Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Kontiki spune:
Este multa tristete si durere in Haiti, haideti sa-ti ajutam cat de putin ar fi:
http://www.unicef.ro/ donatii online
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Haideti la o cana de ceai! M-a mai lasat capul, dar este chestie de moment, ma va tine cateva zile, din pacate
Tumpi, of..imi dau seama cum se simte sora ta, ca este speriata. Multa sananate nepoatei, sa fie bine Si eu m-am uitat aseara la Euforia si acelasi gand l-am avut si eu
Sabina, eu sunt moarta dupa vinete, cu siguranta o sa fac si eu. Merci
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Salutare! Haideti la o cana de, ceai, omleta sau cereale cu lapte. Noi ne-am trezit devreme, ne-am jucat deja 3 jocuri de Comoara piratilor si acum ne-am imprastiat prin casa
Azi stam in casa, pe mine inca ma doare capul si nu am chef de iesit afara unde este f. frig.
Voi ce faceti azi?
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza frumoaselor.Va servesc cu o cafelutza si la alegere eclere,tiramisu si prajitura cu miere(albinitza cred ca ii spune).
Tumpiface bine scolaritza,e cuminte,se descurca f bine dar ea fiind in clasa prescolara nu are inca asa mult de invatzat.Invatzatoarea mi-a spus ca este "soarele" clasei pt ca tot timpul e vesela si zambeste.
Tu ce mai faci?
Sananate multa pt nepotzica.
Marilena,hai la cafelutza,azi iti dau elcere cate vrei.
Criscosty,bine ca poti sa faci praji si nu mananci,eu nu reusesc sa ma abtin daca am ceva dulce in casa
Ufff,imi sta Delia " in cap",vrea sa se joace la calculator,va pupacesc si va doresc o zi frumoasa.
Delidana spune:
Ioana, sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi!
Crys, iau si eu un ceai - am baut si ieri vreo 4.
Probabil ca mai incolo o sa ies si eu la o plimbare prin parc, ca ma maninca talpile.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Ioana la multi ani si multumesc de ecler virtual il servesc dar ma tin in continuare fara dulce.
Cuscra eu vreau cafea si ceai mai tarziu ca vad ca raceala incepe sa se instaleze.
Delia eu azi stau in casa ca e asa urat afara si frig.
Fetele care s-au inscris la concurs hai sa facem echipe ca luni sa fie totul in ordine.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Salutare
Tumpi sanatate nepotelei. Sa nu fie nimic grav.. uff..
Din avocado poti face:
- goacamole (gasesti multe retete pe net) - eu de obicei fac cu ceapa taiata marunt, o lingura/ 2 de smantamana/yougurt, usturoi (optional), suc de la lamaie, sare si piper.. iar daca am prin casa rosii (tocate marunt)... mie-mi place mai ales sa umplu paine pita cu amestecul
- le mai umplu cu ce am: porumb + creveti/ somon + smantana + sare si piper ... salata de tun (tun din conserva)
- in salate cu salata verde, rosii, oua fierte, tun/ pui/ bacon, masline, rosii
- la sushi :))
Ahh ce pofta mi s-a facut Am si vre-o 5 dar nu e nici unu chiar copt
Crys poate daca iesi cateva minute la o plimbare te ajuta
Delia sper ca ai trecut cu bine examenul de ieri
Gabi cum a fost la eco? Va zambit bebe? :))
Am fost si noi la moasa* si i-am ascultat inimioara lu bebe Abia astept urmatoarea ecografie sa-l si vedem
* Aici esti urmarita de o moasa si de doctorul de familie
Sabina ma bucur ca nu e chiar asa grav. Cozile de telina le poti pune in mancaruri sau supe/ciorbe, dar nu-ti plac in salate
O duminica placuta la toate.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Lou, s-a aminat examenul de ieri din cauza unor probleme tehnice. Asadar am inceput bine, cu o pauza. Am fost la film, am vazut "What's up with the Morgans?" o comedioara cu Hugh Grant si Sarah Jessica Parker - a fost dragut.
Ma duc sa mai citesc una-alta.
O duminica frumoasa!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
Ioana, La multi ani! impliniri si numai realizari iti doresc
Cris, Lou, multumesc de incurajari.
Lou, merci de retete, mai fac si eu goacamole sau pasta de avocado cu ou si marar sau mai imi place si cu creveti.
Marilena si eu astept fetele inscrise la concurs sa intre sa ne formam echipele.
Eu azi cred ca stau in casa ca iarasi m-a intors raceala, nu stiu ce am,dar abia am terminat tratamentul si m-a luat iarasi.Si e asa soare afara,desi bate vantul si cred ca e frigut.Asa ca stau si ma dreg si ma uit la filme.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)