Ramas bun,"Circotasule" Toni Teuceanu!
A mai parasit scena un om special.
Actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipa al "Carcotasilor" de la Prima TV, a incetat din viata in aceasta dimineata (5 ianuarie), la varsta de 37 de ani.
Diagnosticat in Ajunul Craciunului cu virusul AH1N1, la spitalul "Matei Bals", starea de sanatate a actorului s-a agravat. Toni a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/145098/Doliu-in-televiziune-Carcotasul-Toni-Tecuceanu-s-a-stins-din-viata.html
Toni,Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Raspunsuri
gaba-rema spune:
Il imita asa de bine pe Vadim... un simpatic, la fel ca si ceilalti din echipa...
Bietul om, tanar si aparent in plina putere... cum sa se duca asa??
odihneasca-se in pace
Crinutz spune:
Dzeu sa il odihneasca !
Doamne ce greu trebuie sa le fie celor din jurul sau mai ales cant te gandesti ca l-a ucis o boala asa de ....cretina, banala la prima vedere.
batool67 spune:
Cronicuta va fi mai saraca cu un actor, care isi facea treaba foarte bine in echipa. Ii voi simti lipsa.
trutzi spune:
Dumnezeu sa-l ierte!
Nu pot sa cred ca nu mai este printre noi Ii vom simti lipsa.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lali_mete spune:
Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina...
De ce ceilalti oameni diagnosticati cu acest nesuferit virus au avut sicriele sigilate de la morga,iar la inmormantarea lui singurii cu masti erau groparii? Mie mi se pare mai degraba un mod de a speria poporul,de al face sa se vaccineze...Poate gresesc,cine stie,dar puteti sa va interesati,poate mai sunt si alte persoane de aceeasi parere cu mine. Eu cred ca au tratat cu superficialitate pneumonia lui,si i-a fost fatal... Dumnezeu sa il ierte....
Lacra de
Paul-Iulian
forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Guguloiul meu cu ochi albastri
kay spune:
of, lali, asta scriam si eu la generale la virusul H1N1...
eu am fost la inmormantare. nimeni nu a purtat masca. singurii care au purtat au fost groparii, dar doar pt ca a fost presa si din cate stiu e o directiva generala. la orice inmormantare ar tb sa poarte manusi si masti.
stii, in fiecare zi la ora 2 primeam vesti de la spital. Primeste toate medicamentele, reactioneaza bine... A inceput sa respire si singur(probabil era ventilat in CPAP), Toni e mei bine, l-au lasat sa se trezeasca (era in coma controlata), Toni i-a facut cu ochiul tatalui lui, a incercat sa vorbeasca. eram in Mega si nu stiam pe cine sa mai sun sa ii spun ca Toni se face bine... ca e constient si face ochiade asistentelor... si luni tacere... iar marti... of... sa ma sune Alex ca a murit Toni...
am gasit pe blogul Oanei (bebelusa) ceva : http://www.bebelusaoana.ro/index.php/2010/01/10/durerea-unui-frate/
interesant este ca Toni a avut 2 rezultate negative la testul de H1N1, abia al treilea a fost pozitiv...
inima mea e rupta in mii de bucatele... eu pana in ziua asta nu am cunoscut un OM mai bun decat Toni... si-acum nu mai e
musetto spune:
Draga Kay, abia citind aici mi-am dat seama ca Toni Tecuceanu era prietenul despre care vorbeai :( Pot doar sa imi inchipui (pt ca nu am trecut prin asta) cat de greu trebuie sa fie sa pierzi un prieten drag. Imi pare nespus de rau. Sa se odihneasca in pace, condoleante familiei si prietenilor.
Lali_mete spune:
Am scris...am sters....am scris iar....iar am sters,si pana la urma poate postez.Ma tot gandesc ca toata tevatura asta cu Toni Tecuceanu nu a fost decat un truc al mass-media si a celor care au de castigat prin vanzarea vaccinului.Vedeam un r eportaj la tv acum vre-o ora,in care nush ce cercetator spunea ca s-au cheltuit miliarde de euri pentru cercetarea acestei gripe si a celei aviare de acum cativa ani.Cumva trebuie recuperati/justificati o parte din acesti bani...Pacat ca au profitat de imaginea unui om cunoscut.
Lacra de
Paul-Iulian
forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Guguloiul meu cu ochi albastri