LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 11

alinuk spune:
multumiiiiiim fetelor
Sabinutza cea dragutza
iaca c-o poeziutza
pentru Andu mic voinik
care se serbeaza'un pic!!!
multumim dragelor, cuscra big hug for you
ar terbui mei sa ne salvam poeziile astea de la copil la copil ca s-or cracana de ras daca le-or citi mai tarziu
inca o data multumim de urari, aprecieri, party ul s-a petrecut la BooBoo Space de langa primaria sect 1, zona Titulescu-Banu Manta.
Loc de joaca de copii, sala de luat masa, sala de confetti si balonashe de sapun, spatiu cu topogane, rachete nebunii de joaca, cafenea pentru parinti... cam asta ofera
au fost 14 copii de varsta lui Teo si 3 de Andu... parinti cat cuprinde, nu i-am mai numarat....a fost ft fain intr-adevar, a fost o alegere buna desi initial nu eram ft incantata de cum se prezenta perpectiva cand am discutat detaliile petrecerii..a fost cam pe ultima suta
pup!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

CADIA spune:
alinuk, dc nu sunt indiscreta, cat a fost mama, nota?
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

alinuk spune:
Cadia sa stii ca aici e partea interesanta... ca finally raport calitate/pret mi s-a parut super avantajos
iar faptul ca picii s-au distrat de plangeau la pecare de se scutura cameshile pe ei... a facut toti banii!
nici ft mult nu a fost
toata afacerea a fost 700ron (acolo la locul de joaca, mancarea pt pici si parinti...pt parinti au fost niste platouri calde cu pateutze, alune si bauturi..fiecare ce a comandat, si restul acareturilor: baloane, balonashe de sapun, coifuri, blabla..ce se vede prin poze)+ 150ron torturile (pe care le-am facut la o cofetarie comandate cu frisca naturala)
in total 850ron...avand in vedere ca am impiuscat amandoi iepurii...adica amandoua zilele de nastere...
25ron/menu de copil (snitel de pui, doua bucatele de pui +cartofei prajiti...am inteles ca din experienta lor e cea mai potrivita alegere, mi s-a explicat ca ei ne fac cartofi natur, piure...insa si le pun si in cap picii...daca nu ma deranjeaza..si apoi Teo nici nu stie ce sunt aia, o data la nu stiu cat timp nu am de gand sa instaurez regului drastice in alimentatie)
pt cei mici am adus eu banane si iaurt (bio!)
adultii v-am zis platouri calde si alune + tort +bauturici de la bar
antrenul si dixtractia au fost incluse in pret! la oferta!
ps: asta ca sa se oftice cuscramia ca nu venit!
chiar daca a avut trebushoare...si am intels t bine
Alinuk
nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Naty spune:
LA MULTI ANI ANDU!
LA MULTI ANI ANDREI STEFAN!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
In legatura cu cupiii agresivi - o sa vedeti ca pe masura ce cresc copilasii o sa incepeti sa intalniti destui copii de genul asta. Eu una pana cam acum 1 an de fiecare data cand mergeam in parc cu Ioana ma certam cu alti parinti. Barbatu-miu, mai pacifist ma tot boscorodea, zicea ca numai gura mea se aude in parc Dar nu pot sa sufar nesimtirea si cand vad ca un copil il loveste/imbranceste/injura pe al meu iar parintii nu zic nimic vad negru in fata ochilor si nu ma pot abtine. De acuma Ioana e mare si rar se mai leaga vreunul de ea si, oricum, se poate apara, dar anii trecut mi s-a intamplat in nenumarate randuri sa fie agresata, iar parintii sa nu zica nimic. Fie-mea e si mai mototoala de fel si, in plus, niciodata nu a atins un alt copil si nu a luat vreo jucarie de la altul. Eu stiu ca sunt copii mai nebunatici, in special baietii si nu ma supar niciodata pe copil, dar cred ca parintele care nu ia atitutine este un prost-crescut si merita sa i se spuna in fata.
Apropos de asta, sa va povestesc doua faze: acum vreo 2 ani eram la Insula Magica in Herastrau si am auzit o conversatie intre o mama si fiul ei, in care mama ii spunea copilului sa-i imbranceasca pe aia care sunt inaintea lui la tobogan si sa se bage in fata, ca asa trebuie sa invete in viata. "Da-le mama, una, sa vada cine-i seful!"
Alta data un copil pe strada s-a repezit sa-i ia Ioanei papusa din brate si bunica-su l-a aplaudat si i-a zis "asa, tata, ia-i jucaria, ia-o!"
No comment
koruccia merci de intrebare, Nadia e ceva mai bine. La 2,30 se duce doctorita s-o vada.
alinuk foarte frumos la party!
Am fost si noi la BooBoo la o petrecere dar la celalalt spatiu. Sincer, nu am fost tare incantata, era un curent groaznic, se putea fuma (e drept intr-o incapere pentru parinti dar toti copiii se vanzoleau pe acolo), erau 2 petreceri deodata si prea multi copii care se imbulzeau pe un singur tobogan. Insa spatiul unde ati fost voi pare foarte OK.
cadia noi ii facem petreceri Ioanei la loc de joaca de la 3 ani, costa in jur de 1500 RON pentru 12-13 copii si parintii aferenti.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana

bebelusi spune:
Aalina wawwww ce cadou, si Mircea al meu ar vrea, cred ca ar fi cel mai frumos cadou din viata lui, cat costa biletul?
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

IRINA.C spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri , sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!
Ma iertati ...am intrat ca sunt suparata , a facut iar scaune proaste.El ia antibiotic in continuare, ieri a fct semilegate, multumitoare, a mancat multumitor ..nu inteleg de ce.Dieta am pastrat-o ca la carte.Acum va fi si mai stricta.El are si ceva muci si l deranjeaz, azi noapte a si tusit.Nu am reusit sa i dau smect ao vomita am incercat si in mancarea de dimin de acum: mar copt cu orez si a deschis gura si a varsat imediat TOT.Parca traiesc un cosmar, a iesit apa apa azi, a murdarit cearceafurile...din neant asa.Era bine, dormisem si noi azi noapte.L-am visat si pe bunicul meu mort azi noapte, of..am asa niste sentimente aiuea.Ar tbui sa plec la dentist , intai la radiografie si apoi la cabinet si nu-mi vine sa-l las.Acum doarme.A mancat 15 ml de lapte praf fara lactoza cu seringa, a baut apa, cedaxul si enterolul si a urlat de numa.Inca -si ma rog sa ramana asa--nu a fct febra.Iertati-ma ca dau buzna, nu sunt neaparat ingrijorata ca stiu, are o diaree, va trece, dar...imi vine sa si chiar plang ca era mai bine si am impresia ca o ia de la capat, mai ales dc nu mananca.Dr mea a sugerat ca si laptele de san cu lactoza nu ajuta la trecerea diareei, dar nici intarcarea in boala nu se recomanda.Eu sunt cam fara metode, nu e bun laptele, altul nu vrea, se va deshidrata...Ma rog la o minune si sa se linisteasca, mai ales ca scaunele astea apa au avut muci in ele, pe cuv, deci e si de la viroza asta a lui suprapusa.Nu-i usor deloc sa fii mamica...da deloc.Aseara eram linistiti, el era bine, eu nu maia veam voce dar nu mi faceam griji, nici maseaua nu mai durea ...ne uitam sa i facem ceva frumos de ziua lui si azi
...Radu azi termina prcatic concediu, luni ramanem singuri.A fost un cosmar care nu se mai termina...acum ma duc sa i fac morcov cu orez si pui dc nu papa nici asta ...............
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

roxanaz spune:
ziua buna!
la multi Andrei, la multi ani Andu! sa fiti cuminti, destepti, norocosi, sanatosi!
Alinuk, nu a costat deloc mult ptr 2 iepuri odata. party-ul lui Pat e de obicei cam 600 deci... foarte bine a iesit. noi anul asta nu ii facem Evei petrecere cu copii ca o facem pe cea cu nasii la frun restaurant. dar de la anul... la fiecare jumatate de an nebunie
Aalina, super, ati luat deja beletele. deci ne vedem acolo. nu le-am luat inca, cred ca prin februarie eventual.
Patricia, 128 e cel mai ieftin bilet.

alinuk spune:
Naty
sa stii ca motivul pt care am am facut joi si nu vineri sau sambta cum mi-as fi dorit initial a fost asta: sa nu fie doua party uri in acelasi timp!
joi am ales sa fim doar noi
si da, e si o sala de fumatori...norok ca la noi niciun parinte nu era fumator, e o chestie de imprejurare..na sunt si ei oameni (fumatorii!) nu trebuie discriminati... (fosta fumatoare... deh!)
Alinuk
nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Selene_Bunny spune:
La Multi Ani, Andu de alinuk si Andrei de mara95!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Aalina spune:
Bebelusi al meu e mare fan. Copiii mei se zbantuie deja pe ritmurile lor. El nu e genul de mers la concerte, cu mine ce a mai mers pe la folk dar l-am intrebat la un moment dat daca ar fi la cine s-ar duce si raspunsul a fost AC/DC. Si cum ziua lui e in mai in aceeasi saptamana mi s-a parut super. Bine si daca era alta data tot asa mi se parea. Acum sincera sa fiu nu stiu daca ma bucur mai mult de concert sau ca revad Bucurestiul dupa o caruta de ani. Si biletele le-am luat cele mai ieftine de 128, mai sunt si pe la 250 sau 477 in functie de locuri. Se pot lua si in rate. Vezi ca apar si dispar tre sa urmaresti.
Uite ai aici toate informatiile
http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/hard_heavy/acdc/64807/
Eu le-am luat de la magazinul Germanos de la noi. Vezi ca poti selecta orasul si iti spune ce variante ai. Vad ca la Sibiu zice ca se pot lua din 4 magazine Germonos cu adresa cu tot. Eu aici am trimis mail si am intrebat ce bilete mai au si seara in 10 minute le-am avut.
Pana in mai oi strange eu bani si de drum si de cazare Mai ales ca asta va fi si cadoul de ziua lui si petrecerea si tot
Pentru ca sper ca si cei doi cei mai buni amici ai lui sa fie cu noi.
Sper sa ne vedem in Bucuresti atunci si cu voi si cu Roxana.
Irina offff imi pare tare rau ca iar treci prin asta, daca te pot ajuta cu ceva da un semn ca eu pana pe duminica nu cred ca mai apuc sa scriu. Incearca sa vezi daca nu ii poti da in diverse moduri ceai de menta. Ti-am zis ca noi am reusit asa cand era Dori mic dar ii bagam cate un pic cu seringa din 10 in 10 minute ca sa nu vomite.
Paine prajita, mucilagiu cu orez...Cat mai putine pana se reface complet ca sa nu va tot intoarca.
Alinuk frumos ai scris pentru copii iar pretul mi se pare super.