Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
puskin spune:
Neata dragelor,
Multumesc pentru primirea calduroasa .
Lou, felicitari pentru bebe si lasa grijile cu kg, ca se duc ele. Mai ales la cat de sanatos mananci tu.
Vikinga, iti tin pumnii sa nasti repede si usor .
Carmen, si voi mi-ati lipsit. Vai ce au crescut baietii!!!
Happy, ma bucur ca ai revenit printre noi. Am tot citit despre slow cooker, tu esti multumita de el?
Daniela, vad ca tot pe fuga si ocupata esti .
Anca, Delia, Claudia, Roxa, Sabina, Miha, Carmen E, Crys, Gusta .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Multumesc pentru urari
Sabina, aha, am inteles...cand vb. cu ea sa-i transmiti sanatate si pupici. Si pentru tine ma rog sa fie bine, sa-ti revii cat mai repede. Iar despre kg...stiu ca este frustant sa vezi cum te ingrasi cand nu ai avea de ce, dar sa fii sanatoasa si s-or duce si kg. in plus.
De luni postez si eu meniul si ma apuc serios de treaba. Inca nu m-am cantarit, luni ma voi cantari..sambata avem pomana si apoi ne ducem si la ziua unei prietene...voi incerca sa mananc putintel, dar oricem m-am ingrasat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Multumesc fetelor pentru urarile de ziua lui Maya! A facut 8 ani, parca a fost ieri... Imi pare rau pentru ea ca este nascuta asa, dupa Craciun si Sarbatori cind lumea e leftera de bani si nu prea are chef de party :)) Asa ca mereu astept si ii sarbatoresc ziua pe la sfirsitul lunii, sa ia lumea banii, sa mai plateasca si din facturi. Am zis ca weekendul celalalt sa invit citeva prietene acasa, sa se joace, sa facem pizza impreuna (fiecare sa puna in pizza lor ce vor) si poi sa mergem la film sa vada un film de virsta lor.
Alaltaieri seara am facut www.backformen-shop.de/shop/images/Ice%20Cream%20Cone%20Cupcake%20Pan_beisp_300x375.jpg" target="_blank">cupcakes coapte direct in forma de inghetata, am postat "la bucatarie" reteta si mi-au iesti demential de frumoase. Au avut succes la copiii de la scoala care le spun mereu ce norocoase sint sa aiba o mama asa priceputa la dulciuri :))) si mie imi creste inima cit o piine de 5 lei!
Puskin, eu am cumparat oala acum vreo doi ani, la ieftineala, si tin minte ca am dat pe ea vreo 25$. Se poate programa timpul si felul in care vrei sa se faca (temp inalta, medie si mica) si mai are si varianta "tine cald". In masinarie se baga oala care este din ceramica neagra. Am inteles ca acum au aparut si oale care se inchid ermetic daca vrei sa o transportezi asa, cu mincarea gata facuta...
Am colege care spun ca folosesc slow cooker cu regularitate, pun ingredientele si programeaza smecheria si cind ajung acasa mincarea e gata si miroase frumos... Am incercat o data, am pus pui, cartofi, legume si buluion, am programat si am plecat la munca. Cind m-am intors mirosea intr-adevar bine, mincarea era ok dar mi s-a parut prea fiarta, fleoscaita si cu un altfel de gust. Fetelor mele nu le-a placut. Asa ca eu tin slow cookerul numai pentru carnea de vita, se face excelent!
Meniul de azi:
Dimineata: cafea, 2 felii de wassa
Prinz: salata mare de tot de spanac, o rosie si carne taiata cubulete, 2 oua fierte.
Cina: somon cu salata, zeama de lamiie
Apa fiarta cu lamiie, inca o cafea dupa-masa
Cam atit! Ma simt bine de tot, parca am mai multa energie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor! Maya, La multi ani. Happy sa-ti traiasca domnisoara sanatoasa si voioasa. Petrecere frumoasa si felicitari pentru cupcakes. Arata superb intr-adevar si cred ca-s tare delicioase.
La multi ani! Ionut de Crys
La multi ani! Ioana
La multi ani! Tumpi
Sa ne traiti cu numele sanasoti, norocosi si plini de voie buna.
Ruxi bine-ai revenit. La multi ani si tie si-ti doresc ca toate visele tale sa devina realitate.
Meph multumesc de ceai. Dai si-o cafea sau o iau de la Gusta?
Marilena despre ce rochita rosie tot vorbiti voi ca eu n-am vazut-o. Poti s-o mai pui vreo poza cu ea? Please...
Sabinel lasa-l incolo de cortizon si nu te mai gandii la kg. Sigur ai sa le dai jos. Ai grija de tine ca-i mai important acum.
Daniela succes cu proiectul si sper sa va intalniti la ceainarie cat de curand. Mai c-as venii si eu la intamnire.
Vik succes azi si sper ca Leti sa iasa de la caldurica.
Hai Vikinga!
Claudia vad ca ai planuri mari, asa ca mult succes. Sincer insa nu mi te pot imagina grasa.
Dordia stiu ca-i greu, dar sincer nu trebuie sa le ei la copii dulciuri, adica nu mi se pare mandatoriu. Mai bine un fruct decat o cioco. Nah! Poate vorbesc si eu ca sa ma aflu in treaba...
Violeta cum merge programul pe anul acesta. Te-ai apucat de treaba?? Spuneai c-o sa mergi la sala. Te-ai inscris cumva?
Happy vroiam sa te-ntreb mai demult dar am tot uitat. Mr. "Dr. Chinez" ~ Pooh parca, are cabinet particular? Am inteles ca te-a trimis dr. de fam. dar e acoperit de OHIP programul lui? Mersi de raspuns.
Crys cum il petreceti pe Ionut azi?
Delia o zi usoara la scoala.
Roxa mai tii regimul acela special?
Fetele va pup pe toate si revin.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Zuzi, pe mine m-a trmis doctora mea de familie la el. Am o doctora de familie super de treaba, cam de aceeasi virsta cu noi, o cheama Delia Curea. M-am dus la ea pentru ca ma durea calciiul drept rau de tot. Am fost la chiropodist, am facut acopunctura, terapie prin shoc si tot nimic, imi revenea. Cica am un pinten in talpa. Mi-a spus ca este din cauza greutatii, mi-a tinut o morala lunga pe tema obezitatii si mi-a spus ca imi face trimitere la Dr. Poon care are mai multe cabinete in Toronto, Mississauga si Brampton parca. Cam dupa doua saptamini m-au sunat de la cabinet de la el si mi-au facut programarea. Este total acoperit de OHIP dar tipul are reguli stricte. Daca nu te tii de treaba, te da afara din program. Are mai multi doctori care lucreaza cu el, dar eu m-am dus numai la el. Mi se pare haios tipul si ii place sa vorbeasca cu mine despre orice.
Uite www.poondiet.com/" target="_blank">aici informatii despre el si clinica lui.
Doctora mea mi-a spus ca vrea sa ma vada la vara in costum bikini si apoi sa vin din nou la ea, sa vorbim despre anticonceptionale, ca ajunge atita pauza :)))
tumpi spune:
La multi ani! pe 2010, sa aveti un an mult mai bun ca 2009 si tot ce v-ati propus sa vi se realizeze.
Happy, Ruxi, bine ati revenit
Urez si eu la multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua de nume, implicit Ioanei si Dany Ionut, baiat de Cris.
Si fac galerie pt Vik .
Va servesc cu o salata de rucola cu somon afumat, gorgonzola picanta si bluecheese si cine vrea un pahar de sampanie, asa ca de dupa sarbatorile imbelsugate.
Eu ma limitez la a oferii sampanie ca-s pe antibiotic si nu pot bea decat ceai cu lamaie si miere.
Carmen
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO [Uite www.poondiet.com/" target="_blank">aici informatii despre el si clinica lui. Doctora mea mi-a spus ca vrea sa ma vada la vara in costum bikini si apoi sa vin din nou la ea, sa vorbim despre anticonceptionale, ca ajunge atita pauza :))) |
Mi-ai citit gandurile deja.
![](pupic.gif)
Zuzilici
![](mamica.gif)
hcclara spune:
Buna seara dragelor, ce faceti?
Vik ce faci, impingi? sa ai spor...si sa te vedm odata cu Letizia mica in brate.
Lou la multi ani!
Dany-Ionut la multi ani
Tumpi la multi ani
Ioana, mami de Delia la multi ani!
Happy, sa-ti traiasca Maya, la multi ani, sa fie sanatoasa si norocoasa! ft frumoase creatiile, eu am citit ieri la bucatarie reteta si tare eram curioasa sa le vad.
Carmen astept sa vrei reteta, ti-o dau cu placere, si vreau si eu sa fiu sticks
Zuzi , nu spun cate kile am ca mi rusine cu mine, sunt la categoria "zvelta in devenire" da ce ma plang ca am balotat la toruri si la dulciuri, asa imi trebuie acum.
Azi am fost la inot cu Marc, a fost atata lume, nu mi-a placut deloc si apa cam rece, mie imi place asa pe la 38 grade.
in we se anunta ninsoare aici.
va , ma duc sa-l pregatesc pe cel mic de culcare.
roxana1974 spune:
Moama ce de sarbautoritzi LMA la totzi si mult noroc!
Zuzi, sunt tot vegetariana dar nu am regim, tre sa-mi fac ca asa nu se mai poate stii ca si ciocolata e o planta
Ruxi
Va pup gagici, sunt un pic suparata, nu am chef de scris...am 60.5 kg si 2 cm in plus pe coapte
pove mai incolo cad ma resetez, vreau sa am 56 de kg!!!!!!!!!!!!!!
Delidana spune:
Salutare,
Vin si eu noaptea ca si cucuveaua. cu intirziere pentru toti cu numele de Ion si Ioana!
Roxa, te stresezi prea tare, dar deja stii asta...
Ruxi, bine ai revenit.
Happy, succes in continuare cu planul de slabit si asteptam poze in bikini.
O fi nascut Vikinga?
Anca, din cite am auzit exista si filmul Papillon. Mi-ar place sa-l vad.
Miha, pai spor la citit atunci.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan