Londra
Raspunsuri - Pagina 2
annkkaa spune:
Am inteles ca in mai -iulie e f frumos de mers...
Noi am ales martie, desi riscam vreme mai rea pt ca atunci am gasit bilete de avion la super pret... si oricum in vara nu prea putem pleca din tara...
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celi-bia Am si eu o intrebare: E necesar pasaportul pentru intrarea in Anglia, sau se accepta buletinul ca in UE? Chiar nu stiu si nu vreau sa fiu surpinsa cand imi planuiesc urmatoarea calatorie. Si eu la fel ca altii sunt atrasa de Londra. Detin deja un Top 10 de la Editura Litera si din cat l-am rasfoit pare ca-mi va fi foarte util. Mentionez ca am avut si la Paris unul la fel si m-a ajutat enorm, contine toate informatiile esentiale, de la Obiective ce nu trebuiesc ratate la restaurante unde se mananca bine. http://www.celina-bianca.blogspot.com/ |
Pai Anglia (Marea Britanie) este in UE....
Errie's mummy
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
ruxandra_sb spune:
deci care perioada ar fi mai potrivita, si de cauza de vreme si al aglomeratiei turistilor:
sfarsit de mai sau inceput de octombrie?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Alecsia spune:
Si eu tot in martie am fost si am prins o vreme superba. A fost mult mai cald decat la noi, si soare. Alergau oamenii pe strada in maneca scurta ( exagerat dupa parerea mea) si eu plecasem cu cizme si haina de iarna. Noroc ca am avut un eveniment si imi luasem si haine subtiri si pantofi.
Oricum , mi-a placut foarte mult Londra.
dry_votka spune:
Eu as recomanda si o plimbare in Regent's Park sau Hyde Park daca prinzi vreme buna
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
Lorym spune:
Si noi prin iunie vreo 9 zile vom vizita londra. Am inceput sa ma documentez si sa strang informatii. Deja am adunat foarte multa informatie si voi incepe sa citesc si sa selectez.
Deocamdata ma apuc de citit tot ce am selectat.
tynutza spune:
buna!
eu in primul rand iti doresc sa prindeti vreme buna!noi am fost anul trecut la mijloc de aprilie si din 5zile=5 a plouat&si era un frig!asta nu ne-am oprtsa batem orasu la picior ca nebunii(yo insarcinata in 2luni!)caci noua asa ne place!
valabil abonament ptr metrou si ptr toate bus-urile!
nu stiu cum de nu a pomenit nimeni nimic de Harrods!!! a fst visul meu sa merg acolo si la fantana arteziana in memoria Printesei Diana,care sincer m-a dezamagit profund(merita mai mult de atat!parere personala).Se afla in Hyde park,care nu trebuie ratat...cu statuia lui Peter pann(dc ai copii!)
pot sa-ti duci sotul la stadionele lui Chelsea,arsenal...
in Trafalgar square am mancare un hot-dog delicios...
m-au de zamagit Buckingham palace,m-a asteptam la ceva mai...
si de evitat London zoo:intrarea scumpa si nu e nimic deosebit de vazut...aveti altele multe mai interesante,mai bine acvariul...
distractie placuta!
tinasarah&ingrid