LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani celor ce si-au sarbatorit ieri onomastica.
Andu
Andrei Stefan

Noi facem infarixul si prevenarul in aceeasi zi,iar priorixul dupa o luna.
Cel de gripa nu stiu cand sa i-l mai fac...ma refer la cel antigripal normal,ca cel pt gripa porcina nu vreau sa i-l fac,pt ca la noi in tara nu exista cel care se face si la copii sub 6 ani(tocmai au spus la stiri).Al meu ma bate la cap sa ni-l facem,dar nu stiu nimic despre el,efecte adverse..etc etc.
we placut tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Irina.C, imi pare rau sa aud ca Andrei inca nu e inzdravenit. Alex a avut tot pe la 1 an vreo 2 sapt de astea cu scaune, moi, apoase, am ajuns la spital ca se deshidratase. Tin minte ca ii dadeam mai mult orez, morcov, laptele facut cu mucilagiu de orez si ii dadeam saruri pentru hidratare, nu mai stiu cum se numeau, dar se gaseau in farmacii, banui ca stii tu de ele. A durat aproape 2 sapt pana i-a trecut si de atunci de fiecare data cand dadea semne de scaune moi il bagam pe orez si lapte cu mucilagiu, trasesem o sperietura zdravana, si cu stat in spital vreo sapt care a fost groaznic.

Naty, eu le-am facut vaccinul anti swine flu la ambii copii. Doar doza 1, doza 2 urmeaza la sf lui ianuarie pt trebuie sa fie 1 luna macar intre ele. Pt adulti inca nu au disponibil si asa ca eu nu mi l-am putut face, dar daca apare il fac cu prima ocazie. Nu a avut nici unul nici un fel de reactie adversa.

Alinuk, f frumoase pozele, e mishto ca sunt nascuti la date asa apropiate, impusti 2 iepuri dintr-o lovitura cu petrecerile lor! La multi ani baietilor, sa creasca mari, sanatosi, cuminti si sa asculte de parinti! uite ca si rimeaza..

dark, se pare ca la voi se imbunatateste situatia si mister isi revine, f bine. Te admir ca rezisti si continui sa-l alaptezi, la mine dupa ce incepusem serviciul incepuse sa scada treptat productia si veneam si obosita acasa numai chef de alaptat nu aveam

Noi diseara mergem la Avatar, in 3D, e de la 6:30, sper sa nu adoarma Alex , ca am inteles ca dureaza multisor si pt copii e putin boring la un moment dat. Dar vedem. Si se anunta un weekend linistit, in sfarsit mai stam si noi pe acasa, sper sa ne odihnim si noi si vreau si eu un weekend in care sa simt ca ma plictisesc de moarte , dar sigur apare ceva iar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor plecam la spital.Nu a mancat nimic, nu mai bea nimic si are 38.7.Am vb deja asta este am plans o tona nu am reusit cu nimic apa orez saruri ...nimic nimic.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Irina, sanatate multa! Doamne ajuta sa isi revina repede Andreiutu! Ne rugam pt sanatatea lui!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

IRINA, multa sananate, tinem pumnii sa fie totul bine.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina uff imi pare asa rau.....multa sanatate va dorim, sa stii ca ne gandim tot timpul la voi. Aveti grija de voi, totul va fi bine o sa vezi. Ne rugam la DD sa treaca repede.

E va scriu de la RIO de Caracal, am venit sa il aducem pe Stefan la maica-mea pentru 3 saptam,ani. O sa fie ciudat doar cu un copil, ca ma obisnuisem cu 2

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

leditia, kristinutz,naty,roxanaz, selene,anna,crisspy, bebelusi, koruccia,aalina, cadia, multumim din suflet pentru urari!
va dorim si voua cele bune, sanatate tuturor!

andru a fost virusat si el cu 5 zile in urma, a avut 3 zile temperatura peste 39 , pofta de mancare f redusa, doar lapte de mami.acum e bine.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

alinuk unde-i si cum ii zice la cofetaria cu frisca naturala?

Klaus se cheama au laborator propriu, e in dreapta primariei sect 1, pe banu manta

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

ALINUK, asta este cofetaria la care ma gandisem si eu, pentru ca, cica fac tort in forma de TweetySi acum mi-ai intarit si tu alegerea , asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

oof mai Irina,suntem alaturi de voi. multa sanatate va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, voi ce stiti, se cumpara cadou nasilor la luatul motului?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput