Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Cristina multumesc de incurajari dar crede-ma cu cat citesc mai mult cu atat plang mai tare...nu ma pot abtine...pe de-o parte ma gandesc la sufletelul din mine care nu are nici o vina ptr greseala nostra...iar pe de alta parte ma gandesc la Alex care are nevoie de o mama sanatoasa si apta ptr nevoile lui.... Nu stiu ce sa fac....

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Saru'mana, Cristina! Acum am vazut ca ai raspuns in timp ce editam mesajul (am zis sa nu scriu doua mesaje consecutive ). Buna alegere, exact asta iti spuneam, ce bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Crissbebe sa fie bine Alexutu, uff, saracutul, sa treaca repede. Mami, of, ce e in sufletul tau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ne-am intors si noi de la dr, am facut vaccinelul, Ebruska noastra s-a uitat senin in ochii mei in timp ce asistenta o intepa si n-a zis nici pas ba chiar dupa am inceput eu s-o alint si radea...mai greu a fost cu tas-su, care nici nu se uita cand o inteapa pe fii-sa

avem 6.7 kg, deci luna asta a luat bine, 700 gr....64 de cm si 41.5 cm diametrul capului (asa ca, Monica, mie nu mi se pare mult cat are Atomix, proportional cu restul dimensiunilor..)

ne-a zis ca se dezvolta f bine, asa ca stam pana la 6 luni cu laptic de la mami, dupa care incepem cu suculete....de fructe mai intai, pt ca avem o predispozitie la constipatie (cam in fiecare sapt trec cam 3 zile si nu face kk, a treia zi ii pun juma de supozitor...apoi vreo 3-4 zile face iar normal si iar 3 zile pauza dr ne-a zis ca daca folosim doar asa, o data pe sapt supozitorul, nu-i bai, ca nu se obisnuieste asa..)

am vazut-o si eu pe Bia (chiar am fost prima, ca nu era mailul deschis , dar am plecat si n-am avut tp sa comentez) si suntd e aceeasi parere cu fetele, nu aveai de ce sa ascunzi, iar fata ta se potriveste la fix cu blandetea ta si sufletul tau bun

Criss nu te indoi ca ati luat cea mai buna decizie pt familia voastra si tin pumnii sa nu fie probleme la chiuretaj...

Alex care mai e treaba?? cutzulusii tai ce mai fac??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Criss, exact la asta trebuie sa te gandesti, ca Alex are nevoie de o mamica sanatoasa si fericita. O sa treaca durerea, iti garantez asta! Cand te-a programat? Parerea mea e ca ar trebui sa se intample cat mai repede, altfel o sa innebunesti. Incearca sa nu stai singura. Sotul tau e acasa? Poate puteti iesi undeva sa va plimbati. Din pacate in viata trebuie uneori sa trecem si prin momente cu adevarat dureroase. Nu stiu de ce, nu am inteles nici eu niciodata asta. Dar am vazut ca dupa un necaz vine cu siguranta si un lucru bun. Asa ca aduna-ti toate puterile, ia-ti copilasul in brate si ai sa reusesti sa treci si peste asta. E normal sa plangi, nu ai fi om daca nu ai face-o! Dar sa nu te invinovatesti niciodata pentru asta, asa a fost sa fie, nu putem controla mereu totul in viata. Te pup si iti tin pumnii sa reusesti sa treci cu bine si peste asta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac cu Alexutzul meu....la 5 jumate dim a mancat apoi nu a mai vrut sa manance deloc...abia la ora 1 si ceva am reusit sa-i dau chinuit 80ml de lapte si de atunci nu a mai mancat....acum doarme de la 3 jumate de cand am ajuns acasa....cred ca am sa ma duc sa-l trezesc in curand....

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Lullaby, este minunat Alex!!! Si seamana asa de bine cu tine!
Mai, dar tie cand ti-a crescut parul asa de repede???!!! Ce i-ai facut? Cum e posibil in cateva luni sa creasca asa de mult? (scuze, dar eu am o obsesie reala cu parul, dupa cum stiti )

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Criss eu iti tin pumnii sa se rezolve cu bine!
Cu puiul nu stiu ce sa zic,dar cred ca ar trebui sa vorbesti cu o persoana acreditata,cum ar fi pediatrul.
Succes!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Selenico, deci asa cu grasa de Ebru, radea la vaccin! Mai, asta mica o sa semene cu tine, hlizita, dupa cum bine ziceai sa esti!

POZE

Mergi la inceput

Suede, spune-mi si mie, te rog, cum s-a manifestat rotavirusul acela? Adica cam cate kk facea pe zi si ce culoare avea? A avut si temperatura? Scuze, nu mai tin minte daca ai spus, probabil ca da.
Emma face de doua zile un fel de diarie zic eu, dar e foarte deschisa la culoare si apoasa. Nu miroase ciudat, nu pare sa o doara burta. Eu sper sa fie de la dintisori.

POZE

Mergi la inceput