femeie moarta la clinica stanca

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana2010 spune:

MAI,MAI ,ce discutii aprinse pe aici.Ce le mai iau apararea medicilor unele "tipe"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariana2010

MAI,MAI ,ce discutii aprinse pe aici.Ce le mai iau apararea medicilor unele "tipe"!!!

Adta-i asa, ca sa spui ca ai "spus" si tu ceva la subiect, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariana2010

Nu inteleg de ce e in ghilimele "tipe".
Asta cu luatul apararii imi place la nebunie Mai bine lasam lumea sa creada ca cicatricea cheloida e din cauza medicului sau a infirmierei care nu a dat bine cu matura :))))))))))

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Nu draga e din cauza masinii de cusut.........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaiulia

Nu draga e din cauza masinii de cusut.........

E din cauza organismului.
http://www.emedonline.ro/afectiuni/view.article.php/25

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Procedee-dermatocosmetice/cicatricile_1400

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

blackgirl ,nu inteleg de ce nu incapi de mine ?

Mergi la inceput

blackgirl ,nu inteleg de ce nu incapi de mine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

in urma articolului pus de xio, eu am inteles ca pentru a arata frumos o cicatrice este foarte important ca cine te coase sa stie cum o face. restul este adaptarea organismului propriu in urma acestei cusaturi.
deci eu cred ca e si din cauza medicului, nu numai a organismului iar infirmiera care nu a dat bine cu matura este un exemplu aiuristic, tipic lui xio.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

in urma articolului pus de xio, eu am inteles ca pentru a arata frumos o cicatrice este foarte important ca cine te coase sa stie cum o face. restul este adaptarea organismului propriu in urma acestei cusaturi.
deci eu cred ca e si din cauza medicului, nu numai a organismului iar infirmiera care nu a dat bine cu matura este un exemplu aiuristic, tipic lui xio.

alina

Nu, nu ai inteles bine. Cicatricea cheloida este formata doar din cauza organismului, indiferent cat de bine te sutureaza medicul.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Condoleante familiei si multa putere sa-si creasca micuta ramasa fara mama. Trist si, din pacate, cu precedent.

Am nascut la Gine 1 Cluj. Dezgustator. Absolut totul, de la medici (mai ales marile "somitati") pana la asistente, conditii, tratamante. Am stat acolo 6 luni, internata, cu diverse diagnostice - uter hipercontractil (contractii de la 13 saptamani), tahicardie, oligoamnios, copil in pelviana. Am vazut enorm de multe ororitati, nici nu vreau sa-mi aduc aminte, efectiv ma apuca plansul. Doar in salonul meu de 3 persoane o mamica si-a pierdut copilul nascut prematur pentru ca nu s-a intervenit la timp si i s-a spus "esti tanara, lasa ca faci altul" iar cealalta insarcinata cu gemeni e pierdut unul dintre ei dupa ce a fost pusa sa nasca natural, desi avea si ea multe indicatii terapeutice pentru cezariana

Aveam toate motivele sa nasc prin cezariana, cu atat mai mult cu cat copilul era in suferinta fetala din cauza oligoamnios si a tahicardiei si mi s-a spus "cine te crezi, Mihaela Radulescu?". Am nascut prin cezariana pentru ca am facut circ, da, exact circ ca la piata si amenintari ca voi chema televiziunea si vor avea de platit serios daca copilul sau eu voi avea de suferit. Mi s-a spus atunci la ecografia de dinainte de operatie (macar pe aceea mi-au facut-o) "vei avea un copil extrem de mic si cu probleme, va sta luni intregi prin spital" Si eu am fost cea care a trebuie sa cer injectiile cu dexa pentru maturarea plaminilor copilului inainte de operatie (era inainte de termen cu 4 saptamani) si sa amintesc mereu sa fie facute si dozele rapel. Ah, si mi s-au facut 2 anestezii, una rahi pe care rezidenta n-a reusit-o si una generala la urletele medicului care era gata gata sa taie iar eu inca imi miscam si simteam picioarele.

Am nascut o fetita perfect sanatoasa, de 2900 g, am stat in spital exact cele 6 zile regulamentare (ma rog, a trebuit sa tratez si infectia urinara oribila cu aureus care a urmat dupa operatie). Si uite asa am ajuns sa nu-mi mai doresc niciodata copii si sa fiu dezgustata de sistemnul de medical din Romania.

Dumnezeu sa o odihneasca

Carla & mami

Mergi la inceput