Fulgusori de nov-dec 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
coquelicot spune:
infanrix hexa ne-a fost recomandat, Si eu tot pentru asta as fi optat.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lylyana.ion
multumesc . ce vaccin ati facut voi? eu tot nehotarata...Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)pozici |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
Alinus25 spune:
La Multi Ani tuturor cu numele Ion, Ioana si celor care implinesc o luna , doua, trei 
DianaR, hai ca tu esti experta
, spune-mi te rog, ce regim e permis in timpul alaptarii si ce exercitii? Tare vreau sa slabesc, ca altfel dau in depresie pe veci![]()
Va pup
Edit: Dam de baut, mancat ce vreti voi o data din partea mea de sf. Ion si a doua oara pt. cele doua luni ale lui Dragos.
ionelamaria spune:
Multumesc pentru urari.
Sa fiti si voi si bebeii si familiile voastre sanatosi si fericiti si sa vi se implimeasca tot ce va doriti

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE
tiusca spune:
Multumim frumos ptr.urari.Lidia
Noi suntem bine.Ieri am facut si noi vaccinul si azi raportam o usoara febra.Bebe s-a comportat exemplar la vaccin,cu putine plansete.Ptr.pielea uscata doct.ne-a recomandat ulei de susan.Ptr.mucisori a zis ca decat inmoiati in niciun caz aspirati.Probabil ca se irita mucoasa nazala si devine sensibila.In greutate am luat 2900 de la nastere,adica am ajuns la 5200,super bine tinand cont ca este numai din alaptare.
O zi buna va doresc
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la noi.
Cum avem azi o lunita am intrat sa va invit la o cafea, prajiturica, suculet, si ce vreti voi de mancare (daca tot am o soacra pe la mine , macar sa o exploatam).
Eu am un copil tare cuminte. Sa ma laud si eu. Se trezeste noaptea in general de doua ori(pe la 1-2 si 4-5) si doarme cate 2h30 - 3h. E drept, asta de cand am trecut la alaptat cu bibe, LM muls plus LP. Seara avem program de joaca, sta treaz si cate 4 ore.
Vorbeati de CIC. Sa aveti atentie la cele 60 de zile maxim dupa prenatal. Eu de ex voi avea probleme cu obtinerea Stagiului de cotizare , care poate dura si 2 luni. De aceea o sa ma intind cu prenatalul la max. Cum am nascut in decembrie, voi putea sa il cer numai dupa 25 ianuarie, si cum vine de la Bucuresti (la Zalau), s-ar putea sa dureze ceva vreme. Exista persoane care au patit-o, deci eu invat din greselile altora. Actele necesare de la servici mi se vor completa numai dupa terminarea prenatalului. Asa e pe la noi.
Scriu pe mesajul asta de dimineata. Trimit si revin, ca mai aveam ceva de zis, dar am uitat. Am ramas cu unele obiceiuri din sarcina.

CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
dankutza spune:
Dupa cat timp de la deschidere trebuie aruncat flaconul de Vigantol?
Pe lista Siminei de la spital scrie sa il aruncam dupa 2 saptamani.
La curs ni s-a spus sa il aruncam dupa o luna, o luna jumate.
Voi ce stiti? Cand trebuie aruncat?
Trebuie pus cu o jumatate de ora inainte de masa, sau doar inainte de masa? Pe prospect nu scrie ca ar trebui aruncat inainte de terminare si nici ca trebuie luat cu 30 de minute inainte de masa. Deci ce facem?
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
krelia spune:
neata..la ora pranzului! 
LA MULTI ANI MAMICILOR SI FULGUSORILOR CU NUMELE DE IOANA, IONUT!

L MULTI MULTI ANI, IONELA NOASTRA DRAGA! 
LA MULTI ANI FULGUSORILOR CE IMPLINESC AZI 1-2-3 LUNI!

al meu iar e marait...iar ne-a trezit din 2 in 2 ore...dupa ce ma laudam si eu ca o cioara mandra ca mi se trezeste numa' de 2 ori/noapte...ciuciu-bau.....iar cu ochii in palma..iar cu scobitori....air cu durere de cap de la nesomn....in fine...trecem noi si peste asta!
AVA - Prevenarul e impotriva streprococul pneumoccocic si protejeaza imppotriva meniongitei, otitei, pneumoniei. Eu, cu Rotarixul....oscilez inca...parca parca nu l-as face....ca si asa o sa bag la vaccinuri in copil....
(Prevenarul mai are alte 2 variante..Synflorix si Pneumo23 (care e de-o seama cu noi
, astea de 30+)
lili,
, sa-ti fie de bine ![]()
clara, ce baietel furmusel
...si cu perisor...(cred ca al meu e pe ultimul loc la capitolul asta
)
monis, daca gasesti ceva safe de luat pt cap..sa-mi spui si mie...ca ma abonez negresit!
lauricu, da'..si al meu vd ca de ceva vreme se delecteaza cu somnu' pe burta lu' ma-sa.....mai doarme si la ta-su....da' la mine zici ca e la cheie....instant, parca e de-acolo ![]()
camy...pusi-pup 
![]()
cocque..si eu ii mai umblu lu' fi-miu la pussica
..dar nu zilnic (ca se invata
)...si mai mult ii umblu ca sa-i scot depozitele alea albe care se formeaza inauntru, de la pishu')
lylyana, saru'mana de urari![puip]
ah, cu CBC...mie mi-au venit pe 27 dec rezultatele, sunt ok, impreuna cu facturile
...asa ca ne-am conformat si am platit ![]()
poti sa imi spui si mie la ce biserica faceti botezul?
(noi, de ex. am platit taxa pt nunta, ce-i drept, acum 3 ani, 500 de mii...stiam ca ete taxa legala, iarla botez e 400 de mii. Ce am dat noi atunci, peste, a fost corul. Dar atat. Si a mai dat nasul 2mil, pt ca i-a placut slujba. ar preotul ne-a zis de atunci ca taxa e 500 de mii....Sa fi crescut in 3 ani?...chiar sunt curioasa, poate ma faci de dau o fuga pan'acolo ![]()
(cand m-am maritat eu, pe la bis. cu fitze, "taxa" ajungea si la 15mil....
Alinus, cristina - multam de cinste!
hm....io nici nu mai stiu cand se mi se termina postnatalu'...asa-s de ametita.....cred ca tb sa-mi sun dr de familie...sa-mi zica....
asa..intrebare intrebatoare..cat mai tin frate efectele secundare de la vaccin?..ca deja nu mai pot.....cu[ilu asta al meu e Mr.Frichineala. Nu mi-a inchis uin ochi de dimineata de la 8...si in plus nici pofta de mancare nu are.....
cred ca bag o tura prin parc in speranta ca adoarme macar la plimbarea asta.....sper sa nu adorm eu inaintea lui
...
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
shtephy spune:
Va
fetelor
Am intrat o fuga sa va salut ,fugim la plimbare cu carucioarele si apoi la un loc de joaca sa se zbenguie zgatiuta.Va pup pe toate.
La multi ani Sabina-Ioana ,Sophia-Ioana ,Ioana-Carolina !!!!Sa fiti sanatoase,sa cresteti mari !

La multi ani Annabelle,Dragos-Andrei ,Matteo,Andrei-Cristian ,Teodor-Nicolae!

La multi ani Ionelamaria ,Alinush si tuturor Ioanelor!Sa fiti fericite zi de zi alaturi de puiutii vostri!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
Ancutza_Bro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DianaR
E suficient! Desteapta pediatra ta, imi place de ea! O sa vezi pe el ca uda pampersi, poti verifica fontanela daca nu e adancita sau buzitele uscate. Daca vrei sa scapi de stres, atunci cantareste-l, important e sa ia macar un pic un pic adica sa nu slabeasca primele 2 saptamani, apoi isi dau ei drumul. Vorba neonatoloagei lui Teodora: primele 3 saptamani nu facem performanta. Dupaia mai vedem. |
Sabina are deseori buzele uscate...asta ce inseamna? (papa si san si 1-2 mese de LP/zi)

ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"
laviniablaga spune:
hai sa va povestesc si eu...am vreo saptamana de cand eu si Rares ne luptam cu efectele secundare la vaccin...el e foarte irascibil si nu imi prea mai doarme ziua...abia a adormit acum pe la 15.15 de azi dimineata de la 9 de cand s-a trezit ultima oara! ma apuc si eu de mici treburi administrative...iar apoi mergem la un ION sa ne petrecem! Mamici, va sfatuiesc ca timp de o saptamana sa va inarmati cu rabdare ca bebeii, daca seamana cu al meu, o sa va solicite f mult nervii in urma vaccinurilor!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Alexandru (18.11.2009)