Alegeri partiale pt camera deputatilor
Raspunsuri - Pagina 2
Ingrid S spune:
Iileana, chiar acum e la Realitatea mister Preda. Informativ.
Elocinta lui cu privire la Udrea il recomanda ca un om ce nu se lasa calcat in picioare. Si care chiar cu umor descrie o situatie penibila. Insa, articolul a fost scris de cand era bunica fata. De atunci, Udrea a castigat in intelepciune, iar dansul in PE. Nu mor dupa el si ma dispera situatiile incerte. Tacerea lui cand a fost campania nu arata sau sustine furia sa brusca de acum. Ori e talonat din spate de activisti pedele care nu mai suporta tabloidul gen Click sau Cancan prezentat ca guvern, ori l-a apucat brusc amocul...si acesta din urma nu e vindecabil.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
L-am vazut, Ingrid.
Pe Preda la www.realitatea.net/cristian-preda--honorius-prigoana-reprezinta-o-amenintare-pentru-clasa-politica-actuala_694341.html" target="_blank">Realitatea.
Ramine cum am stabilit: in proportie de 87%, imi place ce face/zice.
(Asta nefiind o veste buna pentru el, pentru ca, de obicei, aia care-mi plac mie nu prea au noroc in viata :)). Da' poate-l salveaza restul de 13% :)
E cam singurel, asa, in demersul sau.
Voinescu www.mediafax.ro/politic/voinescu-pdl-are-o-problema-de-gestiune-a-resurselor-umane-sper-ca-la-congres-sa-se-rezolve-5273894" target="_blank">se delimiteaza de problema.
Ailalti "intelectuali ai lui Basescu" tac milc. Nu misca-n front.
Prigoana 'al mic www.realitatea.net/honorius-prigoana--nu-am-auzit-de-nicio-initiativa-a-domnului-preda-in-pe_694309.html" target="_blank">ii da cu flit. Deh, tupeu de beizadea.
I se alatura doar www.sar.org.ro/blog/?p=596" target="_blank">Alina Mungiu-Pippidi, ex-intelectual Basescu.
Om vedea ce-o mai iesi din asta, si, poate, si care sint dedesubturile dizidentei, ca e posibil orice. Chiar si ce sugereaza comentariul nr. 36.
Triunghiul portocaliu *
Ingrid S spune:
Daca te-ai uitat la emisiune, ai remarcat cred, ca la un moment dat vorbeste de el plus "mai multe persoane" care ii impartasesc opiniile. Nu inseamna dizidenta, nu inseamna ca fuge la alt partid, doar ca e un grup satul de aceleasi mutre vanturate la guvern si care asteptau mai mult dupa alegeri. Probabil sa fie bagati in seama, cum remarca tot el, adica Preda.
Problema e ca sunt foarte naivi (au crezut in "bunele-intentii" ale lui Basescu) sau urmaresc ceva si nu cred ca prima varianta e corecta. Daca vor sa schimbe in conducere, sigur e cineva tare in spate, altfel nu carcotesc asa, de amorul artei.
Bun, ii acord prezumtia de ingeras de dragul discutiei, Iileana, dar imi pastrez rezervele mele, mai ales dupa seara trecuta.
Apropo, ai vazut ce spunea de Eba? Daca tot e sa comenteze, nu era fair sa recunoasca aia cu tabla lui Maslov si cele 10 voturi pe sectie (uite, Rufus nici acum nu crede)? El a scaldat-o ca sa vezi si sa nu crezi, bla-bla. De aceea prefer sa-mi tin micile opinii deocamdata.
Imi place, cum sa nu, sa scriu aici, dar sunt tare-tare dezamagita de tot. Bine ca aparu Prigoana cel amuzant.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
sirimie spune:
Am auzit si eu ieri despre "proiectul politic" pe care l-ar avea Cristian Preda, Voinescu si TRU in PDL. Eu personal nu cred ca e ceva regizat si ca ar avea sustinere de la Basescu, pentru ca prea li se opun alti grei din PDL (si nu toti s-au exprimat pina acum). Dar chiar sa fie asa, e foarte bine ca vor sa schimbe ceva in PDL, as vrea sa reuseasca desi nu prea cred posibil.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
-cenzura existenta in PD-L
-aroganta imbogatitilor din afaceri incorecte cu statul, care, promovati de partid si cocotati astazi in functii, au colonizat statul
-desemnarea lui Boc ca premier -o idee nefericita
-maniera de promovare a unora gen Udrea in politica, discutabila
-n-ai cum reforma politica fara a reforma mai intii propriu-ti parid
etc. etc. etc.
Ingrid, imagineaza-ti ce replici am primi eu, sau tu, sau alt "sectant", pe DC, la asemenea remarci, altminteri intru-totul pertinente. De la b.nica, Rufus & comp.
E, deja nu mai e nevoie sa le spunem noi, cu cuvintele noastre. Putem, de astazi incolo, da pur si simplu citate din afirmatiile lui Cristian Preda .
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6792874-audio-video-cristian-preda-solutie-era-emil-boc-candideze-sectorul-1-unii-stramba-din-nas-pdl-boc-fost-desemnat-din-nou-premier.htm
Asa ca, indiferent ce ar urmari prin aceasta luare de atitudine, un nou proiect politic sau altceva, si in ciuda unor afirmatii din trecut pe care le consider penibile (vezi, de ex., compararea lui Basescu cu Coposu), prin chiar faptul ca a adus in discutie aceste probleme ale partidului sau (si nu numai) eu il consider, in acest moment, pe Cristi Preda, "ingeras" :). Si merita .
Sigur, daca deschidea gura inainte de alegeri, era si mai bine...
Vorba unui ultras pedelist, extrem de nervos pe demersul lui Preda: "incepe revolutia bunului-simt in PD-L!".
Gura pacatosului...
In schimb, ma dezamageste tacerea colegilor sai.
(Simona, Sever Voinescu s-a delimitat de pozitia lui Preda de indata ce s-a ratzoit Boc nitel la el, dadusem link.)
Triunghiul portocaliu *
Monnvas spune:
Mai, mai... daca nu critica nimeni, era cenzura in PDL. Acum, daca deschide unul gura, e mana lui Basescu. Pai si-asa-i rau, dar nici asa nu-i bine?
Mi se pare salutar ca se discuta problemele partidului. Ca exista tensiuni, bla bla. Si intr-un fel pozitia lui Boc e fireasca, odata ce s-a luat decizia sprijinirii lui Prigoana Jr. nu putea tine partea dizidentilor, ca de-aia e presedinte de partid, nu?
E o lupta interna ca in orice partid. Sunt curioasa daca se va lasa cu excluderi. Abia asta ar fi grav si simptomatic.
Valeu, is singura pedelista care scrie la topicul asta?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ingrid S spune:
Iileana, eu fac alergie la Sever Voinescu. Ala nici daca se pocaia si isi turna cenusa in cap (din varii motive, nu conteaza) nu-l credeam. Cu Cristian Preda, e frumos demersul sau, dar eu sunt Toma Necredinciosul. Chiar asa. Stii cum e: suna prea frumos ca sa fie adevarat.
Ma rog, am spus ca ii acord prezumtia cutare pana la proba contrarie asa ca ma abtin.
Sa spunem ca ar fi adevarat, e cuprins de o scarba imensa (asa, dintr-o data), ok, ce urmeaza? La congresul partidului prevezi capete taiate si puse in pari? Eu sunt in expectativa si ma minunez. Citate chiar te rog sa dai din el, numai sa nu crezi ca e noul apostol. Mai ales ca nervii lui se opresc la Eba. O fi inamorat?
Moonvas, cum de nimerisi in hoarda asta? Nu ti-e frica de noi? Mancam alti partizani.
Lasand gluma la o parte, cred ca e buna o abordare mai laxa in interiorul unui partid, fie si numai ca sa nu dea impresia de bloc. Daca e pe bune, nemultumirile rabufnesc cam tarziu, am scris mai sus. Guvernul a trecut. Eventual se bat pentru oase mai mici, numai bune de rontait pe vreme de foamete.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Valeu, is singura pedelista care scrie la topicul asta? |
Tu esti sigura ca scrii la topicul asta? :/
Ca pe aicea n-a dat nimenea semne de "Pai si-asa-i rau, dar nici asa nu-i bine", cum concluzionezi tu. Dimpotriva, toata lumea e incintata de ce se intimpla. Mai ales ca-i o premiera absoluta ptr PD-L, nu ne vine sa ne credem ochilor.
Edit: tu ce zici, asa, ca pedelista, are dreptate Cristian Preda in ceea ce afirma?
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Citate chiar te rog sa dai din el, numai sa nu crezi ca e noul apostol. |
Hai, mai, macar pentru o saptamina am voie? Pliiiiiz ...
Mi se intimpla atit de rar sa-mi regasesc gindurile in discursul unui PDL-ist....
Ah, sa nu uit, cica http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6793990-surse-parlamentarii-revolta-impotriva-triadei-blaga-videanu-berceanu.htm
P.S. Nu-i mai zi Cezar, el e Cristian, nu-l jigni...
Triunghiul portocaliu *
Monnvas spune:
Pai daca omul e acuzat ca nu-i sincer si ca e o portavoce a lui Base, nush, da' nu ma astept sa fie de bine
A, ca veni vorba, daca vocea lui Preda e de fapt a lui Base, cum mai e Boc marioneta marinerului?
Nu ii citesc blogul in mod curent, dar ce scrie despre Honorica vazui. DA, mi se pare o voce necesara in PDL, da, are dreptate. Tocmai ca PDLul incepea sa devina "la fel" si vocea asta ii arata ca e timpul sa fie "altfel".
In ultimul link: ce triada-i asta? Pai Lenuta unde-i? No, acum pe bune, cu Berceanu si Videanu am si eu problemele mele, dar Blaga ce cauta dom'ne acolo?
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Hai sa-mi dau cu firma-n cap. Mie Prigoana Jr. nu mi se pare cea mai proasta alegere. Pentru ca n-a facut nimic suspect. Dar nici cea mai fericita. Fiindca n-a facut nimic Aici pot intelege pozitia mai moderata a lui Sever Voinescu.
Insa cand vorbeste de oligarhizarea PDL degetul trebuie indreptat nu numai spre Prigoane (= pluralul lui Prigoana), unde inca nu se stie daca piciul chiar are curaj si putere sa faca ceva, ci inspre "-enii" ministri eterni. Si, dupa cum arata ultimul link, aici Preda nu mai e singur.
Io astept un cuvant si de la Monica Macovei.
(7.03.2009)