Fulgusori de nov-dec 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
DianaR spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Sabina are deseori buzele uscate...asta ce inseamna? (papa si san si 1-2 mese de LP/zi) ![]() ANCA mamica fericita de SABINA IOANA Fulgusorul meu iubit![]() "Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" |
Ca-i trebuie un pic de strugurel!

Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
dienutze spune:
Buna si de la noi!
Cinste mare! Cu peste la cuptor, tochitura, placinte de toate felurile, fructe la discretie si coctailurile servite pe plaja la Bora Bora
Inca nu suntem botezate, dar mami si tati mi-au zis "La multi ani, Oana!"
De fapt jumatate din "clanul" meu sunt Ioni...restul Marii!
Asa ca cinste mare!
La multi ani Ioanelori si Ionilor!
Asa, fetelor eu m-am decis pe langa infanrixul hexa (singurul de care mi-a povestit pediatra...caci de restul nu a deschis gura) si la rotarix pe care l-am luat in dubla doza, si inca ma gandesc cu prevenarul ce sa fac. Am tot citit... Cica rata mare de cazuri este intre 2 si 12 luni! Deci util ar fi sa il facem acum, la 2 luni! Dar ma intreb, saracul copil!!!! 2 vaccinuri intr-o zi! Si acest prevenar are si reactii nasoale! Apoi peste 2 saptamani rotarixul, care cica nu are efecte adverse naspa, dar totusi... Sunt inca in dilema, mai spuneti si voi la ce v-ati oprit?
Cu vigantoul si eu sunt in dilema, am acelasi flacon de d3 de la inceput...
Monis, in legatura cu adeverinta aia, exact asta o am si eu completata , iar pe coloana "Tip venit" este completat "drepturi de autor".
Va pup pe toate!
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Ca-i trebuie un pic de strugurel! |
... merci, m-am linistit 
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"