Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Eu inca n-am gasit nicio lguma sa-i placa lui Phiphi; ce-mi recomandati? Am incercat morcov, pastarnac, brocoli, conopida. Dar orezul cum il dati?! As incerca si eu dar nu stiu cum! Asa, pilaf obisnuit? Sau il pasati? Io n-am "pasator", ce i-am dat am pasat cu furculitza.
Branza inca nu i-am facut ca n-am tifon si tot uit sa cumpar
Ati auzit ca a murit un actor de la Cronica Carcotasilor de gripa porcina?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni


i-ai dat fiecare leguma separat sau le-ai amestecat?
micsunica mea mananca doar daca sunt toate amestecate: morcov, telina, patrunjel, ardei, devlecel, cartof dulce(1-2 ori pe saptamana) fasole pastai( de 2 ori/saptamana) mazare (doar cand ii dau carne de vita (fac un fel de mancare de mazare) ceapa o pun doar pt gust o arunc dupa ce s-au facut legumele (eu le aburesc la steamer)
de curand am inceput sa-i pun si verdeturi (aburite bine-nteles) si cel mai mult ne plate mararul
fara blender nu stiu cum m-as descurca
hai sa zicem ca legumele le-as putea marunteli cu furculita dar ce-as face cu carnea sau orezul?

orezul il fierb separat si il adaug si pe el in blender cu legumele si carnea

pt branza nu stiu ce sfat sa-ti dau ca eu fara tifon nu ma descurc

aaaa si am uitat sa sun ca singura "mancare" la care nu am avut niciodata refuz (nici un protest cat de mic) a fost urmatoarea combinatie: branza facuta cu iaurt+ 1 borcanel de spanac (hipp sau holle ca-i mai mare) iar daca mai pun si cateva paste cred ca mananca in 10-15 minute cam 220 gr

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

kea du la mag scaunul si merita sa il iei de pe net cu 50 euro mai ieftin chiar daca platesti si transport

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara dragelor
toata ziua m-am tzinut sa intru pe la voi un pic si nu am reusit. acum a terminat de mancat tanculetul asa ca am intrat o tura sa pun filmuletul promis. imi pare tare rau ca ne-am trezit tarziu sa il filmam, dupa ce obosise bine. in mod normal face mai multi pashi de atat, dar ma rog...bine ca am filmat si atat, sa nu ziceti ca vorbesc prosti




25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

daca o folosesti zilnic nu se depune nimic. poti sa incerci sa pui o solutie de curatat in apa si sa o pornesti in gol atunci cand e statuta mai multe de 2-3 zile.

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris - am si eu o problema, ca tot le-am rezolvat pe toate: cum si cu ce cureti cada, duzele si instalatia toata
ca eu oricat ma stradui si insist tot canstat ca se mai depune cate ceva pe tevile alea si apoi pluteste prin apa
si tare as vrea sa balacesc si eu bebele in cada

sau oare se intampla asta pentru ca nu fac in fiecare zi baie in cad ci doar dus? oare daca o folosesc in fiecare zi nu se mai depune nimic?

dupa cum vezi, am o problema existentiala

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni



25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris&Dyana, pai era rupt de oboseala in film, nu v-ati prins? Pe bune, in 5, max 10 min era

Ilinca, nu e chiar asa tanara bunica, are 51 de ani. Deci ai sanse sa fii si tu bunica la varsta aia (nu ma bate, da' la cat de scumpi e Sofifica, nu-mi inchipui ca va fi sola prea multa vreme, poate asa, pana pe la 3 ani)

Aris&Denisa, vai ce-am ras de juliturile voastre... In garsoniera noi mai puneam cate un izopren pt a preveni juleala. Oricum, ne-am mai cumintit dupa ce am rupt o masa
Si piticul meu are momente cand se trezeste din orice, dar daca-l mangai si-l tin de manuta adoarme la loc, de obicei trage un oftat cand reinta in somnul profund. si dup-aianu se mai trezeste asa usor.
Mai, nici noua nu ne place sportul cu piticul in camera,da' acum, fiind socrul la noi... Nah, radeam cu soatza ca in aceste conditii vitrege am fost mai activi decat atunci cand eram singuri. Ne gandeam pe cine sa mai invitam sa stea peste noapte la noi

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chiar acum cateva zile am vazut un documentar pe discovery in care spuneau ca bebelushi au in materialul genetic sa bage obiecte in gura ca sa isi formeze anticorpii, deci, sa ne relaxam ca stiu ei mai bine de ce au nevoie

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Gianina, eu cred ca globul de cristal in care vrem sa ne tinem copii s-a spart de ceva timp. Cel putin la mine.
La inceput aveam isteria cu sterilizatu', apoi cu spalatul hainelor.
Eu zic ca trebuie sa ne hotaram daca vrem sa il tinem pe bebe sterilizat, sa il stergem pe manute de fiecare data cand le pune pe jos, sa ii spalam hainele separat de ale noastre, cu detergent special pentru copii

Eu nu ii spal hainele separat...si daca le spal separat ce afacere as face ca oricum il iau in brate si la mine in pat, asa ca tot ia contact cu microbii mei, nu?

Eu zic sa speli bine cada cu Bref sau ce folosesti tu, sau o solutie cu alcool (arunca doua sticle de spirt in ea), apoi o clatesti bine si faceti baie. Daca ii faci baie in cadita ei ii pui apa tot de la robinet ma gandesc, nu? sau ii pui apa plata?

Asa ca nu mai fi asa stresata si diseara pune apa in cada, jucarele si spor la balaceala.



25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pune-i protectia si arata-i ce fain e sa dea cu palma pe plasticul ala.stii ce haios e sa faci poc poc poc tot drumul? o sa se obishnuiasca. ai grija sa fie suficient de ridicat si tzine spatarul drept la inceput astfel incat sa aiba mainile libere si sa nu se simta prizonier

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Dar chiar ca merge DC-ul...
Anele vad ca baga mesaje duble, mie abia mi se deschide...

Sa va povestesc aventura: vineri seara ne uitam pe internet cat costa scaunul ce vroiam sa-l cumparam (Kiddy) si hotaram ca daca-l gasim in magazin cu 10 euro mai scump, e ok, il luam din magazin. A doua zi dimineata, zis si facut, in magazin punem copilul in scaun ca sa fim convinsi ca sta comod. Copilul era fascinat de vanzator. Degeaba il strigam, nu-si lua ochii de la el. Se distrau toti care treceau pe langa noi. Buuunnnn. Copilul sta cuminte, tragem concluzia ca-i place. Ajungeam acasa, punem copilul in scaun, nimic, eu dau sa-i pun protectia ai din fata, el impinge cu mainile si picioarele, nu-i chip sa ne intelegem. Sotul, asa intr-o doara, se mai uita inca o data pe site-ul de unde cumparam de obicei si ce vede? Aia ieftinisera in dimineata respectiva scaunul cu pana la 50 de euro. Nu stiu ce sa facem, avem la dispozitie doua saptamani sa-l ducem inapoi, dar noi scaunul asta l-a vrea, asta e singurul ce a iesit bine la teste dintre cele ce se pot folosi pe timp indelungat. Of!!!

Keutu cheliutu



25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ce haios e Vitaminaaaa... Si al meu cand face pasi singur tot asa repde-repde. Dar io nu prea il pun pe jos ca n-am covoare (si de-aia nici wild) si parchetul&gresia sunt superlucioase, aluneca... In schimb, prin patul mare face ture. Se tine de margine, ia o mingiuta in mana, vine pana la mine (care-s in partea ailalta a patului) singurel, rpd-rpd, si o arunca pe jos. Are un fix cu aruncatul, v-am mai zis

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

daca o folosesti zilnic nu se depune nimic. poti sa incerci sa pui o solutie de curatat in apa si sa o pornesti in gol atunci cand e statuta mai multe de 2-3 zile.




te mai necajesc un pic - ce solutie e mai eficienta?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor!

DENISAMADA ma framanta o intrebare catre tine, ca stiu ca ti-ai luat brad tot de la Ikea si tot in ghiveci. Bradul e inca in viata? Ca al meu s-a uscat cam pe 28-29 decembrie si mor de ciuda!

ARIS e supermortalus Vitamina! E dulce foc si va fi cu siguranta un baiat istet dupa care vor intoarce capul multe fete!

MONNVAS esti totala cu povestirile despre gimnastica la orizontala!

RALUCA am pus pozele din Cismigiu (ca parca tu intrebai de ele) si nu stiu daca s-a mai facut intalnirea cu Chato (la care eu ma scuz ca nu am reusit sa vin )

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput