Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 15
Mik spune:
La multi ani, Gabriela !
Sa ai o nastere usoara cind va veni sorocul !
Mey, fetelor, azi nu era zi de raport sau stau eu rau si cu memoria.
Raport : 49,2 obiectiv 47-48 kg. (altfel ma trag la fata si nu-mi sta bine). Nu, nu merit bice.
Va pup in grup si mai apara.
Am pus poze din vacanta aici :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/
Zuzilici spune:
GABI si tot ce-ti doresti sa devina realitate.
Salutare dragelor. La noi este soare si frumos, ceea ce-mi ridica moralul, chiar daca-i cam frig. -7 grade.
In rest azi cred c-a fost ziua fraudelor.
La servici sistemul telefonic a fost atacat de hackers si au vorbit international vreo 3 ore, in valoare de vre $250. Drept urmare nu mai avem long distance pentru o perioada.
Apoi am primit telefon de la American Express ca sa fiu intrebata daca am facut vreo cumparatura din California on-line de vreo $700. Cand le-am zis ca nici vorba de-asa ceva, mi-au cancelat cardul deocarece era compromis. Acum trebuie sa-l astept pe cel nou...si uite asa dintr-o belea in alta o tin de azi dimineatza...
Dar e soare si frumos afara ceea ce ma face sa zambesc.
Va e toate.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danielag spune:
La multi ani, Gabi, sa fii sanatoasa si fericita!
Mik, sunt superbe fotografiile din vacanta.
Happy, felicitari pentru kilograme!
Zuzi, asa iti sta bine, zambind!
Anda, bine te-ai intors!
[Tzuni] si [Gusta]: o imbratisare maaaare de la mine.
Mai vroiam sa scriu una-alta,dar pic de somn si am si uitat ce vroiam sa scriu. Am dormit sub 20 de ore in ultimele 4 zile. Asa ca va pup pe toate in grup. Si ma duc sa dorm ca trebuie sa fiu treaza pe la 5 si jumatate maine.
Noapte buna.
Daniela
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor....
Azi am avut prima mare realizare a anului...si anume am mers la sala cu sor'mea Vio si....a fost suuuper. Abia astept tura urmatoare.
Raport: 94 kg....nesatisfacator...dar am mai dat pe laturi in weekend si s-a vazut. Azi in schimb am fost cuminte si am papat asa:
Dimineata: o cana cu ceai si una cu Theraflu (sau cam asa ceva-e pt raceala)
Pranz: o salata verde cu o jumatate de ardei rosu (mare) si un castravete, 2 felii de muschi file si ~50 gr branza
Cina: 1 iaurt (0.1%)...si o cana de Theraflu
Apa nu am reusit decat cam 750 ml in afara de cele 3 cani baute....deci in total cam 1,5 l. Cu ce mai beau pana ma culc....cred ca ma indrept spre 2 l.
Am mancat cam putin dar azi am avut muuulta treaba la servici si nu mi-a fost foame deloc. Pt maine am pregatit fripturica la tava cu legume, iaurt, fructe si apa multa. Sa vedem daca imi iese sa manac tot ca si azi aveam in program o madarina dar nu a mai incaput.
Zuzi asa e...de preferat ar fi fara dulciuri...dar vede la copilasi afara, la gradi si cere si acasa si nu ii pot interzice. Asa ca ma vad nevoita sa ii mai iau, dar ii iau mai mult dulciuri de genul..o cioco buna pt copii, sau checulete, sau madlene, sau saraturi gen covrigei si grisine. Cam asta mananca el in materie de dulciuri cumparate. Mai scapa si cate un ou Kinder...dar destul de rar. Oricum..atata timp cat ceilalti copii mananca in parc nu pot sa il las sa se uite si sa pofteasca.
Vikinga felicitari pentru micutza "uriasa" si sa va traiasca, sa fie sanatoasa iar tu sa te refaci rapid si sa ai muuult laptic sa o hranesti...ca probabil e si mancacioasa, ca frumoasa sigur e. Ma bucur ca ai nascut repede si fara chin. Sanatete multa va doresc!
Ali24 bine ai venit!Si spor la slabit!
Tzuni Doamne ce a crescut Maria! Si ce frumusica e....si da, m-a distrat la culme Mosul descult! Iar tu lasa depresia ca nu e pentru tine. Ai o fetita minunata, si cred ca e mai mult decat suficient sa fii vesela in fiecare zi gandindu-te la ea.
Gusta si eu vreau la concurs....chiar mi-ar face bine la moral!
Gabriela sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!
Va poop si revin maine cu noutati despre rezistenta la tentatii.
PS: Ultimul meu raport fuse 94.5 kg...si vad ca nu e modificat....Si cerusem 2 porcisori....ca sa ma satur de ei si sa nu ii mai vad mult timp de acum incolo! sherifa de servici! si merg sa votez subiectul!
Noapte buna!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
gusta spune:
Neatza.
Hai ca vad ca sunt fete doritoare de concurs sa facem o lista si vedem ce o sa fie.
gusta
tumpi
ancadragoman
dordia
criscosty
happy
eftimie C
Daca e cineva si nu l-am scris sa ma traga de manuta si poate ne organizam repede.
Revin
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser ruxi si noi am mers pe acolo in 22 (de la Lipova) si era ok drumul! noaptea e mai liber!...ieri au fost niste cunostinte pana la Sibiu in timpul zilei si a fost groaznic...au plecat la 10 dimineata si au ajuns la 18. |
Mersi Miha! E bine daca nu s-a stricat drumul. In mod normal imi trebuie cam 4 ore din Sibiu pana la granita. Noaptea este intr-adevar mult mai liber si nu-s radare.
Mik, mi-au placut pozele! Foarte frumos pe acolo.
Happy, felicitari! Imi inchipui ce bine trebuie sa te simti .
ancadragoman spune:
Mari eu ma bag la concurs ca sunt fff motivata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne dragute!
Si multumesc mult tuturor pentru urari! Am avut acasa un tort demential, n-am mancat decat doua lingurite, dar m-am gandit si la voi!
Sunt pe fuga, plec sa fac o eco sa vad bebelusul.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
louisea spune:
Gabi bafta la eco. Faceti 3D? Pupici pt el :))
Si fain nume i-ati ales
Dordia vad ca tu ai zile in care nu papi mai nimic si altele in care papi prostioare. Incearca sa mananci mai echilibrat, ca sa nu te tenteze sa papi (ce papi) in weekend..
Sper ca nu te supi ca-ti zic dar de cand te stiu la subiect te tot straduiesti sa dai jos, dar nimic.. (sau cel putin nu-mi amintesc eu)
Daniela mai ai timp si pt tine :(( Mai las-o mai moale cu munca. Dar te inteleg daca-ti place ce faci
Zuzi sper ca ai trecut cu bine de ziua de ieri :)
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci