LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 14
crisspy spune:
Multa sanatate papacelului, scumpul de Andreita...mami fii tare, ca se face puiul bine, ai sa vezi.
Cuscra o sa ma uit pe invitatie cand ajung la Buc ca pe tel nu pot sa vad. Pupici zambaretei sa treaca mucii.
Alina86 mersi de sfat...eu sunt un pic in dubii cu priorix-ul...Adi nu vrea sa-l facem insa nu stiu care sunt consecintele: ii mai primesc pe la gradi si scoala daca nu-l facem? Eu vreau sa faca Razvi bolile astea cat e mic, bine nu foarte mic. Am un prieten care a facut oreion la 20 de ani si bine nu i-a fost.
Cand am ajuns acasa Razvi era up and running, nici gand de somn sau de lapte, ne-am jucat, ne-am iubit ca 2 matze lesinate si apoi a adormit.
Ma bag si eu la "incarcat" sa fiu apta de joaka maine.
Sanatate tuturor bolnaviorilor
Pup gashca
Arriel spune:
LA MULTI ANI ANDU SI ANDREI la implinirea primului anisor!!!
alinuk frumoasa petrecere ati avut, s-au distrat foarte bine picii
kristinuz bine ai revenit! Alexutu s-a facut baiat mare si frumos, felicitari pentru performante. Roseola am avut si noi acum o luna si ceva, tare urata e febra
Irina of, ce rau imi pare de Papacel, sper sa-si revina repede la spital 
Anna da, eu stiu ca se ia ceva, cu asta imi bat si eu capul zilele astea si nu prea am nici o idee
Mara sanatate multa sarbatoritului 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
alinuk spune:
multumim tuturor pentru urari si pentru gandurile bune!

la fiecare
Irina pentru tine o imbratisare tare tare... iar papacicului multa sanatate, sa se faca grabnic bine!
Cadia cand faci comanda la tort sa specifici ca vrei frisca naturala ca e pt copilashi... in fine nu cred ca ii dai lui Razvi...dar poate sunt alti pici prin zona.
Se poate cere si certificat de calitate...deasemenea pt ca am avut atatia invitati copii... m-am gandit sa imi iau o masura de precautie (sau poate sa ii responsabilizez pe astia)
noapte buna!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ANDU!! 

LA MULTI ANI ANDRU!!! 

LA MULTI ANI Teodora de Szimonna care azi a implinit 11 lunite!!

si multa multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Oooof Irina, tare rau imi pare ca nu se simte bine papacelul tau scump! Va imbratisez pe toti trei si va urez o noapte linistita!!
Kristinuz, bine ai revenit!! Ce baiat frumos si mare ai!!
Alinuk, pai voi ati petrecut ceva
La cat mai multe petreceri de acestea ![]()
Bai voi care mergeti la AC/DC la vara... de pe acum va zis ca va invidiez! Si mie mi-ar place!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
FETELEEEEEEEEEE
multumim de urarile pt ziua numelui
si noi suntem ioana
la multi ani tuturor care poarta nule sfantului ion si derivatele
intrasem sa ii scriu mai ales cuscrei mele irinac da vad ca nu am mai apucat-o .... o voi suna maine .... eu am trecut cu fata prin asa ceva dar fara febra si am rezolvat acasa cu orez cu morcov si ceai de menta obligatoriu din ora in ora la greu ... si fata mea nu era invatata sa bea deloc ceai pana atunci .... am avut si 7 scaune pe zi dar nu eram ffffffff moi nu erau apa ... erau semi sper sa treaca repede acest microbbbbbbb

alinukkkkkkkkkk sa-ti traiasca baieteii ... sa fie sanatosi ... am plans multttttttttt cand am citit ce le-ai scris .... cred ca voi face si eu ceva care sa ramana pt ziua antoniei ... super petrecerea ... si eu as face asa ceva da nu am undeeeeeee
va pup pe toate
bee antonia a inceput sa mai manace
te-am ascultat si am inceput azi dimineata sa ii dau iar mar copt cu banana coapta si branzica si lapte si a iesit super a mancat ceva ... nu mult da fiind prima data dupa o mie de ani e superrrrrrr
la pranz insa a bagat bine 120 ml de legume cu carne deupa 1 saptamana de refuzuri fara motive
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Ilincuta, Eduard si Carla! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii! 
Arriel, multumesc de raspuns, nici eu nu am nicio idee si nici nu prea stiu cam de ce valoare sa fie. 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
deliafairais spune:
of irina, saracuti de voi, prin cate mai treceti! sper sa se faca bine piticul repede si sa veniti acasa plini de viata si de pofta de mancare!
anna, eu nu am 'taiat motul',deci nu te pot ajuta...imi pare rau.
am o intrebare importanta: david vine uneori la noi si ne trage cate o palma. la inceput, i-am dat inapoi incet cu mana lui. nu a functionat... asa ca dupa un timp, cand dadea ii luam mana si ii aratam cum sa faca 'gigea', sa mangaie. asta a mers o perioada, dar acum iar vine si da. nu stiu ce sa ii mai fac! i-a dat o palma in cap si unei fetite...deci...trebuie neaparat sa il dezvat cumva. precizez ca nu sunt de acord cu bataia, deci nu am de gand sa il bat pt asta. aveti vreo idee?
anna-mama spune:
Delia, eu zic sa continui sa-i spui "nu" cand da palmuta si apoi sa-i arati cum se face "gigea". E normal sa nu inteleaga din prima, dar o sa inteleaga 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)