Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Citat:
mie abia mi-a venit laptele si nu stiu daca e suficient sau nu; pediatra mi-a zis sa nu-i dau completare dar mie mi-e teama sa nu slabeasca.

E suficient! Desteapta pediatra ta, imi place de ea! O sa vezi pe el ca uda pampersi, poti verifica fontanela daca nu e adancita sau buzitele uscate. Daca vrei sa scapi de stres, atunci cantareste-l, important e sa ia macar un pic un pic adica sa nu slabeasca primele 2 saptamani, apoi isi dau ei drumul. Vorba neonatoloagei lui Teodora: primele 3 saptamani nu facem performanta. Dupaia mai vedem.

Sabina are deseori buzele uscate...asta ce inseamna? (papa si san si 1-2 mese de LP/zi)

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Ca-i trebuie un pic de strugurel! M-am exprimat eu aiurea si las loc la scenarii prapastioase unde nu e cazul, copilul deshidratat are buze uscate in profunzime, crapate, rosii, fontanela deprimata, pielea lipsita de elasticitate, ochii incercanati si infundati in orbite, pliul cutanat e ca de plastilina, persita, poate apare febra. Luat in contextul asta buzele uscate sunt semn de deshidratare, altfel si la sugari ca si la noi pielicica fina a buzelor e sensibila la uscaciunea din aer.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fac cap nou

Diana

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna si de la noi!

Cinste mare! Cu peste la cuptor, tochitura, placinte de toate felurile, fructe la discretie si coctailurile servite pe plaja la Bora Bora
Inca nu suntem botezate, dar mami si tati mi-au zis "La multi ani, Oana!"
De fapt jumatate din "clanul" meu sunt Ioni...restul Marii!
Asa ca cinste mare!

La multi ani Ioanelori si Ionilor!

Asa, fetelor eu m-am decis pe langa infanrixul hexa (singurul de care mi-a povestit pediatra...caci de restul nu a deschis gura) si la rotarix pe care l-am luat in dubla doza, si inca ma gandesc cu prevenarul ce sa fac. Am tot citit... Cica rata mare de cazuri este intre 2 si 12 luni! Deci util ar fi sa il facem acum, la 2 luni! Dar ma intreb, saracul copil!!!! 2 vaccinuri intr-o zi! Si acest prevenar are si reactii nasoale! Apoi peste 2 saptamani rotarixul, care cica nu are efecte adverse naspa, dar totusi... Sunt inca in dilema, mai spuneti si voi la ce v-ati oprit?

Cu vigantoul si eu sunt in dilema, am acelasi flacon de d3 de la inceput...

Monis, in legatura cu adeverinta aia, exact asta o am si eu completata , iar pe coloana "Tip venit" este completat "drepturi de autor".

Va pup pe toate!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitolul 4

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Ca-i trebuie un pic de strugurel!