Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
Buna seara, noule stil.
Vad ca merge treaba brici si lucrul asta nu poate decat sa ma bucure. Vin si io cu vesti bune: mi-am facut abonament la aerobic, nelimitat. Sedinta dureaza 50 de minute si te vlaguieste de zici ca nu ti se intampla tocmai tie. Am fost deja de doua ori, ieri si azi. Nu va spun ce febra musculara am, moamaaa, imi tarai picioarele prin casa, merg teleghidata.
An-K, flacaului, sa fie sanatos! Cum ati petrecut?
Gusta, maine implinesc o saptamana de cand nu am pus nimic dulce in gura. Ok, nu renunt la lingurita de zahar brut pe care o pun in cafea.
Sunt pe val, o simt. Iti trimit o doza de putinta, apuca-te si tu serios de treaba.
Delia, ce m-ai distrat cu visul tau, . Ce faci maine?
Ali, bun venit in clubul nostru si sa te tina cat mai mult, .
Vik, felicitari, refacere usoara!
Tumpi, multa sanatate. Io mai pacalesc rosu in gat cu albastru de metil. Inmoi un betigas de ureche in albastru si aplic pe locurile dureroase. Ori Bioparox, e un antibiotic local, pufai in gat, de doua ori pe zi si in 2-3 zile esti bine.
Happy, te-ai scos, .
Zuzi, am fost la patinoar, in vis, cu Delia, .
Clau, sa le porti sanatoasa.
Mik, habar n-am, sunt o ignoranta, .
nb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delidana spune:
Buna,
Carmen, miine ma duc la Avatar, sper. Tu l-ai vazut?
Bafta in continuare la aerobic, vad ca te-ai pus pe treaba.
M-am apucat si eu azi iar de exercitii la domiciliu, am facut o ora de gimnastica usoara, ceva Leg Master si vreo 100 de abdomene. Vreau sa ma apuc de flotari, am inteles ca fac brate frumoase. Am reusit 5 bucati azi, in stil feminin, nu cele barbatesti.
Puskin, vad ca ai inceput anul cu planuri pozitive. Iti doresc sa ti se implineasca.
Tzuni, iar ne-ai parasit?
Happy, am auzit si eu de Power Plate, cica e foarte eficient daca te tii de treaba, acum astept sa ne spui tu mai multe.
Lou, distractie placuta in oras. Ce film ai vazut?
Ali, sfatul zilei pentru tine: fa curat in frigider si in camara. Fara sucuri, alcool, fast food, dulciuri (cu exceptia ciocolatii negre daca chiar nu mai poti); inlocuieste piinea alba cu cea graham, neagra sau cu seminte. Incetul cu incetul iti vei da si tu seama singura care alegeri sint mai sanatoase.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Sunt aici, va citesc din umbra, da's cu moralul sub nivelul marii rrrrau de tot! In viata mea n-am fost asa si nu reusesc sa ma ridic
Va las niste poze cu Maria si Mos Craciun (cand a intrat mosul in casa l-a pus sa se descalte si sa-si dea sosetele jos. Dupa ce si-a primit darurile, l-a scos afara din casa! :))
POZE CU MERI - CRACIUN 2009
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Tzuni bine i-a facut Meri la mos asa trebuie.Cum ma sa nu fii vesela nu se poate asa.
Carmen felicitari ei daca imi dai un pic de la tine poate poate ma apuc de treaca ca ar cam trebui.
Aici ninge si daca continua asa atunci azi scot copilul la saniuta frumos o sa mai fie.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Tzuni superbe pozele! Aproape mi-au dat lacrimile. Eu cred ca te inteleg, si eu sunt cu moralul la pamant. Anul l-am inceput .......
dar tu trebuie sa te ridici ca ai nevoie pentru Meri. Nimic nu este mai important decat copilul tau. Iti trimit multe imbratisari si pupicuri virtuale (care binenteles nu te vor ajuta prea mult)
Pupici la toate fetele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Tzunela, pot sa te ajut cu ceva? uite, iti pun un Happy face poate zimbesti un pic... Pe mine ma ajuta sa "dau afara" (adica sa ma exteriorizez, sa scot supararea, sa spun) problema maea sau ce ma face nefericita. Apoi ma simt mai bine. Iesi si tu afara cu o prietena buna si scoate din tine, ca altfel iti face rau. Sau ia un caietel si scrie acolo amarul din tine.
Ieri am fost la patinoar cu fetele. Am un patinoar inchis chiar peste drum, foarte fain, ieri am fost prima data. Am patinat o ora jumate, am cazut de doua ori dar am ris cu gura pina la urechi si am venit acasa rosii in obraz toate trei.
Tot ieri am facut pentru prima oara Chinese spring rolls. Mi-au iesit o bunatate dar am tinut numai citeva in casa, cit au mincat fetele, restul le-am dat unei prietene care le-a apreciat foarte mult.
Vad ca de la un timp ma profilez pe chinezarii... nu m-oi alege cu un chinez?
Tot ieri am scos la lumina niste haine mai vechi pe care nu am avut inima sa le arunc atunci cind m-am ingrasat. Sint de calitate mai bunuta, nu chiar buna-buna: de la Gap Zara si Jacob. Si mi-au venit pantalonii marimea 12. chiar bine-bine de tot! M-am bucurat pentru ca anul trecut pe vremea asta eram 16-17 cu inclinatii serioase spre 18
Pe la sfirsitul lunii e ziua mamei mele. Am cu ea o relatie buna, asa, de la distanta. Adica ne sunam saptaminal, vorbim cite in luna si in stele, ne pupacim prin telefon. Cind sintem impreuna rezistam o saptamina-doua fara sa ne certam, apoi ne impungem :)) Nu am mai vazut-o de vreo 7 ani si mi-e dor de ea. Cind vorbim ii spundin cind in cind sa vina ( a venit aici de doua ori si a stat cite 6 luni si 10 luni) dar ma tot amina, ca este ocupata cu munca. Ma bucur pentru ea ca este activa, ca munceste si este apreciata in linia ei de lucru ( e costumiera) si are exact viata pe care si-a dorit-o: suflet calator, mereu pe drumuri pe la filmari :))
Eu mi-as fi dorit o mama cu care sa ies la cumparaturi, sa incercam imbracaminte impreuna ca niste prietene, sa mergem la o cafea impreuna, care sa imi faca mincarea favorita cind sint bolnava (nici nu stie sa faca mincare, decit ceva basic)... Dar nu am decit o relatie mama-fiica la distanta. Cel mai mult imi pare rau pentru fetele mele. La telefon le alinta "printesele mele, fumoasele mele, lugu lugu" dar ele de fapt nu stiu ce inseamna o bunica... Bine ca o am pe matuse-mea care le-a "adoptat" ca si nepoatele ei. Melia, matuse-mea are o fata care are 30 de ani si nu da semne si interes matern deloc asa ca situatia e cit de poste de ideala pentru Melia, fetele mele si mine.
Booonnn... Anul asta maica-mea, sufletul ratacitor face 60 de ani. Cind merge la sora-sa la Constanta ne vorbim mereu prin webcam, ea nu are computer acasa, se tot cciie sa isi ia. Deci: m-am gindit sa ii trimit bani sa isi ia unul. Cam cit costa un computer bunicel in Romania? Eu m-am gindit ca vreo 600$ ii vor ajunge. Voi ce ziceti?
Am expus problema pe larg ca sa intlegeti ca fac asta pentru nevoia mea de apropiere, macar virtual :((
Delidana spune:
Salutare,
Tzuni, capul sus si privirea inainte. Nici eu nu ma simt prea roz dar ce sa facem...una calda, una rece...
M-am amuzat citind despre Meri, ce mult a crescut, mi-e dor de ea!
Happy, felicitari pentru noua marime la pantaloni.
Cit despre calculator, ce sa zic, mama ta stie engleza cit de cit, a mai lucrat cu calculatorul? Ca daca nu, tot mai bine e cu telefonul... Din pacate nu stiu cit mai costa un calculator bun acum...
Am fost sa vad Avatar, mi-a placut mult desi nu m-a impresionat 3d-ul, ma asteptam la ceva mai puternic din punctul asta de vedere. Insa povestea mi-a placut, culorile, mesajul, am stat numai cu servetelul la indemina si nici nu mi-am dat seama cind au trecut cele aproape 3 ore.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Tzuni, mi-a facut placere s-o vad pe Meri. E tare scumpica!
Te pup si sper sa revii la ganduri mai vesele. Aminteste-ti documentarul The secret.
Delia, ai uitat ca mi-ai cerut impresii despre Avatar? . Mi-a placut ft. mult si-o sa-l revad cu siguranta.
Happy, ce sa-i faci, parintii nu ni-i alegem...
Mi-am intrebat sotul si zice ca 600$ ar fi suficienti pentru un calc. bunicel.
Gusta, am comis-o azi, am mancat o spirala cu mere. Ma consolez ca am folosit zahar brut si ca m-am limitat doar la una.
Delidana spune:
Carmen, am uitat ca te-am intrebat. Neuronii astia obositi... Ai vazut si Sherlock Holmes?
hcclara spune:
Salutare!
Carmen bravo tie ca te-ai inscris la aerobic si ca rezisti fara dulce!
Tzuni tare frumusica e Meri, si ce a mai crescut! eu am vazut-o si la tv si mi-a fost asa drag de ea...am vazut ca a primit papuci de casa mosul!
Aseara am vazut o prostie de film , sweeney todd, cu johnny depp,
Luca mi-a zis acum seara ca vrea sa se faca vrajitor, si-l asteapta pe Mos Craciun sa-i aduca o palarie de vrajitor.
De maine incepe iar scoala, seara poate mergem la fotbal daca nu mai ninge si sunt straziile mai curate, azi ne-am dezgropat masinile din nameti. e frumos cu zapada, ca in copilaria mea, dar parca e prea multa acum. si o saptamana buna!