Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Delidana spune:
'Neata,
Haideti la micul dejun: ceaiuri, cafele, fructe si ce mai doriti.
Carmen, te-am visat azi noapte. Ma invitasei la tine acasa si vroiai sa mergem la patinoar. Erai asa mignona, tunsa frantuzeste, ca o papusa.
L-am vazut si pe Iustin, o frumusete de baiat, era cuminte si rusinos ca o fata.
Ce ti-e si cu visele astea... Anthony Gabriel, sanatate si numai impliniri!
O zi buna tuturor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Anthony Gabriel LA MULTI ANI!!!!!!
Delidana o sa il caut si eu ca mi-ar placea s ail vad ,sunt curioasa daca imaginile din capul meu coincid cu cele din film
Meniu
MD-fructe
P-piept de pui fiert cu salata
C-la fel ca la pranz
Fetelor tin de o saptamana Rina si am dat jos 2,3 kg...este mult dar ma gandesc ca am eliminat apa nu?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
louisea spune:
Neatza
Delia un ceai si o portocala iau si eu Spor la invatat
Claudia te pup.. Te cred ca nu ti-a placut. Si eu de cate ori merg aici e plin. SI de multe ori mergeam in orele rezervate numai pt innot (nu si joaca) si tot plin era. Tre sa incerc la un bazin intr-un orasel de langa
Miha da Inka ce e?
Zuzi
Daniela.. o luna si o saptamana Deci mai am de asteptat :))
Carmen bafta (la fara-zahar) Si mie
--------------
Cat despre taxe.. Eu sunt de acord (nu zic ca in Ro dar aici; in Ro nu ma bag ca nu mai locuiesc acolo :).. Si la noi a fost la un moment dat discutia dar vad ca n-a iesit nimic pana acum.. Acu depinde ce produse mai precis etc.
--------------
O zi faina tuturor.. Pa pa
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Neata,
Delia, iau si eu o cafea si un iaurt . Tu parca termini facultatea anul asta, nu?
Happy, multumesc pentru detaliile despre slow cooker. Cred ca mai astept cu achizitionarea ca nu ii vad necesitatea deocamdata.
Apropo de dieta data de chinez, este de fapt un low-carb. Cam asa mananc si eu si mi-e foarte bine.
Zuzi, multumesc asemenea .
Tumpi, multumesc pentru primire. Ce-ai patit de iei antibiotice? Orice ar fi, iti doresc sa te faci bine cat mai repede.
Claudia, de asta am renuntat si eu la inot. Chiar si la 7.30 dimineata era plin bazinul .
Roxa, nu fi suparici. Si eu am luat cateva kg dar nu-mi fac probleme ca se duc ele .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Iote ce am gasit eu "A NASCUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT VIKINGA!!!!!
M-a sunat acum 2 minute, ca e f obosita si nu mai avea putere de butonat! Multumeste pt toate gandurile bune si sustineri
Dra rasfatata ARE 4400 58 DE CM adica de 3 luni direct!!! Laura zicea ca e mai mare ca Nadja si ca e bine si ea si Letizia! hai ca ma ia plansul de bucurie! Zicea ca la 9 ora Germaniei parca la spital si in max 2 ore a nascut! Nu a mai fost timp nici de epidurale, nimic nimic! Zicea ca a ajutat-o f mult acupunctura!"
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
buna fetele.ma primiti si pe mine in grupul vostru?
am 81kg si bineinteles ca imi doresc fffff mult sa slabesc.acum vreo luna am avut 85 si am inceput sa mananc mai putin decat eram obisnuita(adica nu am tinut ceva cura speciala)si am inceput sa merg la aerobic si spre bucuria mea am slabit 4 kg si cu toate ca am mancat de toate de sarbatori vad ca nu m am mai ingrasat.
bineinteles ca pe parcursul a 5 ani m am luptat cu nenumeroase cure de slabire care nu au dat nici un rezultat.asa ca m am decis sa imi schimb si eu modul de a manca.sper din toata inima sa reusesc.am primit de la o prietena cartea mihaelei bilic si mi a placut tare mult si am inteles ca asta ar cam fi singura solutie sa slabesc(adica sa imi schimb modul de a manca si sa mananc mai sanatos).
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
am revenit...ptr ca a navalit baietelul meu peste mine si am trimis mesajul ca sa nu il stearga.
asa ca ....de astazi vreau sa imi schimb modul de viata si sper sa slabesc.azi dim am mancat un iaurt si la pranz am mancat peste la gratar cu salata.sper sa ma inspir de la voi cu idei de meniuri.ptr ca nu prea stiu exact ce si cum sa mananc.am citit doar acest ultim capitol si cand o sa mai am timp am sa incerc sa rasfoiesc in mare si celelalte capitole.la voi a dat rezultate acest mod de viata?cam cat slabiti pe luna?gandul ca voi slabi destul de putin pe luna ma cam dezamageste ptr ca mi e frica ca nu am sa pot sa ma abtin asa de mult dar am ajuns la concluzia ca doar asa poti sa dai jos din grasime si sper totusi sa nu abandonez
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
tumpi spune:
Felicitari Vik,o domnisoara in toata regula ai adus pe lume
Bine ai venit pe lume Leti.
Ruxi, merci de urari, din pacate m-a luat raceala, iar la mine cand ma prinde ma ia numai la gat.acum 2 ani m-am luptat o luna cu ea si pana nu am inceput trat cu antibiotic nu m-a lasat.Si urasc antibioticul.
Si de dimineata am o durere crunta de cap, am luat un nurofen si tot nu mi-a trecut,deja nu stiu ce sa mai iau ca simt ca-mi plesneste in tzaspe mi de bucatele.
Si voiam sa ma duc la sala da nu ma risc inca.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Roxana1974, Eu daca ajung vreodata la 60 kg, ma sui pe bicicleta in pielea goala si particip la www.youtube.com/watch?v=m8zzASS1fkw&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">protest
Am scris un mesaj lung, la fiecare in parte dar s-a pierdut asa ca din lipsa de timp va pup pe toate si va rog sa ma intelegeti...
Azi am ora cu chinezu' apoi merg sa petrec ziua cu matuse-mea, la un ceai si o vorba intre femei. Sint libera astazi asa ca imi fac de cap. Sper sa nu ma bata chinezu' prea tare
Azi e o zi mare... S-a nascut Letizia! La multi ani dolofana frumoasa!
La multi ani Anthony Gabriel de An-k!
Delidana spune:
Letitia! Ce veste super!!
Anca, multumim ca ne-ai dat de stire.
Ruxi, da, anul asta termin.
Happy, stii vorba ceea: ai grija ce-ti doresti...
Ali, bun venit la noi. Daca vrei, raspunde la cele 5 intrebari de pe prima pagina ca sa ne facem si noi o idee de stilul tau de viata alimentar. Ce inaltime ai?
Tumpi, multa, multa, multa sanatate.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan