Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi; angy multu pt site, vroiam sa fac paine cu iaurt in ideea ca va papa si Karinutza ceva.
Si din cauza ca forumul mergea ca in hell nu am mai asteptat raspunsul vostru si am facut prima reteta care am gasit=o pe net...si mi=a iesit un kk mare.M-am si fript ca a venit popa cu botezul si am uitat ca e fierbinte cratitza din cuptor si nu stiu cum am pus mana pe ea.Nu s-a copt si a ajuns direct la gunoi, dar casa mi-e botezatza.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Merci Nikolici...am sa incerc acum..sa vad daca reusesc...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

/mamaaaa, as vrea sa raspund la miile de intrebari puse de fiecare in parte dar uit si imi aduc aminte dupa ce inchid calc, eu citesc haotic, mai mult cand alaptez , cumva prin Karina.
alessia o spal pe Karinutza in fiecare zi, mai putin cand e bolnavioara sau e revelionul.

dya tu intrebai parca de mancare bebici seara...noi cereale cu iaurt sau painica cu almette

hmmm...cine ce mai intreba, nu mai stiu.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

AAAAsa ca mi-am adus aminte....va urasc farmville urile.Ce sa va spun v-ati mutat toate acolo.O sa va trimit cartitzele sa va distruga araturile sa o lasati balta si sa va intoarceti la noi.

Si imi pare rau, dar nu ma corupeti la FV, de aia va si ignor la toate gifts-urile, nici nu stiu cum arata fermele, de fapt acum cat de cat descopar facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara si de la noi

piolica superba si cocheta Elsa ca de obicei !!!!!!!!!!!!!!! Pupici si tie

Lumi foarte frumoase pozele cu hunii Ce frumosi sunt ei in treningurile galbene Pana la urma ai luat un fotoliu sau doua ? E misto si pe albastru

KID !!!!! te primesc cu flori mami !!! Sa nu imi spui ca te intorci printre noi Puup si abia astept sa vad poze cu fetele si cu tine (sa vad cum arati la sfarsit de dieta )

Fetelor cu comanda la pastilute.Le-am scris din nou azi,le-am spus ca nu e nimik la posta.... Am primit acum mail de la ei ca s-a pierdut daca nu a ajuns pana azi. Ma intreaba daca vreau banii sau sa trimita iar produsele. I-am intrebat acum in cat timp cred ei ca ajung Astept raspuns, va spun si imi spuneti ce vreti sa facem.

Niko stai linistita ca nu te vrem printre noi
Nu avem nevoie de o vecina cu cartite pastreaza-le tu pentru tine

EDIT : mi-au raspuns la mail : 12 zile ...i-am intrebat daca 12 zile lucratoare sau 2 saptamani. Ca 12 zile lucratoare pot ajunge la 3 saptamani cu o intarziere de o zi doua....corect ?
Oricum, astept raspunsul vostru si majoritatea va decide. OK ?

Edit 2 : mi-au raspuns scurt si la obiect : YES

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Gata..am salvat cateva poze..sper sa mearga...
http://en.fotoalbum.eu/alessia2005/a403796

Mergi la inceput

Acum...puteti sa ne cunoasteti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babytza, sa le spui sa le puna pe DHL si sa faca cinste cu tura asta de transport (pe DHL adica) asa vor ajunge mintenas!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi multa sanatate va dorim, eu am folosit cu succes colargol pt muci plus aspiratul in nas

Kid2003, moa ce bine sa te mai 'vedem', am mami si Maria. Apropo poze cu printesa pleaseeee

300 tare dulce Anda

Musette

Alessia Crina este in pat in mod normal la 21.30 maxim 22.00, bine au fost zile cand si la 01.30 a bagat somn . Folosesc Happy dar si Pampers, as vrea sa incerc Libero, insa mereu s-a intamplat ceva de nu am cumparat
Mai mai da' ce fete frumoase am vazut, ici multi

Nikolici offf, imi pare asa de rau , eu am facut cunostinta cu soba saptamana trecuta
Nu vreau cartite , si asa sunt varza rau, ca tre sa plantez mult

Babytza eu sunt tot pentru, tare nevoie avem de ele , ar fi bine daca am merge in continuare cu, comanda

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Deci Nikoliciule nici nu ne bagi in seama nu???
Ramo da i-am facut spanac cu putin usturoi si cu lapte fff bun noua ne-a placut lui nu.
Alessia nici ou nu mananca din pacate nu am incercat sa il bag in lapte ca mi se pare gretos la gust.
Apropo voi cum le dati oul??
Lumi dupa ce adoarme piciul ma uit la poze abia astept.
Kid ti-ai mai adus aminte de noi.

Eu acum am vazut la stiri ca a murit unu din actorii de la carcotasi de gripa porcina la 37 de ani.Doamne fereste!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput