Londra
Buna!
La inceputul lui martie o sa plecam pt o saptamana la Londra si mi-ar prinde tare bine ceva sfaturi despre obiective de vizitat, ce se merita ce nu,.. transport... etc.
Multumesc!
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena
http://family.webshots.com/album/572887296hulRSP
Raspunsuri
buli spune:
e super daca iti iei un ghid Top 10 Londra.
te ajuta bine sa te orientezi.
de vizitat o sa vizitezi ce iti place tie mai mult, diversitatea e maaare.
eu n-as rata westminster, londoneye, british museum (daca ai timp), zona covent garden seara, trafalgar square, london tower (am fost numai la bijuterii si armuri), kensington palace si kensington park, buckingham palace, hard rock cafe ;), cartierul chinezesc, oxford®ent street etc
pt transport e f ok daca iti iei abonament de metrou, poti circula si cu autobuzul cu el - tb sa intrebi, e o mica conditie.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
pisix spune:
Subscriu la ce a scris buli.
Cateva adaugari: la London Tower asteapta ghidul (mosul cel pitoresc) sa-ti faca un tur pentru ca spune povesti cu adevarat savuroase
La London Eye - in baza biletului, poti apoi sa vezi filmuletul 3 D care mie mi s-a parut dragut
Sa nu te duci la Rippley (scump si prost)
Iti recomand din suflet pentru o experienta londoneza adevarata sa mergi la un musical (Priscilla mi-a placut la nebunie si joaca si Jason Donovan); dupa, poti sa mergi la masa sau la un pahar de vin in zona atat de alive de langa teatru; de asemenea, daca vrei ceva inedit, ai putea sa mergi la curse de cai. Nu e f scump si e interesant ...
Daca te pasioneaza, ai putea vizita London Aquarium, Madame Tussaude.
Mie mi-a placut si vizita la The Globe, adica au o poveste foarte draguta
Daca ai bani de spart aiurea, poti sa-ti rezervi un Afternoon Tea la un hotel de lux
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisix Daca ai bani de spart aiurea, poti sa-ti rezervi un Afternoon Tea la un hotel de lux |
exact, la Ritz
Ca musical eu recomand The phantom of the opera - la Queen's Theatre - poti face rezervare pe internet si cand ajungi acolo iei biletele
Aveau fetele din UK , chiar in prima postare din topicul lor, multe informatii ce ti-ar fi de folos - cauta subiectul cu UK
annkkaa spune:
saru mana!
o s afac o selectie.. e doar o saptamna din pacate...
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC
alinaa2m spune:
in statiile de metrou gasesti pliante cu obiective de vizitat si cu statia la care sa cobori...la anumite obiective intrarea e libera( national gallery, british museum, victoria and albert museum, muzeul de stiinte naturale) ...exista o mica reducere daca luai bilet pt london eye+ madame tussauds...plimbare pe tamisa
buli spune:
aaa, dadada, cum de am uitat de plimbarea pe tamisa?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
danat spune:
fetelor, ca tot vad ca exista acest subiect, sunt si eu curioasa in ce luna e mai indicat (avantajos) sa vizitezi Londra? Iunie? mai? cand nu sunt asa multe ploi si nici sa fie cald in toiul verii?
Eu am mai fost intr-un iunie si am avut noroc de numai 2 zile ploioase intr-o saptamana, iar temperatura era f ok. Insa am auzit ca exista si acolo calduri mari uneori vara.
Asa ca, m-ar interesa, ipotetic deocamdata, cand e mai bine de vizitat?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
LauraNicole spune:
Danat,anul trecut nu prea a plouat in vara si au fost zile mai calduroase decat in Romania !In schimb din octombrie o tine intr-una cu ploi .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
celi-bia spune:
Am si eu o intrebare: E necesar pasaportul pentru intrarea in Anglia, sau se accepta buletinul ca in UE?
Chiar nu stiu si nu vreau sa fiu surpinsa cand imi planuiesc urmatoarea calatorie. Si eu la fel ca altii sunt atrasa de Londra. Detin deja un Top 10 de la Editura Litera si din cat l-am rasfoit pare ca-mi va fi foarte util. Mentionez ca am avut si la Paris unul la fel si m-a ajutat enorm, contine toate informatiile esentiale, de la Obiective ce nu trebuiesc ratate la restaurante unde se mananca bine.
http://www.celina-bianca.blogspot.com/