Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele, am hotarat si noi data botezului! 24 ianuarie...o data cu sarbatorirea Unirii Principatelor!Bebe o sa aiba doua perechi de nasi, prieteni de-ai nostri...tineri ca si noi...Ieri am gasit localul, azi o sa mergem sa stabilim meniul si sa vb cu popa!Abia astept, poate mi se mai linisteste si copilul! Mai nou, doarme noaptea dar ziua adoarme foarte greu, urla vreo jumate de ora incontinuu inainte sa adoarma...cred ca adoarme saracu de la oboseala!Pup!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika - am gasit pe cineva care vine la sf saptamanii din UK. SPune-mi repejor daca mai ai nevoie de medicamentul cu pricina, evetual hai pe mess

Neata fetele, revin curand

LA MULTI ANI draga noastra Krelia!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Stefita are momente cand e nebunica si ar calari bebelusul(asta inseamna pupaturi pana il albeste si-l uda tot ,mangaieri mai dure,mai barbatesti ca sa zic asa ...il mai trage de manute sa vada cat se intind si altele...eu mor de frica ,imi e teama sa nu-l muste,desi nu are obiceiul asta sau sa ii suceasca vreun degetel) ,cand e cumintica .

Tu de unde stii ce face Riana? . Ne regasim perfect in tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,mamici!!
Profit ca bb e cuminte si bag repede un mesaj...

Felicitari si multa sanatate sarbatoritilor de azi!!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!

Krelia LMA cu sanatate si numai bucurii alaturi de cei doi barbatei ai tai....grozava cinste as manca de toate ,dar mai ales meniu de seara imi place ,cel cu MBS ,of cors

Diana R ms de raspuns ; eram nedumerita ca in prospectul pe care il am eu nu scrie de administrare sub un an..

Shtephy,Alinus va multu' si voua si va doresc si eu tot binele din lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

a.........si FETE SE GASESTE INFACOL IN ROMANIA...PRODUS IN RO..SUB LICENTA CELOR DIN UK.EU AM LUAT IERI.SA VEDEM CUM MERGE...si inca o intrabare...cat i-ati dat voi debritat la bebei/cate zile?

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am google-lit si eu sa vad ce-i MBS, m-am luminat (mamaliga cu branza si smantana). Da, da vreau si eu!!!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

multu' din nou, Alinus, smaranditza, Diana, Ramoniku, Lidia, lauricu, raluci

Alinus....MBS = mamaliga cu branza si smantana
(las'...ca ajunge meniul pt toata ziua..si pt schimbul 3....daca mai avem asa ceva

cupilu a fost putin marait....i s-a inrosit zona, s-a si intarit putin, exact cum mi-a spus pediatra; am pus lamaie rece si am infasurat cu fasha....a marait putin..da' nush daca de la contactul cu rece sau de la faptul ca i-am apasat eu acolo putin, sa fixez bucatica. Acum a adormt, iubirelu' mic

telefonu' a inceput sa sune...si parca a fost un facut...taman azi s-a descarcat.....asa ca fac ture din canapea pana la priza

in curand va trebui si noi sa incepem cautarile pentru carciuma de botez....macar sa stiu ca am rezolvat-o din timp...
(bey...mie-mi sta pe cap moasa aia....tre sa am asa ceva neaparat...ca eu stiam ca a doua zi vina nasa, face baita...si gata spectacolul...da' vaz ca are mai multe personaje povestea asta...si deja ma pierd...ca tot n-am inteles

ah...ca mi-adusai aminte....ma intreba cineva de carusel....evident ca nu mai stiu cine ..dar sa raspund....caruselul l-am primit de la o prietena...este Carusel Fisher Price Butterfly Dreams

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

La Iasi e o vreme oribila de spui ca e 7 seara si ploua...
Noi am adormit bine ( cam prea bine ) noaptea trecuta si inca suntem somnorosi. Program de somn cam asa: la 8.30 baita, 9 masa, foiala pana la 10 si apoi somn. La 2 trezire de masa, foiala si caraiala pana la 3 si apoi iar somn pana la 6.30, trezit, papat, schimbat, 7 somn pana la 9. Iar trezit, iar papat si olecuta de joaca, la 11 iar papa schimbat, caraiala si acum somn iar. Incepe sa iubeasca prea mult suzeta... si nu prea imi place... dar cu suzeta in gura adoarme singur in patut... si asta nu pare atat de rau. Cand e vesel si treaza si hranit si odihnit nu vrea sa vada suzeta... in rest... e buna sa calmeze orice problema.

La multi ani Kreliuto draga!

Cuscra, bine ca ai scos capsorul ca intrasem la banuieli. ce face norica mea? sunteti bine?

Laurairina, subscriu la faza cu felicitarile pt lunitele bebeilor. Parca prea se mplu paginile numai cu LMA pt bebei. Normal ca ma bucur si eu pt fiecare zi, saptamana, luna... dar incep sa nu mai am rabdare sa caut sarbatoritii. Sper sa nu se supere nimeni ca nu ii mai mentionez. La 1 an va fi frumos aici... ne vom aminti de odisee. Dar parca daca ne uram in fiecare zi toate alea... se va "toci" atmosfera pana la 1 an si nu stiu cat farmec va mai avea

Infacolul se gaseste in farmaciile sensiblu.
Debridat am dat 3 zile... si sincer... nu cred ca de la el ne-am reglat... asa ca nu-i mai dau nimic

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asa e, se gaseste Infacol la Sensiblu cu 21 lei. cred ca o sa i se strice afacerea lui nenea ala cu Infacolul la 35 lei...

cuscra - suntem bine in general, multumesc de intrebare.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ok ok...facem supliment de MBS

miany, monis, mare mare!

Ramoniku'...eu gasisem un alt nene cu 30 de lei ..deci, mai scuteam 5 lei ....da' acu'...la 21 de lei....cam da....o sa-i cam strice ploile...ori va fi nevoit sa mai scada din pret...tinand cont ca are bagat in pret dublu de cat face el in UK..si inca putin peste...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput