LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI tuturor Ioanelor, Ionilor, Oanelor, Ionelelor, Ionutilor, tuturor celor care azi isi serbeaza ziua numelui!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Noi suntem binisor azi - mami nu prea ca maine trebuie sa mearga la servici. Din pacate, ieri noapte iarasi a varsat jupanul - de data asta tare mult (cred ca ne-am cam grabit cu cina din cereale, chiar "lungite" tare) asa ca azi am fost iar la medic, dar am venit cu vesti bune acasa, trece si baiul asta. Azi a fost chiar bine, a baut frumos lapticul/apa oferite, dupa-masa a hapcait 100 gr de banana amestecate cu un pic de iaurt si mascarpone... iar apoi inca 100 gr de banana ... sper sa nu fie probleme la noapte, ca de cina a primit tot laptic (biscuitii i-a refuzat).

Maine, daca e totul e OK tati o sa incerce sa-i dea niste supa crema de rosii cu taitei (facuta de mami hehe) - ca tot ii plac lui rosiile. Si tot asa...

A venit si scaunul de masina, l-am probat deja si-i place lui Mister in el

Alinuk, asa de frumos ai scris, mi-au dat lacrimile!

Carmen, noi ii spalam dincutii ( acum 6) lui bebe cam de cand au inceput sa-i iasa si sa fie "vizibili". Avem pasta de dinti speciala pentru bebei si periuta (am primit de la health visitor), si tare-i place lui jupan .. el de fapt tot incearca sa suga periuta, cred ca pasta are un gust tare bun!

Delia, si eu il mai alaptez pe Mister, ultima masa de lapte o ia inainte de culcare, iar prima in jur de 5-6 a.m. Asta bineinteles inainte sa inceapa balamucul cu Londra, Revelion-Ziua de nastere, Rotavirusul... ca astea ne-au dat cu totul peste cap.

Arriel, totala faza cu ceapa!

Crisspy, sper ca te odihnesti acum. Is nasoale rau durerile de spate!

Cadia, pofta buna la cartofi frantuzesti! Noi am papat supa de rosii si tocanita de cartofi cu carne de purcel. Mancarici numai bune pentru vremea asta rece... e un friiiig aici!!!!

Daiopri, tin pumnii sa iasa toate cum iti doresti!!

Inchei ca vin baietii de la baie (bebe s-a balacit frumos in cada mare)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

party de pici

http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623038007423/

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ALINUK, SUPER POZELE, SUPER PETRECEREA

Eu o voi face acasa in 3 reprize, dar cred ca o sa ma lecuiesc pe vecie

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Andu si Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani, Teodora!

Alinuk, super petrecere ati avut! Baietii tai sunt asa frumosi, iar tu o mamica extraordinara! M-a emotionat scrisorica si filmuletul pt ei
Dark, ma bucur ca a papat Mister! Cum a trecut noaptea?
Irina, voi cum mai sunteti?
Arriel , tare nazdravana Thea, mi-e un drag de ea
Crisspy, si eu vreau o fetita care sa semene cu sotul, blonda cu ochi verzi. Ai reusit sa te odihnesti,ca azi ai drum spre Razvi?
Carmen, eu il spal pe dinti.

Vladut e f fericit ca am venit acasa, si alearga de colo-colo. Cand ii spun ca nu are voie sa faca ceva, nu face, dar vine la mine si ma cearta si da din picior.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

ANDU si ANDREI sa cresteti mari puilor si sa fiti sanatosi

Alinuk super tare petrecerea de puci...sa-i dai un mare-mare lui Teo preferatul meu din partea mea...unde ai facut petrecerea ca arata tare bine locul?

Off Carmen cat de bine te inteleg cu cele 48 de ore petrecute cu copilul ...asa sunt si eu...

Anna bine ati revenit acasa ...daaaaa, m-am odihnit, am avut o seara perfecta ...asa ca acum sunt up and running si abia astept sa plec diseara spre Razvi ca mi s-a facut un dooooor de el de nu mai pot.

Dark sanatate multa lui Mister

Restul fetelor ce mai faceti???? Pregatiri de zile de nastere cumva?

O zi usoara si multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI ANDU SI ANDREI

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa ascultati de mamici si tatici.

Andre_ea daca nu ti-au venit cercelusii pana acum, sa te duci la posta sa intrebi ca sigur au ajuns. Stiu ca ai zis ca vrei sa ii porti de ziua Ilincai.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Andu si Andrei! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

alinuk, foarte frumos documentat party-ul di pici, se vede ca s-au distrat:) Si m-a emotionat ce le-ai scris baietilor tai

anna, bine v-ati intors acasa! M-am uitat la pozele lui Vladut de la revelion. Acum nu stiu daca mi se pare mie, dar parca nu mai are asa falcute. A crescut, incepe sa aiba alura de baietel..nu mai e bebe:)

crisspy, mai ai un pic si esti la Razvi. Cred ca e mai greu acum sa te reobisnuiesti, dupa ce l-ai avut cu tine tot timpul. Oricum, super ca s-a readaptat usor la mama ta.

Dark, sunteti mai bine? Tare pacatos rotavirusul asta, sper sa va treaca repede. Felicitari pt scaunul cel nou, sper ca Lachlan sa enjoy it!

Carmen, sper sa reusesti sa gasesti o solutie pentru a sta cu Stefan. Dar pana atunci hang on..cu criza asta e greu sa iti pui problema de a renunta la un job, ba din contra, te bucuri ca-l ai.

Arriel, m-am prapadit de ras imaginandu-mi-o pe Thea care plimba ceapa prin casa:))) Am vazut si pozele, e o frumoasa!

delia, eu te inteleg cu trezirile de noapte. Cand alaptam asa se trezea si Caterina. Cum merge educarea? E incapatanat tare David?

cris, ati avut rezultatul de la radiografie? Sper ca e bine Daria!

Naty, Nadia cum e? Ce a zis doctora?

Noi suntem ok, Caterina pe aerosoli, ca are un pic de tuse si de raguseala, dar nu pare ceva serios (mai rau tusesc eu, da nu prea ma pot tine de aerosolii astia cand e vorba de mine, ii urasc). De vreo 2 zile a inceput sa faca pasi tinandu-se da canapea si de fotolii. In rest suntem in epoca ciao..tot asta zice toata ziua.

Eu ieri am fost la control la gine, am facut si Pap test si astept rezultatul. La ecografie si tuseu pare totul in regula. Mi-a dat de facut si vaccinul pentru rubeola si mi-a zis sa astept minim 8 luni inainte de a reface analizele si de a planui o noua sarcina. Deci pentru noi bebe2 e in plan doar la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Azi in ceas de sarbatoare
Sa ne adunam cu mic si mare
Sa-l cinstim pe ginerica (vezi Andu)
Care-i mic dar fara frica!!

LA MULTI ANI Andutzu mic,
Sa te faci mare si voinic
De la Saby azi primesti
Niscai povete..pentru cand o sa mai cresti.

NU UITA

"Sa iubesti.
Sa razi.
Sa razi din nou.
Sa asculti si sa inveti.
Sa spui "te rog" si "multumesc"
Sa ai opinii.
Sa le respecti pe ale celorlalti.
Sa fi sincer.
Sa fi prieten.
Sa fi tu insuti."

LA MULTI ANI ANDU!!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Andu
La multi ani Andrei

si celorlalti pitici sarbatoriti zilele trecute.

Sanatate multa la puiutii bolnaviori. Sa va refaceti repede.

Eu sunt epuizata ca am bagat iar ca migu pregatiri ca mai am o tura de musafiri. Cred ca e prima data cand pot sa zic ca gata... mi-a trecut entuziasmul si mai vreau si o pauza.

Pe de alta parte sunt super incantata ca i-am luat lui tati cadou de ziua lui bilete la concertul AC/DC din mai de la Bucuresti.
Roxana tu nu te bagi?

Fetelor din Bucuresti sau care ati avut drumuri pe acolo nu imi puteti spune ceva cazari ok? Caci probabil o sa venim cu niste amici si am sta daca tot ajungem cateva zile sa ne mai si plimbam. Mai ales ca va fi prima iesire fara copii dupa multtt timp Si banuies ca pentru o perioda si ultima de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ACUS' M-AM TREZIT SI IO

LA MULTI ANI ANDU SI ANDREI, SA CRESTE MARI, FRUMOSI SI CUMINTI!!!

MAMICILOR, VREM TOOOOOORT!!!!!!

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput