Alegeri partiale pt camera deputatilor
![](images/user_woman.png)
Voteaza cineva la alegerile astea?
Am auzit o gramada de comentarii deja, despre ce vot trist e intre o beizadea si un fost comunist. Sint de aceeasi parere. PDL isi scoate la inaintare tinerele sperante in timp ce PNL danseaza cu ce a ramas pe dinafara data trecuta si PSD nu risca nimic ca sa nu iasa sifonati. Iar se voteaza raul cel mai mic si nu se vede nici o sansa sa se schimbe ceva prea curind.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Bine ca nu trebuie sa votez!
Intrebarea este, insa, care-i raul cel mai mic?
Si mai am una: cat costa statul alegerile astea? Ca vor fi cateva alegeri pana trec cei 4 ani...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iileana spune:
Citat: |
nu se vede nici o sansa sa se schimbe ceva prea curind |
Se schimba, Simona, cum nu, se schimba in sensul decis/dorit de jumatate din natie plus un pic.
Tocmai s-a facut primul pas spre mult-promisa reformare a clasei politice romanesti, prin candidatura lui Prigoana Jr. ( www.honorius.ro/" target="_blank">Bau!!! ), cel considerat de mai-marii PD-L drept www.gandul.info/news/boc-la-lansarea-lui-prigoana-jr-un-tanar-simbol-al-tinerei-generatii-ziaristii-l-au-intrebat-pe-honorius-cat-costa-un-bilet-de-metrou-5258455" target="_blank">"Un tinar simbol al tinerei generatii".
Semne bune anul are.
![](icon_smile_cool.gif)
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
Da
Boc declara ca Sever Voinescu si Cristian Preda nu au experienta politica si sa mai cistige putina experienta inainte sa critice pe unii altii cu mai multa experienta din partid. In campania electorala ei doi au fost creme de la creme, acum nu mai e nevoie de "lipsa" lor de experienta.
Eu continui sa ma intreb (in incapatinarea mea..) cum au reusit astia (PDL) sa prosteasca atita lume sa ii voteze.
Am blog
copiloi spune:
Campania lui Basescu de la Etno Tv (=televiziunea lui Prigoana) trebuie rasplatita, nu? Si nu oricum!
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie Eu continui sa ma intreb (in incapatinarea mea..) cum au reusit astia (PDL) sa prosteasca atita lume sa ii voteze. |
Poate ca, de fapt, nu au prostit pe nimeni, si majoritatea celor care a votat Basescu isi dorea de la viata exact ce-a primit dupa 6 decembrie (Boc, Udrea, videanuberceanu, Prigoana 'al mic). Sint multumiti ca nu ne-am intors in comunism :)), restu-s maruntisuri :)).
Pe DC, cel putin, observ ca votantii par extrem de impacati cu ce se intimpla, uite ce liniste s-a lasat la subforumul asta :).
Numa' pe Cristi Preda il vad nitel nervos (chiar si in seara asta, dupa urecheala incasata de la maitre Boc):
"Presedintele Basescu a asumat aceasta credinta cu forta si PDL a subscris discursului anti-oligarhi. A facut-o si dl Boc.
Numai ca PDL în general si dl Boc în particular au o problema daca vad oligarhia doar în curtea adversarilor.
Desemnarea lui Prigoana jr drept candidat este semnul unei tendinte clare de oligarhizare a PDL.
Iar daca e cineva care crede ca oligarhii nostri sunt mai buni decat oligarhii lor, acela se înseala."
Da' probabil ca o sa-i treaca si lui...
Triunghiul portocaliu *
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Iileana, daca imi spui un singur motiv pentru care sa mai scriu aici, eu promit ca o fac. Faptul ca tinerelul candideaza nu ma mira, m-ar mira daca ar fi ales. Vai, ce tare m-as mira!
Auzisem din surse neortodoxe ca este pus taman ca sa ii iasa candidatura liberalului si ca sa se mai vorbeasca depre partid, sa se distraga nitel atentia de la ce se intampla mai sus. Eu zic ca sunt fumigene. Daca stai si judeci logic, oricata simpatie ai avea pentru pedele, tot nu te lasa inima sa-l votezi pe Onoare. Si atunci? Eu nici nu-mi mai bat capul cu el, pe mine ma distreaza grozav altele...taxa pentru fast-food etc.
Un pic de cearta in sanul partidului, niste replici mai taioase si pfiuuu, gata...atentia ziaristilor se indreapta unde e necesar. La pedelei pana si scandalurile sunt regizate, ce crezi tu, Iileana?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
sirimie spune:
Ingrid, eu nu cred ca "revolta" lui Cristian Preda e regizata. L-am urmarit in campania electorala si e de bun simt. Dupa mine e unul din cei care ar avea un viitor frumos in politica daca nu ar fi atitea sechele de nomenclaturisti.
Se discuta si despre reforma in educatie, si despre taxa de fast food, si pentru taxele mai mari. Eu ma asteptam sa creasca TVA si cota unica, dar nu e nici acum prea tirziu.
Am blog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Sirimie, dupa retragerea de bon-ton a lui Viorel Tudorache din cursa, iata ca Preda se gaseste sa tzatzaie dezaprobator din fotoliul de europarlamentar, pe criteriul ca un pic de protest da bine la partidul clasificat cu cele mai multe temeneli in fata sultanului. Eu cred ca e tardiv protestul domniei-sale, tardiv si ineficient, deoarece doar daca-si arunca privirea in ograda PD-L, se zareau destule exemple la care sa carcoteasca. Dar a tacut. Atunci, sa taca si acum. De unde atata corectitudine? Ce au vrut, au avut. Sa nu-i mai aud vaicarindu-se, de parca nu stiau ca se platesc politele din campanie.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
sirimie spune:
De acord ca e tardiv si inutil.
Dar eu cred ca are dreptate in ce spune si sint de parere ca mai bine sa spuna chiar daca mai tirziu si degeaba pentru mersul lucrurilor. Iar dupa felul in care sar toti din PDL sa il contrazica, inseamna ca deranjeaza si asta mi se pare tot un lucru bun.
Am blog
iileana spune:
Iileana, daca imi spui un singur motiv pentru care sa mai scriu aici, eu promit ca o fac. |
Paaai... [emoticon scarpinindu-se in cap]... poate cel pentru care scriam si pina acum?
Pentru ca ne place?
![](icon_smile.gif)
Si pentru ca e un domeniu care ne preocupa si in afara saptaminilor de campanie electorala?
![](icon_smile.gif)
Eu nu cred ca e inutil si/sau tardiv demersul lui Cristian Preda. Si nici ca dizidenta lui e artificiala -de fapt, nici nu conteaza daca ar fi.
Daca tot e sa raminem cu un singur partid-stat, ca spre asta se pare ca ne indreptam, macar sa se mai curete naibii, ca prea e infiorator de primitiv, e mai mult o structura mafiota decit un partid.
Si, cita vreme omul asta vorbeste in acest sens, e ok.
Nu v-au uns la suflet, de ex, afirmatiile lui despre www.realitatea.net/cristian-preda-ii-raspunde-lui-boc--nu-voi-accepta-sa-fiu-cenzurat_694122.html" target="_blank">cenzura din interiorul PD-L? Sint lucruri pe care rar le auzi, si pe care fanii PD-L le neaga. A, si uite ce zicea pe vremuri despre www.cotidianul.ro/seculici_udrea-1600.html" target="_blank">madam Udrea. Desigur, acum nu mai are acest curaj :))...
In plus, last but not least, mie imi place oarecum omu'. Chiar daca a facut o alegere atit de gresita in viata
![](icon_smile_tongue.gif)
Triunghiul portocaliu *