Fulgusori de nov-dec 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Lumi_Richard spune:
La cat mai multe lunite,sa ne cresteti sanatosi si cumintei:
Rares
Matei
Emma
Si pt sarbatoritii de maine:
Dragos & Emil
Sophia
Maria
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Krelia felicitari pentru nota 10 primita de la medic.
Fetita prietenilor a avut infectie cu rotavirus?
Monis nici mie nu imi place webshots-ul din aceleasi motive ca si tine.Mi-am facut un cont pe picassa sa pun poze dar nu prea imi place ca imi apare adresa de e-mail la utilizator.Am undeva o optiune sa schimb asta?
Bineinteles ca nu e o mitocanie daca nu scriem mesaje cu urari
Smaranditza
Ni-i arati si noua pe Timotei si pe mamica lui?
Miany sanatate multa,sa va faceti bine amandoi.Alinush spunea de Vibrocil,eu nu am folosit picaturile astea.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
shtephy spune:
LA MULTI ANI KRELIA!!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei doi barbati ai tai!Sa te alinte si sa te iubeasca toata viata si sa ai parte numai de lucruri bune!
_
shtephy spune:
La multi ani MAYA ,DRAGOS & EMIL ,MARIA SI SOPHIA!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!
pentru mamici
_
laviniablaga spune:
LA MULTI ANI KRELIUTZA! SA DEA DUMNEZEU SA FII SANATOASA SI TOATE PLANURILE SI VISELE SA ITI DEVINA REALITATE!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
krelia spune:
asaaa...pt ca sunt la programul de pompat ...si pt ca iar nu stiu ce voi face azi...probabil o sa fiu calare pe telefoane, sms-uri si e-mail-uri .....incep asa:
lili, da, saracu'...ce cadou a primit de ziua lui ...da' las ca pan' se-nsoara ii trece supararea
miany, sigur ca a mai ramas ceva ..ba mai mult, acu' vine si cinstea nr.2
stephy, nu stiu detaliul asta, dar ii voi intreba. Chiar sunt curioasa sa vaz daca a luat virusul asta...si daca s-a vaccinat inainte....
saru' tare mult pt urari!
monisule, sa nu ma injuri cu uebshotzu'....da' e cont facut de cand lupu' catel....cand era si subse' novice in ale DC-ului...si cauta rochii de mereasa...si fititz cu care sa socealezeze la sobect comun. (si picassa/flickr nu iegzixta pi fir)
eh...si acu'-i acu'
pentru de dimineata ....
- omleta cu bacon, oua fierte moi& tari, oua ochiuri ...ca sa aiba fiecare sa-si aleaga
- un platou mare de branzeturi si diverse sortimente de... "mezelit" (e tare rau cuvantu' asta
- croissante, ca nah..e dimineata
- cereale cu lapte
- un bol mare cu cocktail de fructe
- iaurt simplu & iaurt cu fructe
- ceai & lapte & sucuri naturale
pentru la pranz ...
- supica de pui/vita cu galuste/taietei
- cate o fripturica la gratar, cu garnitura de legume, facute asa, scazute, in putin margarina
- la desert, cremsnit
pentru de cu seara ...
- cate o portie de MBS ... ca tot n-am mai mancat de ceva vreme
- iar pt fetele carora nu le place mbs-ul, avem, la alegere, diverse sortimente de "salatzi"
(si cu asta, cred ca m-am umplut de rosii ....da' deh...asa e cand te plictisesti...iti umbla mintea creanga )
gata, pompatul s-a terminat ..ma duc sa mai motzai putin langa baietii mei cu ochii verzi-albastri....si sa astept sa sune tilifonu'
PS. Sa va traiasca copiii - Simina, Ariadna, LauraB, Lili_a
nah, ca tre sa EITEZ...ca pan' ma misc io cu "trimite mesaj"....
Saru'mana de urari:
Lumi & lavi
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
La multe lunitze sarbatoritilor de azi:
Maya Andreea de Simina_kin
Dragos Mihai si Emil Gabriel de Ariadna33
Sophia Ioana de LauraB
- Maria de lili_a
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
DianaR spune:
Neata.
No bine ca n-am suparat pe nimeni, nici n-am facut bine ochi si am deschis calculiciul sa vad ce furtuni am starnit.
Monis, sa stii ca si mie imi plac mesajele tale. Si cand ai disparut tu odata, iti amintesti tu binecand, tare rau mi-a parut. Subscriu 100% la ce ai spus in mesajele de felicitare, mananca mult timp, mie mi-ar fi drag sa urez la toata lumea la timp dar si asa abia apuc sa scriu trei vorbe, darmite felicitari si floricele. Dar eu ma gandesc cu drag la toti copilasii si ii pup virtual ptr fiecare lunita!
Webshotul, ai dreptate, nici eu nu-s pe spate, dar cand am intrat eu pe DC nu prea aveai altceva. Picassa e ok, doar ca ai limita de upload, si cum pozele mele sunt maaaaari si grase cred ca l-as umple repede. Sa stau sa le micesc iar nu am vreme... Era pe vremuri yahoo photos, dupa parerea mea situl cel mai bun de photo dar l-a inchis si m-am chinuit o luna sa trec pozele Timeei pe webshot. Flickr iar ok, dar eu umplu instantaneu limita de poze ptr contul gratuit, dropul pur si simplu il urasc, photobucketul la fel... No ca sa vezi ca sunt informata
Uite prospect ptr cine e interesat de Vibrocil http://www.efarma.ro/products.php?id=762. scrie clar la administrare Copii sub 1 an: o picatura, preferabil înaintea meselor. Deci da se poate da linistit la copii sub un an. Eu l-am folosit la copii (Vlad si Timeea) dar nu-l recomand pe perioade mai lungi de 2-3 zile, in cazul asta mai rau le facea.
Lili, bine ai venit. De unde esti din ce oras? Asta ptr ca si pediatra verei sotului (din Timisoara) ii tot indica acesteia lapte antireflux de ajunsese saraca sa-si piarda aproape tot laptele de la san la 2 luni, dar ea nu s-a lasat s-a muls (avent electrica, ca si tine) si a pus fata la san si la 5 luni a scapat complet de copletare, a mai alaptat un an dup-aceia. Poti sa-mi spui si mie asa pe indelete exact cum faci? Adica cum ii dai sa suga, cand te mulgi, cum ii dai completare poate venim cu ceva sfaturi. De regurgitat e firesc sa regurgiteze. Si nu se justifca lp antireflux in conditiile in care inca ai lapte bun de-al tau si nici nu da asa mult afara din cate zici. Apropo de greva de la 2 luni, la Timeea pe langa faptul ca nu manca la fel ca inainte, au aparut si regurgitarile astea de care zici tu, nu erau tot timpul, de 1-2 ori pe zi dar ma disperau. Ea era vioaie si vesela, doar eu ma agitam aiurea. I-au trecut pe la 4 luni. Plus ca manca extrem de agitat, tot se oprea din supt mai ales cand venea laptele suvoi, umpleam si patul si pe ea de lapte.... Asa si n-a mai vrut culcata de fel sa suga, doar in brate. Pana atunci ii dadusem aproapte tot timpul numai culcata. Chestia asta au mai patit-o 3 prietene bune ale mele, tot cu fetite si tot la 2 luni. Fetele astea...
Ancutza, m-am linistit. Ma bucur ca nu te-ai suparat.
Am scris un roman. Ajunge, ma duc sa fac mancare ca acus se scoala mandra. (nici eu nu-i schimb pampersul noaptea dar azi noapte chiar a facut o chestie maaaare, apoi cand era in fundul gol a facut si pipi, si am schimbat-o din cap pana in picioare. A adormit dupa o ora...
Edit ptr greseli si Smaranditza, ca tot stiu e la Timeea, tot asa manca si ea pe la 1-2 luni si in perioada aia a crescut 1,3 kg intr-o luna (minunea minunilor) cu 100-120 ml la o masa. Deci stai linistita si ia-o mai usurel cu cantaritul
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Alinus25 spune:
Neata
Haideti la cafea
Urez cu intarziere pt sarbatoriti Cezar Iustin. Radu Stefan, Tudor, Rares Mihai, Matei Gabriel, Emma Valeria
Si pt sarbatoritii zilei de azi Maya Andreea, Dragos Mihai si Emil Gabriel, Sophia Ioana si Maria
Si pt Krelia, Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi
Crlp bine ati revenit acasa!
Monis ici noi nu prea am avut colici... adica mai mult gaze, ca asa cu urlete nu ma avut niciodata. Si acum il mai deranjeaza gazele, dar imi asum toata vina
Ancutzaeu zic ca pediatra ta e batuta in cap rau. Zici ca parca o aud pe a mea....si mie mi-a zis sa-i dau suc de portocala, inca de la 6 saptamani, dar i-am zis ca n-am de gand sa-i dau nimic pana la 6 luni daca alaptez, si mi-a zis ca sucul de fructe se poate da ca nu e aliment solid.. Oricum eu nu mai merg cu Dragos la ea decat la controalele lunare, mi-am gasit alta pediatra si la ea vom merge, e tanara si deschisa la minte. Asta a mea are un singur tratament pt orice raceala: antibiotic si Eurespal pt tuse (chiar daca nu tuseste), am deja 3 flacoane acasa neincepute, deci sunt hotarata ca nu-i mai calc pragu decat asa pe vedere.
Smaranditza eu zic sa stai calma, daca bebe dupa ce suge e calm doarme si nu plange, ia bine in greutate, inseamna ca lui ii e suficient cat mananca. Nu toti mananca la fel. Eu stiam ca 500-700 g e ok daca pune intr-o luna.
RamoC hai ca esti mortala... m-am amuzat bine la faza "o mana stransa cu usa"
Shtephy felicitari pt grasunel. Wau ce bine a crescut Iustin.. Exact, Sthephy cand ne mai pui poze cu puisorii tai???
Krelia felicitari pt evaluare. Tineti-o tot asa!
Miany, imi pare rau ca si voi sunteti raciti. Eu i-am dat la Dragos Vibrocil, dar acum imi pare rau... pediatra noua la care am apelat, mi-a spus sa nu ii mai dau, nu prea e indicat la bbei asa de mici, irita mucuoasa nazala. Eu i-am facut aerosoli cu bicarbonat si ser fiziologic, 3 sedinte, dar nu mai mult de 3 minute/ sedinta, i-am dat sinupret 10 picx2/zi si ospamox (pt ca deja era demult cu mucisori, 8 zile, si Dragos era mai rau), si in rest nasucu sa fie tot timpu curat. Multa sanatate va doresc!
smaranditza spune:
LA MULTI ANI FERICITI, KRELIA!!! si multumim de cinste
Ancutza, nu m-ai speriat. Mersi mult pentru "explicitatiile" ulterioare
Shtephy si Monis , incerc sa nu ma mai stresez cu greutatea si lungimea si latimea si alte o mie de chestii care imi vin in cap. Asa e. Fiecare bebe e unic, si are ritmul lui de crestere si dezvoltare.
Monis, am vazut in pozele voastre o chitara Ii cantati lui bebe Santiago? Ii place? Eu cant la vioara, si o mai scot "de la naftalina" uneori, cand imi vine cheful, si mai ales cand nu mai razbim cu colicii. Nu stiu daca ii si place ce aude, dar macar tace
Edit: DianaR, exact asa se intampla cu Timi al meu de cateva zile incoace: e foarte agitat la san (si mi-am tot framantat mintea sa inteleg care o fi cauza...), exact asa curge si la mine laptele si pe perna, si pe fata lui, pe haine si pe mine, pentru ca ia si scoate tzatza din gura de zece mii de ori la o masa
Multumesc mult de incurajari. O las mai moale cu cantarul, si mai ales cu comparatiile astea intre kinderi