Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La Multi Ani!!! si din partea noastra. Ne-am intors acasa de vreo 3-4 zile, dar nu am reusit sa va scriu. Ne-am distrat de sarbatori, a fost frumos, desi am cam stat in casa ca a fost vreme urata.

Am fost la servici 2 zile, dar am cam avut probleme cu contractiile asa ca de azi am intrat in concediu Oricum nu mai aveam chef deloc, doar la copii imi sta capul.

Andra, Dianami ma bucur mult ca veti avea bebei de 2010. Sanatate multa!

Bluekidoo sa stii ca eu m-am acomodat greu sa nu mai am bebe in burta dupa prima nastere. Ma speriam uneori ca nu mai misca, apoi imi aduceam aminte ca nu mai e bebe acolo. Desi ma bucuram ca am bebele in brate, m-a cuprins si o nostalgie dupa zilele cand era in burtica, parca era mai putin al meu decat atunci cand il simteam in burta. Bine ca eu am suferit si de depresia postpartum, poate de aia. Oricum sa te bucuri de perioada asta ca e cu adevarat minunata. Si eu la prima sarcina am fost mereu in al 9-lea cer, relatia cu sotul a fost minunata.

Freedelia succes la dentist.

Oana succes la doctor. Am inteles ca ai facut un montaj. Se mai pot trimite poze?

Ramy eu am folosit produse Bubchen la Elena la inceput, nu am avut probleme.Mi-au placut mult. Am vazut ca acum au si ei produse bio.

In legatura cu cadita, mie mi se pare incomoda cea cu suport, parca nu ai loc sa intorci bebele pe burta, mie nu-mi place. Dupa 2 baite te obisnuiesti sa tii bebele cu o mana si e mai simplu in cadita normala. Parerea mea.

Andira imi pare rau ca au fost atat de bolnavioare fetele. Poate reusesti sa le mai tii acasa o vreme, sa se mai inzdraveneasca.

Va pup pe toate, ca nu-mi mai amintesc sa va raspund tuturor

Mihaela27+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelinu2010 spune:

Buna dimineata fetele va invit la un ceai de lamaie!! eu sunt la munca si m-a cam luat raceala ca al meu sot e racit rau si acum beau un ceai cu toate ca mie nu imi place ceaiul dar trebuie sa treaca raceala.Va multumesc pentru primirea calduroasa printre voi si sper sa impartasim si bune si rele .Ce date trebuie sa las ca sa fiu si eu in listuta?+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

oana te stptmcu vessti bune de la doctor.
mihaelagrosan sa ai parte de un concediu placut.

30+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Fetele care sunt din Bucuresti naste cineva la spitalul SF.Pantelimon?
Ati auzit de doctora Bausic?Eu cu ea o sa nasc dar mi-a cerut un scor de am dat pe spate 350Euro ei plus 3mil la asistentele care ma asista 1mil la femeia care ma spala si 3 mil la doctora pediatra din spital.La voi cum e cam cati bani dati sau ati dat ? Ea mi-a zis ca nasc normal,la fina mea care e acum in spital tot la doctora mea si asteapta sa vina bebica ei maine prin cezariana ia cerut 500 Euro si restul ca la mine ! E normal asa tarif ca mie mi se pare exagerat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

bebelinu in primul rand scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa poti fi in timp cu noi.Referitor la ce date sa lasi: UM;DPN;data nasterii tale.unde nasti si cu ce doctor si daca ai nume pt bebe.Cam atat cred.

30+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Ramonaeu stiu ca produsele Bubchen sunt bune, am avut si eu cateva! Pt ce faci analiza de anticorpi?
In legatura cu caruciorul cu maner reversibil eu zic ca e foarte bun, mai ales atunci cand bate vantul, dar subscriu celor spuse de Andira referitor la caruciorul de acest fel de la Primii Pasi! F.f.f. prost. Si noi am avut, dar daca impingeai putin carutul se putea rasturna, nu stiu exact cum se impiedica! Carucioarele care au landou se pot pune, intr-adevar cum vrei tu, dar nu si in cazul celor care nu au landou si care e bine sa aiba manerul reversibil, dar nu e asta f.f.f. important, cred eu! Mai importante sunt altele: cosul, marimea carutului.

Marina 25 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bluekidoo - am mai auzit de sentimentul asta, cum ca nu mai ai nimic in burtica, dar la mine nici gand de asa ceva.
Si crede-ma ca imediat dupa nastere burtica arata de parca ai fi in 6 luni, si de fapt nu mai ai nici o scuza, pt ca bb e langa tine .
Asa ca sentimentul a fost "aoleu, cum scap mai repede de ea??". In plus, bb acapareaza oricum toata atentia, mai ales la primul copil este totul atat de nou si schimbat...

Babyangel - de acord cu tine, nici la mine sentimentele materne n-au fost coplesitoare din prima clipa . Daca stau bine si ma gandesc eram foarte curioasa sa o vad .
Cam dupa prima luna jumatate am simtit ca nu mai pot trai fara Irina .
Si eu imi pun aceleasi intrebari: cum o sa fie cu 3, cum o sa o iubesc, cum o sa ne obisnuim sa fim mai multi... Cu Nati si Irina mi se pare asa firesc, incerc sa-i gasesc locul "in the picture" si Alexandrei... .

Freedelia - bafta la dentist!

Niki - felicitari pentru dimensiuni si pentru vestile buna. E foarte bine, stai si tu linistita.

Delia - vezi ca am lasat spatiu la un moment dat in interiorul link-ului, altfel aparea ca reclama. De-asta nu s-a putut deschide. Scoti spatiu dupa domeniu si-l poti vedea. Uite link-ul inca o data, ca sa nu stai sa-l cauti
http://www .price.ro/specificatii_primii_pasi_carucior_cu_maner_reversibil_25396.htm (pauza e dupa www).

Greenfrog - bine ai revenit!

Mihaela - un mare !

Mergi la inceput

Marina - multumesc!
Noroc cu tine si cu Freedelia, ca incepusem sa ma simt ca un etraterestru ctiticand carutul acela cu maner reversibil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
am vazut ca multi recomanda sa pui copilul in fata in primele luni,tot cu spatele la directia de mers normal.
Voi ati facut asa? sau bebe a stat in spate ?
Intr-un fel mi se pare mai usor, pt ca in spate nu vad . Daca se ineaca sau regurgiteaza si eu nu vad.

Nu e voie sa pui copilul pe scaunul din fata dreapta DECAT daca scoti airbagul, altfel, in cazul unui accident, Doamne fereste, airbagul zdrobeste copilul cu tot cu scaun, este foarte periculos. Si de altfel locul din dreapta fata e cunoscut ca 'locul mortului'. Cel mai recomandat e dreapta spate, ma rog, scaunul din spate dinspre trotuar (ca ma gandesc ca in insule se circula invers).

Ttttzz, nu ala e cel mai sigur .

Serios, cel mai sigur este cel din centru, nu unul din laterale. Daca stai bine sa te gandesti e logic, pentru ca la o lovire laterala, copilul e imediat lovit daca sta asa. Pe centru e mai ferit.
Cred ca am mai discutat noi asta pe aici.

Si eu la fel o tineam pe Irina, pe laterala, pt ca era mai usor de pus, insa nu asta era cel mai safe.
Acum nici nu se mai pune problema, ne gandim doar cum sa inghesuim in spate un scaunde 18 - 36 kg, scaunelul lui Nati de pana la 18 kg plus scoica.

Mergi la inceput

UM: 02.07.2009 DPN: 08.04.2010,Data nasterii mele 08.05.1984,Nasc la spitalul Sf Pantelimon cu Dr.Bausic o sa am un baietel la nume am mai multe dar eu as vrea Alexandru si al doilea nume mai vedem

Mergi la inceput