Fulgusori de nov-dec 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Alinus25 spune:
Krelia ai mila ...... Wau ce de bunataturi. Multumim de ospat. Cred ca eu gust din toate, mai putin MBS ca nu stiu ce e.
Fetele, intrebare: Eu de ieri am inceput sa am o scurgere rozalie, oare sa imi vina ciclu asa repede sau o fi de la Cerazette care le iau de o saptamana si ceva?
DianaR spune:
Krelia, la multi ani fericiti sa ne traiesti!
Alinush, probabil de la Cerazette. Din ce am observat eu ciclul vine f tarziu (dupa un an) daca alaptezi si iei Exluton/Cerazette.
Edit: sa stiti fetelor ca nu-s eu de vina, tastatura asta e horror, si de asta apar o mie de greseli in mesajele mele. trebuie s-o apesi cu forta si dintr-un anumit unghi...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Alinus25 spune:
DianaR merci de raspuns. Si eu ma gandesc ca de la Cerazette sunt, iar acum imi amintesc ca Simina zicea ca ea are deja de 3 luni. Offf, sper sa nu tina mult ca e enervanta.
Sthephy, ma intrebai intr-un mesaj anterior de Riana. E inca la soacra la tara, sambata mergem dupa ea. De abia astept, ca ma topesc de dorul ei. Stefania ce mai face, cum se mai impaca cu fratiorul ei?
BoboMom spune:
Am timp doar de un raspuns scurt - noi suntem f multumiti de pediatru
Pupici!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
My_Lady0091 spune:
am intrat doar ca sa va salut...sa nu uitati de mine...am multe de povestit..dar cand o fi timp..
SPECIAL PENTRU DANCUTZA
saru-mana draga mea si un pupic cat casa pentru micutza ta Cezara
POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009
laurairina13 spune:
LA MULTI ANI, KRELIA!!!!
eu sunt cam de aia mai rea si puturoasa, nici eu in ultimu timp nu am mai felicitat nici un bebel pt lunitze implinite, nici macar sa multumesc cand a mea a primit urari pt 2 lunitze..incepe sa mi se para ca atunci cand ne felicitam pentru saptamanile de sarcina..Normal ca ma bucur pentru fiecare zi/saptamana/luna trecuta, pt toate vestile bune cu care veniti, era hazliu la inceput cand faceau o lunitza, si treceam de stresu primelor zile de acomodare...dar de acum avem majoritatea bebei mari, nu???Nu dati cu bolovani..sau rosiiVorba lui Monis, sa fie ei sanatosi!
DianaR,multam de explicatiile cu campania asta de vaccinari..deci de asta imi spunea pediatra ca ei doar la sf de luna dau comanda de vaccinuri si fac la toti bebeii atunci..ca eu o bodoganeam
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
raluci_b spune:
LA MULTI ANI, KRELIA!!!!
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
shtephy spune:
Neata
Krelia saru'mana pentru masa. bune toate
Alinush cat de curand voi pune poze,am o nelamurire cu contul de picassa,As vrea sa nu imi apara acolo adresa de e-mail la utilizator.Si eu vreau poze de la tine cu strumfii tai.
Bine ai facut ca te-ai orientat spre o alta pediatra,aia era din-aia buna sa-i strangi mana cu usa.
Stefita are momente cand e nebunica si ar calari bebelusul(asta inseamna pupaturi pana il albeste si-l uda tot ,mangaieri mai dure,mai barbatesti ca sa zic asa ...il mai trage de manute sa vada cat se intind si altele...eu mor de frica ,imi e teama sa nu-l muste,desi nu are obiceiul asta sau sa ii suceasca vreun degetel) ,cand e cumintica .Totul e perfect cand doarme bebe .Noroc ca-i tare cuminte asta mic,daca era plangacios nu stiu cum razbeam.Si ma bucur ca il iubeste zgatiuta ca imi povestea cineva pe cand eram insarcinata ca i-a fost tare greu cu fetitele ei nascute la 3 ani diferenta.Cea mare cum o prindea pe cea mica ii dadea cate o palma peste fata ,intreba cat mai sta bebelusul ala plangacios la ei sau zica sa o duca la bunici si sa o lase acolo ca ei 3 sunt mai ferciti asa fara bebelus.Deci stam bine pe langa altii.
DianaR mesajul tau nu avea de ce sa deranjeze pe cineva.Imi pare rau ca ai avut si tu temeri legate de papa la strumfici.Si Iustin se enerveaza cand vine laptele suvoi,la fel facea si Stefi.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)