Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetele..sper ca am pus bine linkul..ca nu prea ma pricep...Serena adormise..dar o trezi Alessia...care ma enerva pe mine si tipai la ea...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Dianyra..nu e gretos deloc..am incercat eu..nici nu se simte un galbenus in 150 de lapte..acum depinde si ce lapte ii dai..eu merg pe Humana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am uitat sa mentionez ca si eu as vrea totusi pastilele Mama lor de idioti...asteptam pachetul de mai mult de 6 saptamani Incep sa ne si cada dintii pana ajung pastilele lor

kllemi multa sanatate puiului mic

alessia ce papusici ai tu acolo Sunteti o familie tare frumoasa !!! Imi pare rau de lovitura la cap, sper sa iti treaca repede buba
Noi folosim Pampers sau Huggies disney.

Eu de o saptamana ma ranesc in continuu De revelion m-am lipit cu mana de cuptor (de interior) , apoi cand m-am facut la par mi-am lipit un deget de placa incinsa
Iar azi am dat cu capul de calorifer , am scapat o sosetica dupa masina de spalat si cand m-am aplecat dupa ea , am avut in cale coltul caloriferului Am o mare vanataie/cucui in frunte Traiasca Arnica !!!

Ma bag la capitol nou. Cred ca o sa dureze ceva, merge tare greu forumul in seara asta...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza si eu mai vreau pastilutele!!!!

alessia sunteti fff frumosi. Ma bucur sa va cunosc!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Multumim fetele ptr aprecieri...Babytzaimi pare rau ptr loviturile tale..stiu cum e...ei..o sa ne treaca noua..ptr ca suntem mari...si e si vremea receeeee...

Mamaa...ce ninge la noi....

Ce schimbatoare e vremea? Ati vazut..in febr...20 de grade?...Doamne....unde om mai ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Fetele..noi ne retragem....tre sa merg sa fac cerealele...pupici..si vb maine in casuta noua..proaspat zugravita...

Mergi la inceput