Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 10
nike974 spune:
e prea devreme pentru a face test.am abia o saptamana de la ovulatie.as mai astepta vreo saptamana.
inca nu mi-a trecut raceala,dar mananc salata de patrunjel ca si cum as bea apa.face minuni si e si f buna.
mvb spune:
Nike cum e salata asta de patrunjel?....e din radacina sau frunze...si cum se face ca m-ai facut curioasa
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
se iau 2 legaturi de patrunjel verde, proaspat,se spala bine si se toaca mediu,peste ele se adauga zeama de la o jumatate de lamaie(mica lamaia), sare ,piper(optional)se amesteca si se lasa sa stea vreo 5 min.se adauga apoi o lingura de ulei de masline.e sanatate curata.
raceala mea ,traheobronsita, mi-a daruit un arici in gat si o gheara pe inima si palmanul stang.
astept sa treaca, pt ca va trece, cu ajutorul lui Dumnezeu.
babiela spune:
-ici o mie pt fetele mele dragi, nu trag chiulul, dar dupa munca este destul de greu sa mai stau la calculator, as dormi sau macar as lenevi in pat.
am reusit sa va citesc, merge f greu forumul.
nike ai putea sa scrii un roman despre viata ta, ai trecut prin atatea, dar nu ti-ai pierdut credinta si optimismul 
ce de povesti din perioada studentiei, eu am facut fac la bucuresti, m-ati facut sa ma gandesc la anii aia, ce frumos a fost
amir 10 eu stiu ca pt febra se ia paracetamol, merge si algocalmin, dar nu aspirina
va mai las un set mare de pupici la toate si ma duc sa fac cartofi prajiti, mi-e pofta
, sper sa-i si pot manca
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Nike cum e salata asta de patrunjel?....e din radacina sau frunze...si cum se face ca m-ai facut curioasa MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
mvb spune:
Nike am citit la rugaciune ca te simti rau.....incearca sa faci o inhalatie cu ceai de menta+musetel......un fel de sauna, te asezi deasupra unui lighean mare in care rastorni o oala mare cu ceai fierbinte si te acoperi cu o patura.....daca nu suporti ceaiul poti face numai cu apa fierbinte clocot....ma gandesc ca aburii aia fierbinti ti-ar putea ajuta caile respiratorii......poti incerca si comprese cu bitter suedez pe zonele care te dor......si multe lamai, stoarse si facute limonada
ma rog sa te insanatosesti cat mai grabnic
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Cred ca e ingrozitor sa fii bolnav si sa stii ca numai timpul te poate vindeca
......multa sanatate Nike
mvb spune:
Babi cum te simti mamico?.....e foarte bine ca dormi mult si te odihnesti...sa ne spui cand mai mergi la eco![]()

Dragaica spune:
Am scris un esaj si nu i-a aparut nimic 

ce Dumnezeu se intampla???????
Mvb libanezii au o reteta de salata de patrunjel delicioasa, patrunjelul tocat fin, cu zeama de lamaie si o mana de cuscus gata preparat, e nebunie mare 

Din cate am citit patrujelul contine de 30 de ori mai multa vitamina C decat lamaia.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
PeRumana spune:
Salutare tuturor si merci de urari!
Eu incerc acum sa va cunosc, sa ma familiarizez cu povestile si mai ales cu "aspiratiile" fiecareia. Eu ma gandesc ( si nu numai) la bebei de 4 luni si inca nu s-a intamplat nimik..Mie mi se pare o eternitate, dar mai auzind si mai citind, imi dau seama ca sunt "mic copil" pe langa alte "aspirante"
..Si, in plus, aici in
(nu stiu in rest) te iau astia mai in serios numai dupa 2 ANI de incercari esuate.
Eu sunt foarte foarte nerabdatoare, vreau indienii mei multi, mici si scumpici ACUM!!
La prima vizita (luni), doctorul mi-a zis ca totul e ok, mi-a dat ceva sfaturi si mi-a zis ca asteapta in 3 luni telefonul prin care il anunt ca sunt graviduta..Doamne ajuta!
Voi cum faceti fata nerabdarii?Ca eu una nu mai poooooooot!!!
Aaa..si inca ceva..cum fac sa apar si eu pe listuta de aspirante?:)
Saluty Dragaica..de cat timp in Mtl?:)
O zi minunata si spor la bebei!:D