Nou stil de viata (287)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, la multi ani cu sanatate, fericire si sa ai un an de vis!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Gabi!!! Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi

Tzuni multi pt tine si Meri

Ali tu ai disparut deja?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ruxi si noi am mers pe acolo in 22 (de la Lipova) si era ok drumul! noaptea e mai liber!...ieri au fost niste cunostinte pana la Sibiu in timpul zilei si a fost groaznic...au plecat la 10 dimineata si au ajuns la 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamne dragute si minunate, va multumesc mult pentru urarile voastre, pe care le intorc si catre voi - si voi toate sa aveti un an minunat, plin numai si numai de bucurii!

Va pup pe toate, inclusiv pisicile din dotare - acum imi vin in minte Lola, motanul pufos si splendid al Andei si pisi lui Tumpi. Daca am sarit vreo mata, o pup de doua ori pe musteti!

Revin.

PS - Lou, da, se misca bebeloiul, da din toate cele, cand stau linistita in pat se vede cum mi se misca burta singura. Si daca nu v-am spus pana acum, il cheama Filip Andrei.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Gabrielasa ai parte de o zi minunata alaturi de cei dragi.

Nimeni nu se baga la concurs?Eu abia astept sa scap de raceala ca la cate pastile am bagat in mine a tb sa si mananc si se cunoaste la cantar.Azi merg la dr sa vedem ce-mi spune daca imi mai da ceva,ca vreau neaparat sa ma apuc de sala.In februarie tb sa arat bine, asa ca cat mai repede incep sala cu atat mai bine.

O zi buna va doresc.

PS:Claudia, ai trimis zapada la voi bag eu de seama

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Gabriela la multi ani si multa sanatate si bucurie si tot ce iti doresti.

Carmen buna melodia si te rog trece-ma in lista cu 63 ca de porcul din mine vorbeste.

Tzuni vin eu sa te iau in brate ca eu chiar daca am masculul e fara brate.

Zuzi si Miha ce spuneti voi ca Mara doarme de 3 luni cu noi si sincer asa de mult imi place ca prea curand nu o sa renunt ca ne tinem in brate toata noapte.

Mik astept cantareala.

Deci daca vreti concurs eu zic sa ne organizam si sa facem.

ieri am fost intr-un soc care ne-a blocat pe amandoi ,socrul are un diagnostic super care ne-a facut sa intelegem ca bine nu o sa mai fie niciodata,din ce in ce mai rau plus multe lucruri si nu eram noi destul de distanti acuma vrem sa fugim unul de celelalt.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

toate gagicile stilate!

Gabriela, la multi ani! Sa ai parte de o zi minunata, sa ti se implineasca toate dorintele pe care ti le pui la tort!

Tzuni, m-am gindit la tine la chestia cu dormitul... Si m-a cuprins o uimire, ca m-am analizat pe mine... Eu nu as mai vrea sa dorm cu cineva in pat Ce chestie! M-oi fi acrit de tot???

Tumpi, sanatate sa treaca raceala cit mai repede! Ma bag eu la concurs. Vezu cu racelile astea una dupa alta... uneori iti spune corpul in soapta ca ai nevoie sa schimbi viteza la mai domol, ca este obosit. Incearca sa te odihnesti mai mult.

Touchdown! Sumo no longer, heloooo cadina :)))
Azi m-am suit pe cintar si am 89.8 kg! Cind ma duc la chinez, il pup!!!

Fug sa scol fetele si o tai la munca! Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna seara dragelor,

Gabi, toate dorintele sa ti se implineasca!

Carmen, ce batrina ma simt...ce melodie frumoasa...

Tzuni, superba melodia, n-am mai ascultat-o pina acum.

Gusta,

Happy, bravo, incet-incet o sa ajungi si miss.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Eu tot busy, sper ca spre sfarsitul saptamanii sa imi mai revin. Vad ca se vb. despre un concurs...vreau si eu. Inca nu m-am cantarit, dar daca incepem concurs imediat ma urc pe cantar.

Gabi, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Tzuni pupici pentru fumoasa Meri
Anda , ce ma bucur ca te vad...un an plin de impliniri sa ai

Scuze ca nu va scriu la toate, dar trebuie sa plec la cumatra mea(adik sa cobor un etaj) sa vad ce face bebe din burtica Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara doamnelor!
Gabi inca o data
Vikinga mi-ai facu o pofta nebuna de bb2, dar nu e inca momentul
Noi am inceput detoxifierea organismului reducand geasimile, painea dulciurile, alcoolul...De luni sper sa le scot complet din meniu si sa fiu motivata pana la capat

Mergi la inceput