Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
vreau si eu in concurs, pliz frumos!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Salutare natiune! Sunt in varful patului, mi-am luat laptopul de la munca ca am de lucru acasa, asa ca am profitat |Sunt cu rusii pe cap si sunt umflata cu pompa.
Deci, de luni la concurs...Eu am sa ma cantaresc luni dimineata, sa-mi treaca rusii. Cred ca m-am ingrasat 2-3 kg in vacanta asta, imi vine sa-mi dau pumni Dar eu cum nu mai mancasem de 1 an si ceva sarmale, salata, dulciuri, acum am scapat in ele...asa ca acum in loc sa ajung la 70 ma mai chinui 1-2 luni sa ajung acolo. O sa vad luni ce-mi rezerva cantarul.
Eu ma tot gandesc la Made...oare ce o face? Si Vik o fi acasa cu frumoasa in brate, sper sa intre curand sa ne-o arate si noua.
Sabina, tu cum mai te simti?
Sunt in zona...
![](images/user_woman.png)
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Mephala suppper tare Zumba....m-am uitat de 2 ori....superba
Puskin stiu...dar eu manac...dar sunt unele zile in care nu imi e foame si abia bag cu forta cate ceva. De ex azi am mancat asa:
Dimineata (10.00) Fructe: 1 mar, 1 banana, 1 mandarina
Pranz: 2 oua fierte tari, 100 gr branza, un ardei gras rosu si un castravete
Gustare...1 iaurt mare
Seara : salata vinete (fara paine si cu f. putin ulei) 2 linguri, Branza si ardei gras
Maine intentionez sa manac la pranz carne cu salata iar seara doar salata....sau oi vedea eu....
Deci de luni incepem concursul??? cum facem echipele? Eu vreau cu sor'mea in echipa ca asa ma mobilizez cel mai bine...mai ales ca mergem si impreuna la sala...si cam trag de ea...dar daca se supara...se ambitioneaza si ma face praf.
Ok acum va poop si weekend frumos!
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
justasmallkiss spune:
ce mai fac "fetele" mele dragi?Eu supravietzuiesc
,glumesc!!!Am acelasi program ca de obicei...munca,munca si iar munca dar m-am obisnuit.
Am baut un energizant cam tarziu si acum n-am somn asa ca m-am pus pe facut eclere,acum astept sa se raceasca putin crema si am zis sa intru sa va salut.
Vad ca vreti sa incepeti un nou concurs,va doresc muuult spor la slabit.Eu sunt din nou o "vacutza" umflata dar va sprijin mai de pe margine pt ca nu stiu cum reusesc sa intru sa dau raport.
Va pupacesc pe toate si va doresc un sfârsit de saptamana frumos.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Carmen multumesc pentru lista .
Suntem 10 pana acuma daca mai vrea careva sa se anunte si facem echipe si de luni pe baricade.
Ioana nu te cred .Dar ecler vreau si eu virtual ca fac ca mi-a iesit pasa cu mancatul de dulciuri.
Cuscra poate scapi repede de ce pui repede.
De 6 zile nu am papat nimic dulce si sper sa ma tina asa pana ajung la un numar de kg si dupa sper sa nu imi mai bat joc de mine ca m-am cam saturat sa ma ingras .
Eu pentru concurs imi propun 3,5kg mai mult nu dar ce vreau e sa intru intr-o pereche de pantaloni verzi care nu imi vin de nici o culoare.Nu ii pot trege pe mine si daca am sa intru in ei am sa fiu cel mai multumita de mine .
Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
justasmallkiss spune:
Ce fac fetele?Eu sunt chioara de somn,abia pe la 2 am reusit sa adorm azi noapte si la 6 m-am trezit.. Mi-am terminat curatenia si acum astept sa vina o colaga de munca la o cafelutza.
Marilena dau ecler da' maine,azi nu-ti dau
De o saptamana nu ai mancat dulce,bravo tie ca rezisti.
V-am tzucat si va doresc o zi frumoasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
as intra si eu in concurs, da cu pastiloaiele astea ....
oricum, am luat un diuretic prescris de dr si mp-am mai dezumflat, trebuie sa iau de 2 ori pe saptamana.
Vestile de la dr sunt bune, adica nu am nici lupus, nici alte colagenoze.
Ramane de vazut daca e anemie hemolitica pur si simplu, ceea ce e f rar si cam nasol, sau a fost declansata de niste amigdalite repetate si netratate cum trebuie. Asta ar fi varianta cea mai blanda.
Marti merg la ORl pt asta, mi-a iesit Aslo ala imens...941. Si trebuie vazut daca la adulti e asa nasol ca la copii.
La Viena nu mai merg, pt ca s-a vorbit cu un dr f tare de acolo si el crede , cu toate analizele in fata, ca e de natura infectioasa.
Nu stiu cine spunea ca ar vrea sa semai inspire din meniuri:
eu am mancat azi mai tazriu, ca nu mi-a fost foame, deci la 11.30 un ou fiert, 2 linguri de branza de vaci grasa , doua rosii mici si ulei de masline(nu am calculat cat am pus). Pe deasurpa cimbru si piper.
Acuma beau un ceau earlgrey cu un strop de lapte.
Mai incolo o sa mananc pulpita la cuptor si conopida fiarta.
O salata buna imi fac din varza de bruxelles cu ulei de masline si otet, mie imi place tare. Alaturi pun fie ou, si o bucata de carnita.
La fel si cu broccoli procedez.
Mai mananc vinete rondele la cuptor,cu un strop de ulei, omlete cu ciuperci, supa de pui, din care fac doua feluri, mananc supa la felu 1, apoi carnita cu salata de andive.
Am observat ca ceapa cruda ma cam umfla...ceea ce e nasol, ca-mi place mult in salate.
Mai mananc salata verde, castraveti, mi-am cumparat cozi de telina da sunt yucks:D
Aaaa, ce mai pun in salata de rosii cand nu mananc ca atare, avocado. E Mi-Nu-NAT!!
Eu nu manc deloc paine. f rar o felie, din aia farasare. prefer sa evit painea, pt ca e alba cea fara sare.
Cand nu mai rezist fara dulce, imi fac salata de mandarine/portocale cu juma de banana, pun f putina smanatana dulce deasupra si niste migdale.
Astept opinii despre mancarurile astea:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Buna! Am terminat mancarea, smotru dar am o durere de cap de ma seaca la suflet. Ma doare cu tot cu ceafa, asa ca spondiloza iar imi face zile negre
Ioana, suna bine ce ai facut tu acolo...eclere Eu am facut o negresa, la cererea lui Dany
, arata asa de bine dar nu pun gurita.
Sabina, super vesti...ma bucur mult Tin pumnii in continuare sa fie bine. Suna tare bine ce papi tu..vinetele la cuptor cum le faci? Le pui doar un strop de ulei?
Cuscra, sper sa se duca repede....o sa vad cate am de dat luni dimineata. Bravo ca nu ai mai pus gurita pe dulce
Carmen, multumim pentru listuta Tu nu te bagi la un concurs?
Pe mine cine ma vrea in echipa? Promit sa fiu cuminte si ma apuc si de sport..cate putin, imi este frica sa ma apuc serios, o iau incet.
Ma bag in pat, langa Dany poate imi trece capul. Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
eu le fac asa:
mai intai le dau un clocot. In mod normal, se lasa la scurs cu sare, pe un fund de lemn un pic inclinat, sa se scurga amareala aia din ele.
dar eu n-am voie, asa ca dau un clocot.
Pun apoi in tava cu un pic de ulei si evtl niste apa si pe langa mai pun si rondele de rosii, eventual usturoi, ca-mi place mult.
miamii, cu patrunjel tocat e genial. sa-ti treaca durerea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
tumpi spune:
Salutare fetele,
Aseara nu am mai apucat sa intru ca am avut o stare tare proasta fiinca am vb cu sora mea si a aflat rezultatele analizelor pt fata cea mare.Pe langa sinuzita care ii spusesera din decembrie ca o are, acum in urma tomografiei si RMN-ului s-a descoperit ca ar avea o tumoare la cap.Dr. spune ca atata timp cat nu are stari de lesin nu ar fi pb si sa mai revina peste 11 luni la control, numai ca sora mea este tare speriata.
Carmen, multumim pt listuta, acum astept fetele sa vedem cum facem echipele.
Ioana, fata harnicuta ce esti, ce mai face micuta scolarita?
Marilena, brava pt ca nu te-ai mai atins de dulce.Eu tot as manca niste baclava,noroc ca nu am magazin turcesc in apropiere si culmea ca aseara ca am vb cu sora mea tocmai asta facea
Singurul dulce care il mancanc ca sa zic asa e cioco neagra cu menta.
Sabina, eu voiam sa ma inspir din meniuri.Chiar acum cautam cateva retete cu avocado ca am 3 bucati si tb sa le fac ca au inceput sa se cam coaca prea tare.
Asa ca daca mai aveti retet astept cu nerabdare.Stiu ca se mai scrisesera la un mom dat dar am uitat sa le notez
Azi noapte nu aveam somn, la ca fel ca si tiza mea, numai ca in loc sa ma duc sa fac eclere am nimerit pe Euforia Tv la emisiuneaCum sa fi sexy.Bine nu as apela nici la operatii ,dar nici sa ma complac in situatia in care sunt fara sa fac nimic.Inca odata uitandu-ma la tipele de acolo mi-am propus ca e cazul sa reincep lupta cu kg.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)