Alegeri partiale pt camera deputatilor
Raspunsuri - Pagina 4
sirimie spune:
Rufus, aia care au votat PNL asteapta tura viitoare cind vor fi PNL la guvernare ca sa le ceara ceva. Ca din opozitie nu pot face mare lucru.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie aia care au votat PNL asteapta tura viitoare cind vor fi PNL la guvernare ca sa le ceara ceva. |
Se vor topi calotele polare pana atunci.
iileana spune:
De ris (sau de plins?), despre campanie:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/882133/GACHI-Patimile-lui-Honorius/" target="_blank">Patimile lui Honorius
www.pesurse.ro/2010/1/10/campanie-cu-retururi-de-la-mama-vitreg-.html" target="_blank">Campanie cu retururi de la mama vitrega :))) (tot e bine ca juniorul si-a definit publicul-tinta! :)
Triunghiul portocaliu *
Rufus spune:
citat din mesajul lui sirimie Rufus, aia care au votat PNL asteapta tura viitoare cind vor fi PNL la guvernare ca sa le ceara ceva. Ca din opozitie nu pot face mare lucru. |
Eu as zice ca ar fi cateceva de facut.
Daca asa ar sta treaba, nu-i mai bine sa mearga acasa, fara bani? Ca tot e criza...
Lasand gluma, enuntul tau este o stare de fapt (pe care eu am mai adus-o in discutie): in opozitie n-ai nici o treaba, nici o obligatie, nici o raspundere. Numai puterea conteaza.
Cred ca nepasarea parlamentarului roman nu trebuie sa ne molipseasca si pe noi. Iar adeptii PNL sa nu astepte "tura viitoare",ci sa ceara alora pe care i-a cocotat in functiile alea sa se lupte pentru cat mai multe initiative legislative care contin principii liberale. Da, e mai greu in opozitie...dar asta inseamna ca pot dormi in liniste 4 ani?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui Monnvas Io astept un cuvant si de la Monica Macovei. |
Mai asteptam cuvintul ala sau tragem deja concluziile?
Au venit in schimb citeva cuvintzele de la www.mediafax.ro/politic/vasile-blaga-il-invita-pe-cristian-preda-sa-si-exprime-opiniile-in-bpn-5308583" target="_blank">nenea Blaga si de la www.hotnews.ro/stiri-politic-6804463-elena-udrea-cei-care-ceva-spus-faca-interiorul-pdl.htm" target="_blank">tanti Udrea. Ceva gen "Bubico, sezi mumos mamitzo! Ce ai, ai innebunit? Ridem, glumim, dar nu parasim incinta!".
Drept care Dl. Preda s-a intors cumintel la locsorul sau, sa faca ce facea de mult: ham-ham, Crin.
Triunghiul portocaliu *
Rufus spune:
Am citit un interviu cu Radu Stroe, cel pe care PNL l-a desemnat sa candideze pe 17 ianuarie.
Cel care vorbeste intr-una de bun simt isi da in petec ca ultima cutra, vorbind, in campanie, mai putin despre ce ar face el (isi asuma programul lui Chiliman, avand grija sa nu-i bage bete in roate Udrea), dar vorbeste mult de nepotism. Contracandidatul sau? "Un biet copil nevinovat", baiatul lui tata, care, daca ar fi baiatul lui, nu "l-ar face " deputat, ci l-ar trimite sa munceasca, sa se insoare si sa faca copii (Stroe n-are copiii, deci nu prea-i pregatit...), inainte sa emita pretentii. In rest, vechea placa: PDL, Prigoana, Elena Basescu, etc.
Acesta este "simtitul" care spera sa intre in parlament, in numele alegatorilor din colegiul sau. Care se recomanda cu "40 de ani in serviciul public" (Doamne, apara-ne de minunatele servicii publice din ultimii 40 de ani!). Un om care-si nesocoteste un adversar, il umileste fara motiv, in cel mai pur stil comunist.
Mie unul mi-a provocat greata. Omul asta e frustrat, si da si motivul: "Pe mine, tata ma mai altoia cand deveneam obraznic".
http://www.ziarulring.ro/stiri/10666/pe-mine-tata-ma-mai-altoia-cand-deveneam-obraznic-nu-ma-facea-deputat
Interesant este modul in care Cristoiu, citand din I.L.Caragiale, destrama mitul "nepotismului", aducand aminte de "competenta", ca fiind singurul factor ce caracterizeaza activitatea unui om.
http://www.ziarulring.ro/stiri/10557/prostia-cu-nepotismul
Dar...asta-i pentru altii, nu pentru Stroe si PNL, care n-au invatat nimic din recenta iesire (cu coada-ntre picioare) din scena. Tot inainte!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Monnvas spune:
No, brusc, cum se atinge de Crin, la gunoi cu pedelistu'
Sunt sigura ca te asteptai ca, dupa ce-i critica zdravan, Blaga si Lenuta sa vina cu flori si bomboane si sa-l mangaie pe crestet.
Dupa cum am zis mai sus, Preda are o pozitie radicala. Ca si io ziceam ceva de un 25% cu care nu-s de acord. Na, si Blaga, si Udrea au procentrul lor de dezacord. Si adevarul e ca, daca vrei sa schimbi ceva la partid, te duci cu aceleasi opinii de pe blog si in BPN. Asa ca invitatia mi se pare normala. As fi facut ca trenul daca-l sanctionau cumva, daca-i retrageau sprijinul politic. Asa, de vorbe e usor sa te legi.
Io pe Blaga si Udrea ii apreciez ca ministri. Nu ma pronunt asupra tactului politic.
Pana una-alta, e o lupta interna, asa cum exista in orice partid. Frumos ca a iesit la suprafata. Pentru tine - enjoy the show.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
iileana spune:
citat din mesajul lui Monnvas Pentru tine - enjoy the show. |
Mersi de urare.
Si nu le mai lua asa de in tragic, ce, crezi ca e prima oara cind il ataca Preda pe Crin si/sau ca e o surpriza pentru mine?
Nu.
Surpriza a fost ca l-au lasat singur. Colegii sai intelectuali PDL, cei tacuti si disciplinati.
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
Si-acum, on-topic. Cea mai temeinica "eviscerare" a candidatului PD-L am gasit-o nu la Antene, nu la mogulii-cei-rai, ci... intr-unul din cele mai "portocalii" bloguri cu putinta. Cu date, citate, argumente, tot ce-i trebuie unei analize care se respecta: Despre reforma clasei politice.
Triunghiul portocaliu *
Ingrid S spune:
Am citit. Si am tot citit. Si inca nu cred ca Prigoana cel mic a fost pus ca sa castige. Trebuie sa fii retardat ca sa-ti imaginezi asta. Sa-si plateasca PD-L o polita, da. Sa-i inchida gura lui taticu, iarasi. Dar ca sa fie deputat, nu. Stroe contrasteaza voit prin tacere.
Preda? Don Quijote fara lance si fara Sancho si nici o perspectiva de Dulcinee. Nasol. Tot mai cred ca a fost praf in ochi. Ca s-a luat de Crin Antonescu? Pai e la moda sa te iei de seful liberalilor. Da bine la public. Asa ca nu ma mira atacul europarlamentarului, isi revarsa nervii asupra unui inamic consacrat. Daca nu poate injura pe cine vrea...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues