vad si eu un pic de mine ca am asa de multe de facut
acusica merg la medic sa vad ce fac cu spatele meu ..asa ca alexutu ramane acasa
va pupic
a la multi ani sarbatoritilor!![]()
sa cresteti mari si santosi ca de restul se ocupa mami si tati
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati
Leditia spune:
Tudor
baietel de roxy_1983
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
anna-mama spune:
La multi ani, Matei si Florence!
La multi ani, Antonia si Liviu!
Ledi,Cadia, multumesc, o sa caut si eu pliculetele pt deshidratare sa le am in casa la nevoie 
Selene, imi pare rau ca Dariuta nu papa, nici Vladut
Bravo pt progresele de vorbire si mers 
Dark, bravo pt Mister, normal ca papa ca e baiat mare 
Cadia, succes cu masajul, sa fie fata bine
Sa ne spui ce a zis doctorul.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
La multi ani, Szmonic! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Naty spune:
Neata!
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii din weekend ILINCA, EDUARD, CARLA si TUDOR!
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi MATEI si FLORENCE!
LA MULTI ANI SZMONIC!
crisspy noi facem Infanrixul si Priorixul impreuna. A zis dr. Culcer ca putem sa facem si Prevenarul o data cu ele, dar sa nu le combinam (adica facem in aceeasi zi, dar vaccinuri separate). E preferabil insa sa facem Prevenarul peste vreo luna, ca sa nu intepam copilul de 3 ori in aceeasi zi.
anna noi am luat cadouri nasilor, dar s-a potrivit ca ziua nasului este a doua zi dupa a Nadiei, ziua nasei fusese in noiembrie si nu apucasem sa-i dau cadoul si oricum fusese si Craciunul aproape.
Sa va mai zic ce ne-a spus vineri dr. Culcet:
- e foarte bine sa-i facem, pe langa Prevenar, si vaccinul anti varicela si cel anti hepatatita A;
- nu o trecem pe lapte de vaca si nici de crestere, continuam cu Humana HA 3 pana la 2 ani;
- ca doctorii continuam cu Vigantol 2 picaturi, Pediafluor 2 picaturi, Imunobaby 2,5 ml/zi si in plus sa ia Lantingen B (un vaccin ooral anti-bacterian) 15 picaturi/zi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Leditia spune:
Matei
Florence
szmonic
mai,eu aveam impresia ca azi suntem in 10..de aceea revin cu urarile de la multi ani pt sarbatoritii zilei de azi..11 ian:))
Naty,parerile sunt impartite vizavi de ce lapte e bine sa bea copiii dupa 1 an.Personal voiam sa-l trec pe lapte UHT dupa 1 an,din motive financiare,dar cum el are nevoie de vitamine&co..il voi tine pe lapte praf.
Si noi avem o lista de vaccinuri,inafara de cele obligatorii,printre care si pt hepatita A si varicela..mai sunt,dar nu le mai tin minte.
Latingen B este bun,mai putin la noi,ca in fibroza chistica e contraindicat.A luat si David cam o luna,fiind recomandat tot de Culcer,numai ca atunci ca i-a venit rezultatul de la testul genetic i l-am oprit.Sper sa nu-i fi facut rau.
Si noi luam pt imunitate imunno baby si septilin.(am ramas la astea,ca a luat mai multe pt imunitate)
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Naty spune:
irina offff. Sa va faceti repede bine!
cris30 ce bine ca e OK radiografia!
arriel eu nu o dau cu nimic pe fata.
miere frumoase poze, ca de obicei.
bee eu o tin pe Nadia in brate, cu o mana o tin de manute si cu cealalta ii scot mucisorii.
Si da, o scot afara chiar racita. O scot in orice conditii, cu exceptia zilelor cand ploua sau bate vantul rau.
ledi noua cred ca ne-a zis sa-i dam in continuare Humana fiindca ea mananca HA.
Pe Ioana am trecut-o pe lapte de vaca pe la 1 an jumate.
Referitor la vaccinuri - eu si doctorita mea suntem pro-vaccinare, i-am facut si Ioanei si ii voi face si Nadiei toate vaccinurile obligatorii + optionale.
De exemplu sunt foarte fericita ca i-am facut Nadiei Rotarixul, vedeti ca nu-i de gluma cu rotavirusul asta.
delia cum adica si-au nenorocit copilul prietenii tai? Ce s-a intamplat?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana