Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 22
alessia2005 spune:
Fetele..sper ca am pus bine linkul..ca nu prea ma pricep...Serena adormise..dar o trezi Alessia...care ma enerva pe mine si tipai la ea...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Dianyra..nu e gretos deloc..am incercat eu..nici nu se simte un galbenus in 150 de lapte..acum depinde si ce lapte ii dai..eu merg pe Humana...
Mami de doua printese:
babytza spune:
Am uitat sa mentionez ca si eu as vrea totusi pastilele
Mama lor de idioti...asteptam pachetul de mai mult de 6 saptamani 
Incep sa ne si cada dintii pana ajung pastilele lor 

kllemi multa sanatate puiului mic 

alessia ce papusici ai tu acolo 

Sunteti o familie tare frumoasa !!! Imi pare rau de lovitura la cap, sper sa iti treaca repede buba 
Noi folosim Pampers sau Huggies disney.
Eu de o saptamana ma ranesc in continuu
De revelion m-am lipit cu mana de cuptor (de interior) , apoi cand m-am facut la par mi-am lipit un deget de placa incinsa 
Iar azi am dat cu capul de calorifer , am scapat o sosetica dupa masina de spalat si cand m-am aplecat dupa ea , am avut in cale coltul caloriferului
Am o mare vanataie/cucui in frunte
Traiasca Arnica !!!
Ma bag la capitol nou. Cred ca o sa dureze ceva, merge tare greu forumul in seara asta...
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
babytza si eu mai vreau pastilutele!!!! 
alessia sunteti fff frumosi. Ma bucur sa va cunosc!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
alessia2005 spune:
Multumim fetele ptr aprecieri...Babytzaimi pare rau ptr loviturile tale..stiu cum e...ei..o sa ne treaca noua..ptr ca suntem mari...si e si vremea receeeee...
Mamaa...ce ninge la noi....
Ce schimbatoare e vremea? Ati vazut..in febr...20 de grade?...Doamne....unde om mai ajunge...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Fetele..noi ne retragem....tre sa merg sa fac cerealele...pupici..si vb maine in casuta noua..proaspat zugravita...
Mami de doua printese: