Alegeri partiale pt camera deputatilor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Rufus, greata ta urmeaza un pattern. Adica tot intr-o directie. Ai ajuns sa te indignezi profund de o declaratie care se vrea ironica, uitand ca modelul tau a pleznit un copil. Mai incet, please. Si da, are dreptate: mai nou, copiii de bogatasi nu primesc doar Lamborghini daca n-au ramas repetenti. Primesc un post de deputat. Ha. Ha, ha.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ingrid, eu cred ca pomenesti numele meu, dar raspunzi altcuiva, pentru ca eu:
-nu ma indignez profund cand vorbesc de Radu Stroe, ca nu-s eu in situatia de a vota;
-nu-mi fac model din Traian Basescu, chit ca l-am votat; modelul meu este tatal meu drag, dar tu nu stii chestia asta (pentru ca nu ma cunosti);
-am mai spus: "plezneala" copilului s-a dovedit a fi un mare fas, fara sa fie crezuta cu adevarat de nimeni; daca tu crezi, nu-i treaba mea;
-daca ai citit articolul cu pricina (eu cred ca nu...) ai vazut ca Stroe nu tace deloc, ba chiar vorbeste, si o face asa cum a invatat la scoala PCR (continuata si astazi de PNL si PSD): limba de lemn, argumente zero. Daca n-ai citit, iar nu-i nici un bai, pentru ca sunt sigur ca, indiferent de fapte, niciodata n-ai sa recunosti ca votul anticomunist dat PNL si PSD, prin Geoana, a fost justificat.

Dar, cu greata m-ai nimerit. Eu n-as fi citit articolul ala, ca nu-mi place sa ma simt rau, dar nu stiam cine-i Radu Stroe. Si m-am gandit ca, cel mai bine pentru mine, ma conving din ce spune omul, nu din ce scriu altii despre el.
Si m-am convins.

Pana una-alta, pentru o bucata de timp (nu stiu cat de mare), clica PNL-ista si PSD-ista se zbate acolo unde le este locul: in mocirla. Nu-i pericol sa iasa vreunul, ca-si dau singuri in cap.
De ce le tineti isonul? E un mister pentru mine...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Pana la urma, iesi fix cum am prognozat: Stroe in dauna micului gunoier cu Lamborghini. Insa, nu declaratia lui Prigoana mi-a starnit
rasul (desi avea haz, musai s-o recunosc) ci cuvintele pline de miez ale lui Sever Voinescu: "era cea mai buna solutie, printre celelalte propuneri de pe masa"! Ups, asa iute si-au epuizat variantele mustind de succesuri?
Inter alia Iileana, aseara la Realitatea (da, ma mai uit odata pe luna) domnul Cioroianu a avut o replica magistrala la adresa lui Sever: "asta e politica. Sa te urecheze seful si sa te convingi singur ca are dreptate!" ce s-a suparat severitatea intruchipata...Au dat secventa in care Boc se rastea ca ar mai trebui sa creasca ei (Voinescu si Preda) si sa mai dea pe la partid sa vaza cum merg trebuirili. Mda.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Prigoana macar a avut umor.

No, va-ntreb, daca Honorius nu era bun, vi se pare Radu Stroe o alegere fericita a PNL? Sau li s-au terminat si lor personajele cu "succesuri" si "merituri"?

A fost o lectie importanta pt PDL.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Moonvas, nu-mi rastalmaci cuvintele. Vroiam sa sune asa: declaratia prigonitului era de tot hazul. N-are legatura cu umorul lui, btw, pt asta iti trebuie nitica intelighentia, ma indoiesc ca o poseda vesnicul vizitator al cluburilor de noapte.
Radu Stroe e o alegere buna, mai mult nu comentez, nici prin cap nu-mi trece sa fac o comparatie intre cei doi, haha.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

No, va-ntreb, daca Honorius nu era bun, vi se pare Radu Stroe o alegere fericita a PNL? Sau li s-au terminat si lor personajele cu "succesuri" si "merituri"?

Radu Stroe nu este, cu siguranta, o alegere fericita, reamintesc principalul merit cu care el a venit in fata alegatorilor: 40 de ani in serviciul public (dar, apropos: cati ani are asta?). Asta era un argument de care oamenii ar fi trebuit sa fuga ca de ciuma, pentru ca serviciul public este umilinta suprema a oamenilor, dar....pana la urma alegerea e democratica si oamenii asa au decis.
Si in PNL trebuiesc platite serviciile (nu ca n-ar fi oameni mai capabili), de asta a ajuns Stroe candidat...este si o ocazie prosteasca sa apara Antonescu, pe un colt de batista, sa exclame fericit ca da, oamenii si-au dat seama ce-i bine si ce-i rau...in Bucuresti. Doamne fereste!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Prevad viata lunga acestui topic.
Dupa alegerile din colegiul 1, vor urma cele din colegiul 19, ba chiar, pare-se, si-n 9.
Plus www.inpolitics.ro/dezastrul-uninominalului-in-romania-alegerile-partiale-se-vor-tine-lant-art52624.aspx#" target="_blank">multe altele. :))

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Prevad viata lunga acestui topic.
Dupa alegerile din colegiul 1, vor urma cele din colegiul 19, ba chiar, pare-se, si-n 9.
Plus www.inpolitics.ro/dezastrul-uninominalului-in-romania-alegerile-partiale-se-vor-tine-lant-art52624.aspx#" target="_blank">multe altele. :))

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

In acest caz, eu prevad o viata lunga si fericita si multa activitate celor de la tv. Efectiv si-au luat de o grija: se termina alegerile, ce fac? Uite ce fac, tot asta. La noi vor fi vesnic candidati de comentat.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Radu Stroe e o alegere buna, mai mult nu comentez, nici prin cap nu-mi trece sa fac o comparatie intre cei doi, haha.

Nici nu ceream o comparatie intre cei 2. Intrebam daca si-a epuizat (si) PNL-ul (asa cum era acuzat PDL) rezerva de oameni capabili si nesecuristi. Sau marinareasca lui Radu Stroe era curata ca lacrima, serviciu public de dinainte de 89 a fost desigur in interesul cetatenilor, numai Basescu e un securist nenorocit?

cu alte cuvinte, judecam cu dubla masura, pt ala care ne place iertam trecutul, pt ala care nu ne place il aducem pe tapet, asa incert cum e el

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput