Nou stil de viata (287)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Iubitele mele, va multumesc din suflet pt gandurile bune si frumoase! De la fiecare am luat cate o bucatica si in final am zambit.

Am vazut si eu Avatar, dar la calc si nu prea m-a impresionat. E drept ca l-am vazut in vreo 5 seri ca ma plictiseam si inchideam...

Mephala, am vazut The secret in perioada asta de cel putin 5 ori. Dar e ceva in interiorul meu care nu ma ajuta. La naiba! Imbatranesc si-mi constientizez singuratatea mai multg ca oricand. Au fost si sarbatorile.... Macar familia daca era langa mine... mama... tata... sora mea.... Am ajuns la 35 de ani singura-cuc. Noroc cu Maria care este o COMOARA. E ceva uluitor copilul asta! Intr-o seara m-a vazut ca plang pe ascuns si a venit sa ma mangaie si sa-mi spuna: nu mai plange mami, o sa am eu grija de tine! Te iubesc! Oooooof! Pacat ca nu se poate injura pe site-ul asta, pt ca ma mai eliberam si eu.... O sa cer sa se faca o sectiune a forumului cu injuraturi traditionale, populare si zonale...

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, as vrea sa fiu pe aproape sa ne vedem si sa stam de vorba. Daca te usureaza, scrie-ne noua, te ascultam si-ti dam (sau nu ) dreptate.
O ai pe Mari care te iubeste din tot sufletul si asta e cel mai important lucru. Pup you.

Ruxi, din cite ne scrii si de planurile pe care le ai se pare ca esti mai bine. Pup you.

Gusta, si pe tine te string in brate.

Happy, si eu m-am tot gindit sa-i iau mamei calculator, insa am renuntat, caci abia indrazneste sa se atinga de al meu cind e la mine. (mami al meu are deja 72 de ani). Poate tu ai mai mult noroc.

Stiri despre mine : am inceput job-ul, e mult de lucru caci am de facut cursuri noi (in spaniola !). Am pierdut deja 1kg saptamina asta, trebuie sa-mi regasesc talia de silfida. Am gatit seara asta pentru copiii, miine am sa maninc la cantina ceva cald si am fructe cu mine.

Va doresc la toate o saptamina excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni hai capul sus ca fiecare pai are umbra lui si o sa fie bine.

Delia si Carmen am vazut si eu Avatar dar la tv si mi-a placut mult mult.

Carmen o bucatica nu se pune.

De azi sunt pe pozitie ca nu se mai poate, spatele iar face revolta cu mine si asa ca iau masuri.

Mik strangeri in brate am nevoie.

De azi am sa fiu mai activa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Tzuni am vazut pozele voastre,Maria este superba si pentru ea trebuie sa fi tare ....apropo mosul este f tare in papuci de casa
Pentru raport eu am 86 dupa o saptamana de Rina
A vazut cineva Sherlock Holmes?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

Si eu va citesc, sunt alaturi de voi in fiecare zi, dar stau mai pe margine, citesc si nu prea spun nimic, caci nu sunt prea vorbareata zilele astea.

Imi cresc burta incetisor, iaca am ajuns la 24 de saptamani, adica am trecut binisor de jumatate. Vorbind despre burtici, Lou, nu te mai compara cu alte gravidute, ca nu iti faci bine. Fiecare are metabolismul propriu si ia atatea kg cate are nevoie. Cum sunt convinsa ca nu ai dat iama in mancare, eu zic sa stai linistita, sa nu te ingrijorezi prea tare de kg pe care le-ai pus. Fiecare in ritmul sau ... si dupa sarcina, cu putina vointa, le dam jos.

Eu am, la 24 de saptamani, 7 kg in plus. Nici macar nu stiu daca e mult sau putin... cum stiu ca am sanse foarte mari sa fac copil de peste 4 kg si cum inca arat decent, sunt relativ linistita.

Tzuni, draga mea, nu ti-am mai spus de mult cat de mult te iubesc, nu? Si nici cat sunteti voi doua, tu si Meri de speciale? Uite, iti declar acum, din nou, dragostea mea fata de tine si Meri admiratia mea pentru tine si felul tau de a fi. Tu esti o persoana foarte speciala si stii asta - si daca ai uitat, uite, iti reamintesc eu. Si nu esti singura cuc... si nu ai nevoie de un "el" ca sa-ti spuna cine esti si cum esti... Si nu mai stiu ce sa mai zic, caci neuronul meu este pe duca, dar ai inteles mesajul meu, sunt sigura!!

Si Meri este abosolut superba!!

O felicit pe Vik si aici, la subiectul nostru de slabute, bine ai venit printesa Letizia si tie Vik iti doresc refacere rapida si rabdare muuulta! Esti o adevarata eroina... sa nasti un copilas de 4,450 natural, fara epidurala... felicitari din nou! Ce zic puii cei mari, cum si-au primit surioara??

Happy, eu zic ca 600 USD suny suficienti pentru um computer bun (desktop); uite aici preturi, asa ca la 600 USD poate sa-si ia ceva chiar performant:

http://www.domo.ro/IT_&_C/Calculatoare/Sisteme_Desktop

Si La Multi Ani pentru mama ta, sa fie sanatoasa!

Ma duc la treaba, dar sunt in zona si mai vin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Primiti oite ratacite ?
Am apucat sa citesc doar ultimele pagini asa ca:
Vik: felicitari si bun venit micutei printese!
Lou: cate kg pui depinde de fiecare. La fel si ritmul in care le pui. Eu de exemplu pana la 18 saptamani nu am pus nici un gram, iar pana la 34 cand am nascut am pus 16 . Bucura-te de sarcina
Happy, Ruxi: welcome back si voua.
Tzuni: tie iti urez un bun revenit mai calduros . Esti o femeie minunata si ar trebui sa stii asta si sa ti-o repeti in fiecare zi.
Gabi: pupici pe burtica. Mara mai are rabdare?
Zuzi, Marilena, Carmen, Delia, Claudia, DAniela, Mihaela, Anca, Hopes, Boxa, Made, Sabinut, Tumpilina, Vio, Criss, Diana, Mik, Miha: va pupic pe toate si va doresc un an mou minunat si sa vi se implineasca toate dorintele.

Mai citesc, ma mai pun la punct cu noutatile si revin.
De patit, n-am patit nimic, doar ca pana la sf anului am avut muuuult de lucru si apoi am picat intr0-o relaxare/ lenevire/ nesimtire totala pana azi cand m-am urcat pe baricade cu drag si spor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata doamnelor,

Sper ca ati avut un weekend linistit.

Tzuni, uite un de la mine. Daca mai ai chef si timp te mai astept prin Praga ( sau prin Sibiu ), poate mai prindem o ploaie frumoasa de vara ascunse intr-o cafenea .
Nu uita ca dragostea apare cand te astepti mai putin...hai, capul sus! Vai ce a crescut Meri!!!!

Carmen, tine-te cu dintii de aerobic, o sa se mai duca si pofta de dulce .

Mik, sunt mai bine, multumesc . Mi-ar place sa ne povestesti despre viata acolo, sunt tentata sa merg pe acolo...

Anda, bine ai revenit .

Gabriela, .

Ma intorc la lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ruxi, da cand faci naveta la Sibiu, nu treci si prin Bucuresti?

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ruxi, da cand faci naveta la Sibiu, nu treci si prin Bucuresti?

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sau prin Cluj?

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Nu trec nici prin Cluj nici prin Bucuresti. Vin cu masina prin Arad si Deva.

Edit: si circul prin Romania numai noaptea .

Mergi la inceput